lym έγραψε:οχι ρε παιδια καπακια σιδηρα 2 και μπετο 2. Καλο θα ηταν να εχουν μια αποσταση 1 βδομαδας
Συμφωνώ κι εγώ. είναι μαθήματα κορμού του 8ου για όλες τις κατευθύνσεις και τα έβαλαν κοντά μεταξύ τους

Συντονιστής: University Editors
lym έγραψε:οχι ρε παιδια καπακια σιδηρα 2 και μπετο 2. Καλο θα ηταν να εχουν μια αποσταση 1 βδομαδας
neaoktana έγραψε:doodookopoulos έγραψε:Mηπως μπορει να γινει τραμπα στα ρευστα με τις γεωδαιτικες , να πανε δλδ τα ρευστα πρωτη μερα;
Για την τράμπα δεν έχω άποψη.
Όμως, στη <Μ.τ.Ρ.> προβλέπεται το 3ο Τεστ (μαζί με γενική επανάληψη) για την τελευταία Πέμπτη μαθημάτων, άρα διευκολύνεται η προετοιμασία για την εξέταση...
fereos έγραψε:lym έγραψε:οχι ρε παιδια καπακια σιδηρα 2 και μπετο 2. Καλο θα ηταν να εχουν μια αποσταση 1 βδομαδας
Συμφωνώ κι εγώ. είναι μαθήματα κορμού του 8ου για όλες τις κατευθύνσεις και τα έβαλαν κοντά μεταξύ τουςΑς βαλουν τα σίδερα 2 μια μέρα πίσω (πεμπτη 21/6 – 12.00) ή το μπετό 2 μια μερα μετά (τεταρτη 27/6 – 8.30) ή και τα δύο (για να έχουν καλή απόσταση)
![]()
.. Τώρα για να αραιώσουν κι άλλο, δυσκολο μιας και μετα παιζουν διαφορετικα μαθηματα κατεύθυνσης και επιλογής.
mixalis έγραψε:ισως μια καλη ιδεα θα ηταν να ανταλλαξουν θεση τα σιδερα με το μπετο και να πανε τα σιδερα την τεταρτη...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες