Συντονιστής: University Editors
twinkle έγραψε:Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν στατική 4:
Το μάθημα έχει μπει στις 18:00 μια μέρα πριν το Μπετό 2 υπάρχει κάποια αντίρρηση να ζητηθεί, αν γίνεται, να μεταφερθεί κάποια άλλη μέρα;
balamos έγραψε:twinkle έγραψε:Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν στατική 4:
Το μάθημα έχει μπει στις 18:00 μια μέρα πριν το Μπετό 2 υπάρχει κάποια αντίρρηση να ζητηθεί, αν γίνεται, να μεταφερθεί κάποια άλλη μέρα;
τι εχεις να προτεινεις? (εμενα με βολευει ετσι)
r-evolution έγραψε:Δίνει κανείς από έκτακτη μηχανική 3 ή είμαι ο μόνος που τη χρωστάω![]()
romina έγραψε:r-evolution έγραψε:Δίνει κανείς από έκτακτη μηχανική 3 ή είμαι ο μόνος που τη χρωστάω![]()
Την χρωστάω και εγώ, έστειλα στν καθηγητή να ορίσουμε μια ημερομηνία.Καλό θα ήταν να στείλεις και εσύ να είμαστε 2 και ν βρούμε μια ημερομηνία που να μας βολεύει και τους 2 αν δεν υπάρχει και κάποιος άλλος.
r-evolution έγραψε:romina έγραψε:r-evolution έγραψε:Δίνει κανείς από έκτακτη μηχανική 3 ή είμαι ο μόνος που τη χρωστάω![]()
Την χρωστάω και εγώ, έστειλα στν καθηγητή να ορίσουμε μια ημερομηνία.Καλό θα ήταν να στείλεις και εσύ να είμαστε 2 και ν βρούμε μια ημερομηνία που να μας βολεύει και τους 2 αν δεν υπάρχει και κάποιος άλλος.
Ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 5 άτομα (μαζί με εσένα) καλό θα ήταν να συνεννοηθούμε για μια ημερομηνία γιατί αν είμαστε 2 δεν νομίζω να γίνει κάτι
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης