Εύδοξος - Χειμερινό εξάμηνο 2013-14

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εύδοξος - Χειμερινό εξάμηνο 2013-14

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Τετ, 06 Νοέμ 2013 4:43 pm

Black έγραψε:
Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:αν οι διοικητικοί συνεχίσουν την απεργία, πότε θα γραφτούμε? γιατί αν δε γραφτούμε σύντομα , πώς θα πάρουμε συγγράματα?

Συνάδελφε, μπορείς κανονικά να πάρεις συγγράμματα. Εγώ πήρα χθες κάποια.

:thumbup: ωραίος, ευχαριστώ.
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τετ, 06 Νοέμ 2013 5:22 pm

Καλά αυτό δεν ήταν γνωστό ήδη;
Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:πήρα τηλέφωνο και που είπαν το εξής: μπορούμε να πάρουμε συγγράματα, αλλά αν δεν ανοίξει η σχολή πρέπει να τα επιστρέψουμε (π.χ. σε βιβλιοθήκη) εμπρόθεσμα. αν τα επιστρέψουμε εκπρόθεσμα, τότε δικαιούμαστε λιγότερα βιβλία συνολικά για όλα τα έτη από τον εύδοξο. δεν ξέρω τι γίνεται αν δεν τα επιστρέψουμε.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται σε περίπτωση που δε μπορέσουμε να γραφτούμε κλπ. Τεσπα, ίδωμεν.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό elcv » Πέμ, 07 Νοέμ 2013 10:11 pm

Ισχύει ότι αν τελικά χρειαστεί να επιστρέψουμε το σύγγραμμα ότι μετά χάνουμε το δικαίωμα να το ξαναδηλώσουμε κ να το πάρουμε? Τι ρωτάω κι εγώ τώρα... :?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό smari » Παρ, 08 Νοέμ 2013 1:48 am

elcv έγραψε:Ισχύει ότι αν τελικά χρειαστεί να επιστρέψουμε το σύγγραμμα ότι μετά χάνουμε το δικαίωμα να το ξαναδηλώσουμε κ να το πάρουμε? Τι ρωτάω κι εγώ τώρα... :?

Ρώτησα στον εύδοξο και μου είπαν ότι αφού παραλάβεις το σύγγραμμα και καταχωρισθεί αυτό στο σύστημα, ακόμα και αν χρειαστεί να το επιστρέψεις, μετά δε το δικαιούσαι ξανά. Αυτό ισχύει είτε το παραλάβεις από κάποιο σημείο διανομής, είτε από ανταλλαγή με άλλο φοιτητή.

Ίσως να μπορείς να το δηλώσεις ξανά αααν έχεις μαζέψει αρκετές μονάδες από άλλες ανταλλαγές
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Άβαταρ μέλους
smari Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό ice92 » Παρ, 08 Νοέμ 2013 10:51 am

Έχει ενδιαφέρον η δική μου περίπτωση!
Φοιτούσα στο τει πειραιά και έδωσα ξανα πανελλήνιες φέτος, οπότε πέρασα εδώ.
Έκανα διαγραφή από το τει το Σεπτέμβριο. Ε, πριν λίγες μέρες μου ήρθε μύνημα από τον ευδοξο για δήλωση συγγραμμάτων, ενώ στην ουσία δεν είμαι γραμμένος σε καμία σχολή ακόμα! :lol:
Αλλά μάλλον καθυστέρησαν να ενημερώσουν απ' το τει!..
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 04 Δεκ 2013 7:27 pm

Κάτι νεότερο για τον εύδοξο υπάρχει? Γιατί ότι οκ ανοίξαμε ως προς το κομμάτι των μαθημάτων,αλλά η γραμματεία παραμένει κλειστή ,άρα και οι δηλώσεις μαθηματων δε γίνονται.Τα βιβλία μπορούμε να τα πάρουμε κανονικά χωρίς να πρέπει να τα επιστρέψουμε ή όχι?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό elcv » Τετ, 04 Δεκ 2013 7:35 pm

Παρ'ολο που ανοίξαμε σαν σχολή,η γραμματεία παραμένει κλειστή,που σημαίνει έγγραφη σε εξάμηνο γιοκ.Ο κίνδυνος να τα επιστρέψεις υπάρχει,αν δε γραφτουμε στο εξάμηνο πριν λήξει η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων.Βιβλια μπορεις να δηλώσεις κ να παραλαβεις κανονικά (εγω έχω πάρει 4) και προσωπικά ελπίζω,αν συνεχιστεί η απεργία των διοικητικών,να δοθεί παράταση για τη δήλωση.Η προθεσμία υποβολής ειναι μεχρι τις 20/12 και παραλαβής μεχρι τις 15/01/2014
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό john7 » Τετ, 04 Δεκ 2013 7:37 pm

Μπορεις να τα δηλωσεις και να τα παρεις χωρις κανενα προβλημα..Γενικα καλο ειναι να δηλωσουμε τα βιβλια γιατι οσο αυξανεται η ζητηση απο εμας τοσο πιο γρηγορα ενδεχομενως θα γινουν οι παραγγελιες..αλλιως καποια μπορει να καθυστερησουν.Οταν ανοιξουν οι γραμματειες τοτε θα γινει και η εγγραφη στα μαθηματα και θα επιβεβαιωθουν τα συγγραματα για καθε φοιτητη.
'To thine own self be true'-William Shakespeare
john7

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τετ, 04 Δεκ 2013 7:39 pm

Jiggly έγραψε:Κάτι νεότερο για τον εύδοξο υπάρχει? Γιατί ότι οκ ανοίξαμε ως προς το κομμάτι των μαθημάτων,αλλά η γραμματεία παραμένει κλειστή ,άρα και οι δηλώσεις μαθηματων δε γίνονται.Τα βιβλία μπορούμε να τα πάρουμε κανονικά χωρίς να πρέπει να τα επιστρέψουμε ή όχι?

Ο Ευδοξος λειτουργει και μπορεις τοσο να κανεις δηλωση συγγραματων οσο και να τα παραλαβεις... Προσωπικα εχω κανει τη δηλωση μου και εχω παρει ηδη καποια βιβλια... Φανταζομαι επισης οτι ακομα και αν οι εγγραφες στα εξαμηνα και στα μαθηματα καθυστερησουν πολυ, στον Ευδοξο θα μεριμνησουν ειδικα για το ΕΜΠ και το ΕΚΠΑ (με καποια παραταση στις δηλωσεις και τις παραλαβες π.χ.) και δεν νομιζω οτι θα τεθει θεμα επιστροφης βιβλιων (εκτος ισως αν χαθει το εξαμηνο). Εγω θα σου προτεινα να κανεις κανονικα την δηλωση σου και να πας να παρεις τα βιβλια σου...
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό giorikas » Τετ, 04 Δεκ 2013 7:47 pm

ρε παιδια, αν ξερετε στα σιγουρα... εχω το εξης προβλημα, ειμαι στο 7ο εξαμηνο κ θα παρω βιβλια γ 7 μαθηματα... επειδη ομως φοβαμαι πως δεν θα υπαρχει του χρονου , θελω να παρω και τα βιβλια των 4 υποχρεωτικων μαθηματων του 9ου οποτε θα δηλωσω αργοτερα στη δηλωση 11 μαθηματα συν τα 4 που χρωστω απο χειμερινα απο παλια... ξερετε αν υπαρχει οριο μαθηματων που μπορουμε να δηλωσουμε κατα την εγγραφη στο εξαμηνο? η 15 ειναι οκ?
giorikas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης