Βασικά, το έχω ξαναγράψει, ο νόμος νομίζω ότι αναφέρεται σε εξεταστική τύπου Σεπτέμβρη ΤΩΡΑ, γιατί λέει να δωθούν εαρινά και χειμερινά μαθήματα ΕΠΙΠΛΕΟΝ, δλδ άσχετα με την κανονική εξεταστική των χειμερινών που γίνεται τώρα.Με αυτό που κάνουν αδικούν όσους χρωστούν ελάχιστα ή και κανένα εαρινό, ενώ έχουν κάποια χειμερινά.Θα μπορούσαν να τελειώσουν τώρα και τους πάει ένα εξάμηνο πίσω.Λογικά, θα γίνει κάτι ανάλογο και με τα χειμερινά μαθήματα το καλοκαίρι, αλλά δεν μπρούμε να'μαστε σίγουροι.
Ο νόμος λέει: έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην
εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2013 σε όλα τα μαθήματα που
οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο." (Άρθρο
34, παρ. 17)
Αναφέρεται σε περιόδους Φεβρουαρίου και Ιουνίου, και όχι σε χειμερινών και εαρινών μαθημάτων, οπότε υποθέτω ότι εννοεί πως δίνεις αυτά που είναι να δώσεις βάσει προγράμματος (Φεβρουάριος-χειμερινά, Ιούνιος-εαρινά), και που δίνουν όλοι οι φοιτητές, και από εκεί και πέρα οι μεγαλύτεροι του 5ου δίνουν και ότι άλλο χρωστάνε. Όσον αφορά την αδικία, δεν νομίζω ότι υφίσταται, στη λογική ότι είναι κάτι που "δεν είχαμε" έτσι κι αλλιώς.