Ημουν πριν απο 10 λεπτα στη σχολή για να δω μηχανική 2 αλλα δεν εχει βγει τιποτα για κανένα τμήμα!!! μπορείς φίλε να μας πείς πού είδες τα αποτελέσματα για την μηχανικη 2 μεταβατικό να τα δούμε και εμείς? Η Πατσαλιά επίσης έμαθα ότι είπε μέχρι την αρχή της άλλης βδομάδας να περιμένουμε...
Υποθέτω είδε της κανονικής Μηχ.2 και τα μπέρδεψε, γιατί κι εγώ τσέκαρα το πρωί για μεταβατική και δεν είχε βγει τίποτα. Λίγο προσοχή όποιος ποστάρει αποτελέσματα...κάνουν και το άλλο, αφήνουν κρεμασμένα αποτελέσματα του 2007 ξέρω γω και δε θέλει και πολύ να μπερδευτείς
τι να σας πω εγω πηρα στην γραμμματεια που υπαγεται η μηχ 2 -της διευκρινησα πια μηχ 2- και μου ειπε πως βγηκε σημερα(Δηλ τριτη). Αν μου πε οτι της κατεβηκε δεν ξερω..
ισχύει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα της μηχανικής 2(μεταβ).αν πήγαινε κάποιος στη γραμματεία(?), όπως μπαίνεις στο κτίριο αντοχής υλικών δεξιά, και ρώταγε εκεί, θα του έλεγαν το βαθμό του.εκει μέσα έχουν τις καταστάσεις,μέχρι σήμερα δνε τα είχαν τοιχοκολλήσει κάπου...πάντως η κα πατσαλιά, για μια ακομη φορά, ήταν πολύ ευχάριστη για όσους ήθελαν να δουν το γραπτό τους! καλά αποτελέσματα!