Έναρξη μαθημάτων για τους πρωτοετείς

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Έναρξη μαθημάτων για τους πρωτοετείς

Δημοσίευσηαπό anddranas » Παρ, 07 Οκτ 2011 4:59 pm

eX-mc έγραψε:Ανυπομονείς να βιώσεις εκ των έσω το χαμαιτυπείο με τίτλο Ε.Μ.Π, μετά όμως μην λες ότι δεν ήξερες.. :ellinofreneia:

Δυστυχως απο περσυ γνωριζω τι εστι ΕΜΠ...δεν ειμαι καινουριος στη σχολη :P :P ...πρωην μηχανολογος
anddranas

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 07 Οκτ 2011 5:10 pm

anddranas έγραψε:
eX-mc έγραψε:Ανυπομονείς να βιώσεις εκ των έσω το χαμαιτυπείο με τίτλο Ε.Μ.Π, μετά όμως μην λες ότι δεν ήξερες.. :ellinofreneia:

Δυστυχως απο περσυ γνωριζω τι εστι ΕΜΠ...δεν ειμαι καινουριος στη σχολη :P :P ...πρωην μηχανολογος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, welcome to the club mate! νομίζω σε πρόλαβα λιγάκι.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Spoiler: show
Τσέκαρε και το name εξ'άλλου..
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό anddranas » Παρ, 07 Οκτ 2011 5:13 pm

eX-mc έγραψε:
anddranas έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, welcome to the club mate! νομίζω σε πρόλαβα λιγάκι.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απογοητευμενος μηχανολογος να φανταστω ή απλα wanna be πολιτικος??
anddranas

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 07 Οκτ 2011 5:17 pm

Its a long long story, μην βγούμε κι άλλο εκτός θέματος. troll is enough for today γιατί με βλέπω να μην μπορώ να κάνω log in σε λίγο! :D

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα?

Δημοσίευσηαπό staffandsword » Παρ, 07 Οκτ 2011 10:12 pm

Γειά σας παιδιά είμαι πρωτοετής και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στην σχολή?Το ρωτώ γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν θα αρχίσουν μόλις τελειώσει η εξεταστική που έχει πάρει παράταση μέχρι τις 27 οκτώβρη ή θα γίνονται παράλληλα με τις εξετάσεις ξεκινώντας από τις 10 οκτώβρη όπως έλεγε μια παλιά ανακοίνωση.
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Παρ, 07 Οκτ 2011 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: συγχώνευση θεμάτων
staffandsword

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Παρ, 07 Οκτ 2011 10:18 pm

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη σχολή! Τα μαθήματα για τους πρωτοετείς ξεκινάνε μαζί με όλους,αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής!Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι η τελευταία εβδομάδα των εξέτασεων απευθύνεται μόνο σε πεμπτοετείς επομένως τα μαθήματ ξεκινάνε στις 24/10!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 08 Οκτ 2011 1:23 am

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη σχολή! Τα μαθήματα για τους πρωτοετείς ξεκινάνε μαζί με όλους,αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής!Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι η τελευταία εβδομάδα των εξέτασεων απευθύνεται μόνο σε πεμπτοετείς επομένως τα μαθήματ ξεκινάνε στις 24/10!

Αυτό πάντα ή το ξεχνάω ή δεν θέλω να το πιστέψω.. πολύ μ'αρέσει αυτή η κενή βδομάδα μετά το τέλος!! :tired:

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Σάβ, 08 Οκτ 2011 10:06 am

eX-mc έγραψε:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη σχολή! Τα μαθήματα για τους πρωτοετείς ξεκινάνε μαζί με όλους,αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής!Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι η τελευταία εβδομάδα των εξέτασεων απευθύνεται μόνο σε πεμπτοετείς επομένως τα μαθήματ ξεκινάνε στις 24/10!

Αυτό πάντα ή το ξεχνάω ή δεν θέλω να το πιστέψω.. πολύ μ'αρέσει αυτή η κενή βδομάδα μετά το τέλος!! :tired:

Και μενα η κενη βδομαδα!Τελος παντων αποκλειεται να αρχισουν 10 οκτωμβριου,εξαλλου δεν το προβλεπει και ο νομος.Λογικα θα βγει ανακοινωση.stay tuned and dont worry.Καλωσηρθατε :ellinofreneia:
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό anddranas » Δευτ, 10 Οκτ 2011 6:22 pm

anddranas

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση