Black έγραψε:Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:αν οι διοικητικοί συνεχίσουν την απεργία, πότε θα γραφτούμε? γιατί αν δε γραφτούμε σύντομα , πώς θα πάρουμε συγγράματα?
Συνάδελφε, μπορείς κανονικά να πάρεις συγγράμματα. Εγώ πήρα χθες κάποια.

Συντονιστής: University Editors
Black έγραψε:Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:αν οι διοικητικοί συνεχίσουν την απεργία, πότε θα γραφτούμε? γιατί αν δε γραφτούμε σύντομα , πώς θα πάρουμε συγγράματα?
Συνάδελφε, μπορείς κανονικά να πάρεις συγγράμματα. Εγώ πήρα χθες κάποια.
Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:πήρα τηλέφωνο και που είπαν το εξής: μπορούμε να πάρουμε συγγράματα, αλλά αν δεν ανοίξει η σχολή πρέπει να τα επιστρέψουμε (π.χ. σε βιβλιοθήκη) εμπρόθεσμα. αν τα επιστρέψουμε εκπρόθεσμα, τότε δικαιούμαστε λιγότερα βιβλία συνολικά για όλα τα έτη από τον εύδοξο. δεν ξέρω τι γίνεται αν δεν τα επιστρέψουμε.
elcv έγραψε:Ισχύει ότι αν τελικά χρειαστεί να επιστρέψουμε το σύγγραμμα ότι μετά χάνουμε το δικαίωμα να το ξαναδηλώσουμε κ να το πάρουμε? Τι ρωτάω κι εγώ τώρα...
Jiggly έγραψε:Κάτι νεότερο για τον εύδοξο υπάρχει? Γιατί ότι οκ ανοίξαμε ως προς το κομμάτι των μαθημάτων,αλλά η γραμματεία παραμένει κλειστή ,άρα και οι δηλώσεις μαθηματων δε γίνονται.Τα βιβλία μπορούμε να τα πάρουμε κανονικά χωρίς να πρέπει να τα επιστρέψουμε ή όχι?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης