Συντονιστής: University Editors
Penny7 έγραψε:ας μαζευτούμε λοιπόν εμείς οι επί πτυχίω που θέλουμε να δώσουμε εαρινά να πάμε να κάνουμε φασαρία..δν γίνεται αυτή η κατάσταση πια!απλά να πούμε μέρα και ώρα για να μαστε όσο το δυνατόν πιο πολλοί γίνεται...κάτι διάβασα για παρασκευή, αν τελικά ισχύσει, ας γίνει μια ενημέρωση να ξέρουμε να έρθουμε!
hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
Penny7 έγραψε:hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
δυστυχως δεν μπορεις...ουτε εγω μπορω, αν και χρωσταω κατω απο δεκα γτ δν εχω ξεκινησει διπλωματικη...καλο και το mail, αλλα καλυτερο να παμε εκει, αυτο πιστευω..
teo έγραψε:Penny7 έγραψε:hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
δυστυχως δεν μπορεις...ουτε εγω μπορω, αν και χρωσταω κατω απο δεκα γτ δν εχω ξεκινησει διπλωματικη...καλο και το mail, αλλα καλυτερο να παμε εκει, αυτο πιστευω..
λοιπον παιδια, ας πουμε την παρασκευη στις 12 εξω απο τη γραμματεία, να πάμε στο γραφείο του Γκόλια να το διευθετήσουμε το ζήτημα.
teo έγραψε:Penny7 έγραψε:hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
λοιπον παιδια, ας πουμε την παρασκευη στις 12 εξω απο τη γραμματεία, να πάμε στο γραφείο του Γκόλια να το διευθετήσουμε το ζήτημα.
teo έγραψε:Εκτός αν πούμε καλύτερα στις 11 για να είμαστε σίγουροι οτι θα είναι εκεί ο Γκόλιας και δεν θα αρχίσει τα λείπω ή περασε η μερα και τα άλλα που έχει πει κατα καιρους.. Πείτε γνώμες!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες