Επιπλέον Μαθήματα Επιλογής

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Επιπλέον Μαθήματα Επιλογής

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τετ, 09 Δεκ 2009 11:04 pm

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν και δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να μου απαντήσει. Πριν από αρκετό καιρό είχα κάνει μία αίτηση προς το ΔΣ να μου αναγνωριστεί ένα μάθημα που κατα λάθος δεν είχα δηλώσει στην εγγραφή μου και το κατάλαβα δυστυχώς μετά την λήξη της προθεσμίας. Σήμερα μετά από πολλές ενοχλήσεις στην γραμματεία με ενημέρωσαν πως η αιτησή μου εν τέλει ΔΕΝ εγκρίθηκε. Μάλιστα χωρίς να σχολιάσω κάτι εγώ η κυρία που με εξηπυρετούσε με ''κατηγόρησε'' πως τύποι σαν εμένα φταίνε που αργούν τόσο να διανεμηθούν τα συγγράμματα. Χωρίς να σχολιάσω κάτι επί του θέματος, την ρώτησα με ποιο κρίτηριο κάπιοες αιτήσεις εγκρίνονται και κάποιες άλλες όχι αν και έχουν ακριβώς το ίδιο αίτημα. μου απάντησε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. και ακριβώς αυτό είναι το ερωτημά μου... πως γίνεται αιτήσεις για πολύ λαοφιλή μαθήματα να εγκρίνονται ενώ η δική μου που αναφερόταν σε μάθημα που με το ζόρι το δηλώνουν 10 άτομα να απορριφθεί;;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 10 Δεκ 2009 6:01 pm

Μία παρατήρηση: είδες το χαρτί σου το οποίο έχει πάνω τη σφραγίδα μη-έγκρισης; Ή απλά στο πε προφορικά και καθάρισε;
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Πέμ, 10 Δεκ 2009 6:32 pm

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με απόλυτη σιγουριά. Αρχικά έψαχνε σε έναν φάκελο που υποθέτω πως ήταν οι αιτήσεις που εγκρίθηκαν. Δεν βρήκε κάτι και άνοιξε έναν άλλο φάκελο... την αιτησή μου την είδα αλλά νομίζω πως δεν είχε κάποια σφραγίδα πάνω...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 10 Δεκ 2009 6:43 pm

Συνήθως στις αιτήσεις βάζουν μία σφραγίδα αν αυτές περάσουν από ΔΣ, ειδικά σε αυτές που εγκρίθηκαν. Λογικά θα βάζουν και σε αυτές που απέρριψαν. Στο λέω γιατί συγγνώμη κιόλας, αλλά αν δεν τη δώ την αίτηση με τη σφραγίδα δεν φεύγω. Δεν είναι αρκετά απίθανο να μας λένε απλά όχι για λόγους ξεφορτώματος.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό darko9 » Πέμ, 25 Φεβ 2010 2:06 pm

ισχυει και σε αυτο το εξαμηνο το ιδιο για τα επιπλεον μαθηματα?
δηλαδη διαλεγουμε ακομα και απο προηγουμενα εξαμηνα ως επιπλεον μαθηματα επιλογης που δεν θελουμε να επιλεξουμε και να μην δωσουμε μονο και μονο για να παουμε το βιβλιο και δεν εχουμε καμια υποχρεωση ως προς το μαθημα?
darko9

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Alexander » Πέμ, 25 Φεβ 2010 2:33 pm

Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό martin » Κυρ, 03 Οκτ 2010 6:42 pm

μπορεί κάποιος που ξέρει να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αύτα τα μαθήματα που όπως λέει στις οδηγίες εγγραφής επιλέγονται σαν επιπλέον δεσμευτικά για το φοιτητή και συμβολίζονται ως επιπλέον. ??ισχύουν στο βαθμό πτυχίου ή όχι?
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 03 Οκτ 2010 7:56 pm

δηλαδη διαλεγουμε ακομα και απο προηγουμενα εξαμηνα ως επιπλεον μαθηματα επιλογης που δεν θελουμε να επιλεξουμε και να μην δωσουμε μονο και μονο για να παουμε το βιβλιο και δεν εχουμε καμια υποχρεωση ως προς το μαθημα?

Αν όλοι σκέφτονταν όπως αντανακλάται σε αυτή την πρόταση τότε η σχολή θα είχε την αφορμή που ήθελε να καταστείλει τα επιπλέον μαθήματα. Τα μαθήματα αυτά είναι για να τα παρακολουθείς και να συμμετέχεις, και όχι για να κάνεις απλή συλλογή βιβλίων.

(Δεν λέω, μπορείς να το κάνεις και αυτό, αλλά προέχουν τα άτομα που όντως θέλουν να το πάρουν για να το παρακολουθήσουν. Ας μη δίνουμε αφορμές σε κανένα προεδρείο για να "κόβει" παροχές. ;) )

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Ερωτηση στην ηλεκτρονικη αιτηση δηλωσης μαθηματων

Δημοσίευσηαπό Kouf » Πέμ, 07 Οκτ 2010 4:50 pm

Εχω μια απορια σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση δηλωσης μαθηματων..Οταν φτανει κανεις στα κατ' εκλογην υποχρεωτικα(υποχρεωτικη επιλογη ενος) και επιλεξει αλλα ενα-δυο κλικαροντας το "Επιπλεον?",τοτε αυτο το "επιπλεον" μαθημα δεν υπολογιζεται μεν στο βαθμο του πτυχιου(συμφωνα με τις οδηγιες),αλλα πρεπει να το περασει κανεις προκειμενου να παρει πτυχιο? :think:
Πάθος για ζωή
Άβαταρ μέλους
Kouf Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Ερωτηση στην ηλεκτρονικη αιτηση δηλωσης μαθηματων

Δημοσίευσηαπό stv7 » Πέμ, 07 Οκτ 2010 5:11 pm

οχι φιλε . τα επιπλεον δεν χρειαζεται να τα περασεις..ας πει και καποιος αλλος αν κανω λαθος.
stv7

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες