havale_tsoglan έγραψε:Κι εγώ έκανα προπόνηση στο Άλσος Συγγρού για μαραθώνιο αύριο,σε καταλαβαίνω απόλυτα...!
Οδηγίες για να πας στη σχολή.

Συντονιστής: University Editors
havale_tsoglan έγραψε:Κι εγώ έκανα προπόνηση στο Άλσος Συγγρού για μαραθώνιο αύριο,σε καταλαβαίνω απόλυτα...!
morisson έγραψε:havale_tsoglan έγραψε:Κι εγώ έκανα προπόνηση στο Άλσος Συγγρού για μαραθώνιο αύριο,σε καταλαβαίνω απόλυτα...!
Οδηγίες για να πας στη σχολή.
bell έγραψε:γιατί δεν αναβλήθηκαν και οι εξετάσεις που είναι να γίνουν την Τεταρτη???
λες και αν λειτουργεί το ΜΕΤΡΟ μπορείς να φτάσεις εύκολα στο Δήμο Ζωγράφου...ο πρόεδρος τι νομίζει ότι όλοι έχουν αυτοκίνητο ή ότι έχει σταθμό ΜΕΤΡΟ στου Ζωγράφου...μάλλον θα είδε το προσχέδιο της επέκτασης για σταθμό στου Ζωγράφου το 2018 και μπερδεύτηκε...παρεξηγήσατε βρε παιδιά ο άνθρωπος έκανε ένα μικρό λαθάκι...
airetikos έγραψε:bell έγραψε:γιατί δεν αναβλήθηκαν και οι εξετάσεις που είναι να γίνουν την Τεταρτη???
λες και αν λειτουργεί το ΜΕΤΡΟ μπορείς να φτάσεις εύκολα στο Δήμο Ζωγράφου...ο πρόεδρος τι νομίζει ότι όλοι έχουν αυτοκίνητο ή ότι έχει σταθμό ΜΕΤΡΟ στου Ζωγράφου...μάλλον θα είδε το προσχέδιο της επέκτασης για σταθμό στου Ζωγράφου το 2018 και μπερδεύτηκε...παρεξηγήσατε βρε παιδιά ο άνθρωπος έκανε ένα μικρό λαθάκι...
Off topic:
Όντως υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός εφικτά υλοποιήσιμος?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες