από 3 » Τρί, 19 Απρ 2011 5:38 am
@woody_alex: Γενικως να παει το Μπετο 2 τεταρτη εβδομαδα δεν το θεωρω δεον για δυο λογους: α) θα παει πολυ κατω, και θα παιδεψει περισσοτερο κοσμο που θελει να ξεμπερδευει σαν ανθρωπος διαβαζοντας χαλαρα τα μαθηματα της κατευθυνσης του / τα χρωστουμενα του και β) αν παρατηρησεις εκει που ειναι το Μπετο 2 τριγυρω του, με την εξαιρεση των στατικων 1 και 3, δεν εχει αλλα μαθηματα. Αμα το παμε 4η εβδομαδα γενικως δεν λεω πως ειναι πολυ δυσκολη εβδομαδα, αλλα θα βρεθει και εκει ενας να χρωσταει Εδαφη 2, Μιγαδικες, και το μαθημα που ειναι για ολους incognito.. η fortran!
Παιδια, ο συνδυασμος φορτραν και μπετου 2 ειναι θανατηφορος! Μπορει να ξενιζει αυτο που λεω, αλλα δεν ξερετε για ποσο κοσμο ειναι μολις τα 2 τελευταια του (τυχαιο; δεν νομιζω).. Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο, η φορτραν ΜΠΟΡΕΙ να αλλαξει θεση (αυτη ηταν απο τις λιγες αλλαγες μας για να μην πετυχει "παρεα" τα Σιδερα, τη Στατικη 1 και το Μπετο 2). Αλλα το ερωτημα παραμενει; Αξιζει να βαλουμε το Μπετο 2 στο τελος ή θα ειναι ταλαιπωρια; Για να μην προμηνυσω καμια απεργια ΜΜΜ ή και καθηγητων και μετα ψαχνομαστε..
Εν τελει θελω να τονισω 2 δυνατα σημεια για το λογο να μεινει το Μπετο 2 την δευτερη εβδομαδα:
α) Το να χρωσταει κανεις Μπετο 2 και Στατικη 1.. ειναι οριακα αδυνατο. Σκεφτειτε πως μιλαμε για την ευκολη Στατικη, την 1, και για το πιο δυσκολο Μπετο, το 2.. Ε τωρα δεν γινεται να ζηταμε και παπαδες, να μην εχουμε περασει τα "πρωτα" δυσκολα μαθηματα, και να απαιτουμε να πιασουμε και τα "τελευταια"! Δεν ειναι σαν την περιπτωση "Στατικη 2 - Μπετο 1" των χειμερινων εξαμηνων που ειναι φωτια! Οποιος εχει κοπει 3 περιπου φορες στη Στατικη 1 και ζηταει να περασει και εκεινη και το Μπετο 2 τωρα, κατα τη γνωμη μου δεν ξερει να κανει μανατζμεντ των μαθηματων του.. Καμια φορα ξεχναμε πως υπαρχει και Σεπτεμβρης..
β) Το μονο μαθημα που παιζει να εχει ξεμεινει σε καποιον ειναι η Στατικη 3. Μονο που με την ιδια ευκολια (και περισσοτερη μη σας πω) θα ειχε ξεμεινει σε καποιον η Εδαφομηχανικη 2, το μαθημα που το γραφεις σε 1:30 ωρα.. Δεν βλεπω ιδιαιτερο λογο να παει λοιπον στο τελος. Μη σας πω πως εκει εχει και τις αλλες μπουρδες τυπου Τεχνικα Υλικα, ΠΑΥ/Μηχανικη Συνεχους. Θα προτεινα αλλαγη στην ωρα εξετασης της Στατικης 3, να παει πιο αργα ισως για να διευκολυνθει οποιος το χρωσταει..
Γενικως, δεν μπορω να παρω ευκολα το θαρρος να αλλαξω ετσι το Μπετο 2. Βεβαια επειδη η υποθεση αυτη δεν ειναι δικια μου, κι εγω ειμαι ενα απλο ατομο, ας μιλησουν και αλλοι στο φορουμ αν θα πρεπει να κανουμε μια τοσο θεμελειακη αλλαγη. Ισως μια λυση θα ηταν, αυτο που ειχα προτεινει αλλοτε, το Μπετο 2 την πρωτη εβδομαδα, πρωτες μερες, να τελειωνουμε. Αλλα πολυς κοσμος δεν το πολυπροτιμαει γιατι δεν θα προλαβει και να το διαβασει ετσι.. Απλα τωρα, το προγραμμα εχει ηδη φτιαχτει..