Σχόλια για το Carpooling

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: 13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή

Δημοσίευσηαπό buzz7 » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:22 pm

Ναι οκ τα διαβασα απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι οσοι θα ειμαστε το πρωι εκει οφειλουμε να πεισουμε αυτους τους "παρτακηδες" στους οποιους αναφερθηκε καποιος στο αλλο τοπικ να μην μπουν να δωσουν
Άβαταρ μέλους
buzz7

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:24 pm

buzz7 έγραψε:Ναι οκ τα διαβασα απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι οσοι θα ειμαστε το πρωι εκει οφειλουμε να πεισουμε αυτους τους "παρτακηδες" στους οποιους αναφερθηκε καποιος στο αλλο τοπικ να μην μπουν να δωσουν

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανένα κρούσμα παρτακισμού στο φόρουμ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αρχίζει να με καταλαμβάνει αισιοδοξία...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό taliampes » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:28 pm

buzz7 έγραψε:Ναι οκ τα διαβασα απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι οσοι θα ειμαστε το πρωι εκει οφειλουμε να πεισουμε αυτους τους "παρτακηδες" στους οποιους αναφερθηκε καποιος στο αλλο τοπικ να μην μπουν να δωσουν

Εκει ακριβως είναι το ζήτημα..Η εξέταση να μπλοκαριστεί απ αυτους π θα
πάνε να δώσουν.Το ιδιο και το Σαββατο στα μαθήματα που είναι ιδια ώρα(ΣΤΑΤ.5 και οδοποιια 1 νομιζω)
Πρεπει καποια στιγμή να καταλάβουμε οτι είμαστε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
taliampes

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:31 pm

Καλά παιδιά ωραία η σκέψη σας να απέχετε από τις εξετάσεις, αρκεί να το θέλετε ΟΛΟΙ και αυτή η απόφαση να είναι ομόφωνη! Δεν μπορείτε να εμποδίσετε κάποιον από το να πάει να δώσει αν το επιθυμεί!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dim.geo » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:41 pm

Φίλε buzz7, έχω παρουσιάσει διπλωματική και χρωστάω μπετό1 και μιγαδικές για την απόκτηση διπλώματος.
Ζω και εργάζομαι επαρχία, στον τόπο που μεγάλωσα..
Η εκάστοτε μετακίνηση μου στην Αθήνα μου κοστίζει 130-135€ περίπου, και αναφέρομαι μόνο στα μεταφορικά έξοδα και όχι στα έξοδα διαμονής και διαβίωσης!!
Ήρθα Αθήνα στις 25 Αυγούστου και στις 26 το απόγευμα αναβλήθηκε το μπετό.. Ξαναήρθα Αθήνα τον Σεπτέμβρη και το προηγούμενο απόγευμα της εξέτασης αναβλήθηκε το μπετό.. Ξαναήρθα Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη και δόξα τω Θεώ κατάφερα να δώσω το μάθημα και παρέμεινα εδώ μέχρι σήμερα περιμένοντας τις μιγαδικές..

Όπως καταλαβαίνεις, μου έχει στοιχίσει πάνω από μισό χιλιάρικο, 20 μέρες άδεια από την δουλειά μου και αρκετή γκρίνια από διάφορες πλευρές που δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω επιγραμματικά..

Συνοψίζοντας, τονίζοντας ότι συμπαρίσταμαι σε όλους όσους δεν μπορούν να προσέλθουν και απαιτώντας την αναβολή των εξετάσεων παρά τα όποια έξτρα προβλήματα θα μου δημιουργηθούν από μια τέτοια απόφαση, μπορείς να μου στοιχειοθετήσεις το λόγο σύμφωνα με τον οποίο, θα με χαρακτήριζες "παρτάκια" αν αύριο μέσα στην γενική ταλαιπωρία που θα περάσουμε όλοι μας, θα ήθελα να μπω και να εξεταστώ στο εν λόγω μάθημα;;

Υ.Γ. Μην χαρακτηρίζετε ελαφρά τη καρδία πίσω από ένα πληκτρολόγιο!!
dim.geo

Έτος εισαγωγής: 2001

Re: Σχόλια για το Carpooling

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:44 pm

συμφωνω Lost.in.Athens... υπαρχουν και παιδια που πιεζονται χρονικα να παρουν πτυχιο και δεν παιρνει αλλη αναβολη η εξεταση των μαθηματων τους... δεν πρεπει να εμποδιστουν ατομα να δωσουν...να ειναι αποχη οχι επιβολη μιας καταστασης :|
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:46 pm

Έχεις κάθε δίκιο - και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Δες και αυτό το topic.

Η όλη φάση θα γίνει είτε με συλλογική αποδοχή είτε καθόλου. Ή θα γίνει μαζικά η δεν θα γίνει. Αν είναι να παίξουν προπυλακισμοί και άλλα τέτοια αριστερίστικα να μου λείπει. Αλλά πρέπει αύριο να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να συζητήσουμε όλοι το ενδεχόμενο να απέχουμε μαζικά, προτείνοντας μια ανθρώπινη ημερομηνία (χωρίς καθολική απεργία ΜΜΜ) για την αναπλήρωση του μαθήματος, έστω και σε κάποια Κυριακή, οποτεδήποτε. Προφανώς δεν θα πρέπει να υπάρξουν εμποδισμοί από τη διαδικασία.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό dim.geo » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:55 pm

merde_conserve έγραψε:Έχεις κάθε δίκιο - και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Δες και αυτό το topic.

Η όλη φάση θα γίνει είτε με συλλογική αποδοχή είτε καθόλου. Ή θα γίνει μαζικά η δεν θα γίνει. Αν είναι να παίξουν προπυλακισμοί και άλλα τέτοια αριστερίστικα να μου λείπει. Αλλά πρέπει αύριο να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να συζητήσουμε όλοι το ενδεχόμενο να απέχουμε μαζικά, προτείνοντας μια ανθρώπινη ημερομηνία (χωρίς καθολική απεργία ΜΜΜ) για την αναπλήρωση του μαθήματος, έστω και σε κάποια Κυριακή, οποτεδήποτε. Προφανώς δεν θα πρέπει να υπάρξουν εμποδισμοί από τη διαδικασία.

Δεν το είχα δει το σχόλιο! Νομίζω με καταλαβαίνεις αρκετά αν όχι απόλυτα! Το μόνο ζητούμενο για μένα, είναι να ενημερωθούμε για μια πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της εξέτασης. Πραγματικά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πλέον νιώθω μπαλάκι του πινκ πονκ και τα νεύρα μου δεν είναι στα καλύτερα τους.
Τι να κάνω;;; Να κάτσω;;; Να φύγω;;; Έτσι όπως πάει αν ξαναζητήσω άδεια, μάλλον θα με "φύγουν" από την δουλειά με το ζόρι...
dim.geo

Έτος εισαγωγής: 2001

Δημοσίευσηαπό Merlin » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:58 pm

Lost.in.Athens έγραψε:Δεν μπορείτε να εμποδίσετε κάποιον από το να πάει να δώσει αν το επιθυμεί!

Δεν μίλησε κανείς για κάτι τέτοιο.Η πρόταση ήταν ξεκάθαρη.Αποχή και τίποτα παραπάνω, δεδομένου ότι η πλειοψηφέια τάσσεται υπέρ αυτής.
Merlin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:02 pm

Δεν το είχα δει το σχόλιο! Νομίζω με καταλαβαίνεις αρκετά αν όχι απόλυτα! Το μόνο ζητούμενο για μένα, είναι να ενημερωθούμε για μια πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της εξέτασης. Πραγματικά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πλέον νιώθω μπαλάκι του πινκ πονκ και τα νεύρα μου δεν είναι στα καλύτερα τους.

Όλοι οι επί πτυχίω βράζουμε στο ίδιο το καζάνι. Από τις 22 Αυγούστου είμαι εδώ χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και χάσκω, μη ξέροντας πότε και τι γράφω, για να γράψω τελικά όλα τα μαθήματα που είχα σκοπό να δώσω συμπιεσμένα σε 2 μέρες.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες