eX-mc έγραψε:Ανυπομονείς να βιώσεις εκ των έσω το χαμαιτυπείο με τίτλο Ε.Μ.Π, μετά όμως μην λες ότι δεν ήξερες..
Δυστυχως απο περσυ γνωριζω τι εστι ΕΜΠ...δεν ειμαι καινουριος στη σχολη

Συντονιστής: University Editors
eX-mc έγραψε:Ανυπομονείς να βιώσεις εκ των έσω το χαμαιτυπείο με τίτλο Ε.Μ.Π, μετά όμως μην λες ότι δεν ήξερες..
anddranas έγραψε:eX-mc έγραψε:Ανυπομονείς να βιώσεις εκ των έσω το χαμαιτυπείο με τίτλο Ε.Μ.Π, μετά όμως μην λες ότι δεν ήξερες..
Δυστυχως απο περσυ γνωριζω τι εστι ΕΜΠ...δεν ειμαι καινουριος στη σχολη![]()
...πρωην μηχανολογος
eX-mc έγραψε:anddranas έγραψε:eX-mc έγραψε:Ανυπομονείς να βιώσεις εκ των έσω το χαμαιτυπείο με τίτλο Ε.Μ.Π, μετά όμως μην λες ότι δεν ήξερες..
Δυστυχως απο περσυ γνωριζω τι εστι ΕΜΠ...δεν ειμαι καινουριος στη σχολη![]()
...πρωην μηχανολογος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, welcome to the club mate! νομίζω σε πρόλαβα λιγάκι..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη σχολή! Τα μαθήματα για τους πρωτοετείς ξεκινάνε μαζί με όλους,αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής!Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι η τελευταία εβδομάδα των εξέτασεων απευθύνεται μόνο σε πεμπτοετείς επομένως τα μαθήματ ξεκινάνε στις 24/10!
eX-mc έγραψε:ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη σχολή! Τα μαθήματα για τους πρωτοετείς ξεκινάνε μαζί με όλους,αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής!Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι η τελευταία εβδομάδα των εξέτασεων απευθύνεται μόνο σε πεμπτοετείς επομένως τα μαθήματ ξεκινάνε στις 24/10!
Αυτό πάντα ή το ξεχνάω ή δεν θέλω να το πιστέψω.. πολύ μ'αρέσει αυτή η κενή βδομάδα μετά το τέλος!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες