Λάθος καταχώρηση βαθμολογίας από γραμματεία!

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Λάθος καταχώρηση βαθμολογίας από γραμματεία!

Δημοσίευσηαπό katie » Κυρ, 31 Ιούλ 2011 12:54 pm

Καλημέρα συνάδελφοι! Μου έτυχε το εξής: ενώ πέρασα ένα μάθημα (είδα τον βαθμό μου από λίστα που αναρτήθηκε στο mycourses στη σελίδα του μαθήματος), στα Στοιχεία Φοιτητών η γραμματεία μου έχει περάσει λάθος βαθμό!! Μονάδα!!! Εχει συμβεί σε κάποιον αυτό? Μπορούν να το διορθώσουν ή θα μου πουν τίποτα τρελό, να το ξαναδώσω κτλ?? Θα με βοηθούσατε πολύ γιατί έχει κλείσει η γραμματεία για καλοκαίρι και έχω ανησυχήσει.. Ευχαριστώ!
katie

Re: Λάθος καταχώρηση βαθμολογίας από γραμματεία!

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 31 Ιούλ 2011 1:21 pm

Πρέπει να επικοινωνήσεις οπωσδήποτε με τον καθηγητή του μαθήματος για να περάσει το θέμα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής και να διορθωθεί η καταχώρηση.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Δευτ, 01 Αύγ 2011 2:03 pm

katie,μην ανησυχεις!στα στοιχεια πανω-πανω γραφει πως σε περιπτωση λαθους στοιχειου να επικοινωνησουμε με τη γραμματεια!
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό 3 » Δευτ, 01 Αύγ 2011 2:32 pm

Ναι συμβαινουν αυτα. Πιθανως να εχει γινει λαθος και να ανταλλαξες βαθμο με καποιον. Μου εχει κατσει και μενα. Αυτα βεβαια ανακαλυπτονται. Δυστυχως δηλαδη, γιατι ειχα περασμενο τσαμπα μαθημα για ενα χρονο. Μετα με βρηκανε :raspberry: . Κυνηγησε το.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό katie » Δευτ, 01 Αύγ 2011 9:17 pm

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και νόμιζα μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά..Θα περιμένω να γυρίσουν απο διακοπές και θα αρχίσω τα τηλέφωνα!
katie

Δημοσίευσηαπό Sk_StyleZ » Δευτ, 01 Αύγ 2011 9:43 pm

Μου έχει τύχει και εμένα! Τα πράγματα είναι όπως τα λέει η ingenieurin26. Θα σου πει η γραμματεία να επικοινωνήσεις με τον διδάσκοντα,για να στείλει αυτός την σωστή βαθμολογία. Μην ανησυχείς! Απλά θα πάρει λίγο χρόνο!
Sk_StyleZ

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες