Πρόγραμμα Μαθημάτων Χειμερινών Εξαμήνων 2012-13 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πρόγραμμα Μαθημάτων Χειμερινών Εξαμήνων 2012-13

Δημοσίευσηαπό Nikoletta » Τρί, 23 Οκτ 2012 6:17 pm

To νέο πρόγραμμα της Τετάρτης θα ισχύει από τις 24/10 κανονικά; (γιατί δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από τους τομείς ή την γραμματεία...)
Nikoletta

Έτος εισαγωγής: 2008

Πρόγραμμα Μαθημάτων Χειμερινών Εξαμήνων 2012-13 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 23 Οκτ 2012 7:32 pm

PanosM έγραψε:Ώπα ώπα....για την αντισεισμική εγώ π πήρα τηλ στο εργαστήριο και ρώτησα μ είπαν οτι δν αποφάσισαν κάτι απλά έλαβαν mail απο τους φοιτητές ότι τους βολεύει έτσι....ποιος αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα έτσι;; εμας μας ρωτήσατε;;

Καλά σοβαρά είπαν τέτοιο πράγμα; Δεν λάβανε απλά mail. 5 μέρες γίνεται συνεννοηση τόσο μέσα στο μάθημα , όσο και από κοντά αλλά και από mail. Ζητήσαμε και από τη γραμματεία της σχολης να το επιβεβαιώσει με τους καθηγητές και μας είπε ότι θα μας πάρει τηλέφωνο (ψεματα)
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Πρόγραμμα Μαθημάτων Χειμερινών Εξαμήνων 2012-13

Δημοσίευσηαπό music » Τρί, 23 Οκτ 2012 7:42 pm

PanosM έγραψε:Ώπα ώπα....για την αντισεισμική εγώ π πήρα τηλ στο εργαστήριο και ρώτησα μ είπαν οτι δν αποφάσισαν κάτι απλά έλαβαν mail απο τους φοιτητές ότι τους βολεύει έτσι....ποιος αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα έτσι;; εμας μας ρωτήσατε;;

Δεν ξέρω με ποιον μίλησες, αλλά οι καθηγητές είναι ενήμεροι και γνωρίζουν ότι από αύριο το μάθημα θα γίνεται στις 12.30.

Nikoletta έγραψε:To νέο πρόγραμμα της Τετάρτης θα ισχύει από τις 24/10 κανονικά; (γιατί δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από τους τομείς ή την γραμματεία...)

Σε ότι αφορά τους Δομοστατικούς, οι καθηγητές τόσο της Μη-Γραμμικής Ανάλυσης όσο και της Στατικής 6 είναι επίσης ενήμεροι για τις αλλαγές.
music Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες