Συντονιστής: University Editors
buzz7 έγραψε:Ναι οκ τα διαβασα απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι οσοι θα ειμαστε το πρωι εκει οφειλουμε να πεισουμε αυτους τους "παρτακηδες" στους οποιους αναφερθηκε καποιος στο αλλο τοπικ να μην μπουν να δωσουν
buzz7 έγραψε:Ναι οκ τα διαβασα απλα ηθελα να τονισω το γεγονος οτι οσοι θα ειμαστε το πρωι εκει οφειλουμε να πεισουμε αυτους τους "παρτακηδες" στους οποιους αναφερθηκε καποιος στο αλλο τοπικ να μην μπουν να δωσουν
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Έχεις κάθε δίκιο - και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Δες και αυτό το topic.
Η όλη φάση θα γίνει είτε με συλλογική αποδοχή είτε καθόλου. Ή θα γίνει μαζικά η δεν θα γίνει. Αν είναι να παίξουν προπυλακισμοί και άλλα τέτοια αριστερίστικα να μου λείπει. Αλλά πρέπει αύριο να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να συζητήσουμε όλοι το ενδεχόμενο να απέχουμε μαζικά, προτείνοντας μια ανθρώπινη ημερομηνία (χωρίς καθολική απεργία ΜΜΜ) για την αναπλήρωση του μαθήματος, έστω και σε κάποια Κυριακή, οποτεδήποτε. Προφανώς δεν θα πρέπει να υπάρξουν εμποδισμοί από τη διαδικασία.
Lost.in.Athens έγραψε:Δεν μπορείτε να εμποδίσετε κάποιον από το να πάει να δώσει αν το επιθυμεί!
Δεν το είχα δει το σχόλιο! Νομίζω με καταλαβαίνεις αρκετά αν όχι απόλυτα! Το μόνο ζητούμενο για μένα, είναι να ενημερωθούμε για μια πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της εξέτασης. Πραγματικά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πλέον νιώθω μπαλάκι του πινκ πονκ και τα νεύρα μου δεν είναι στα καλύτερα τους.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες