Συντονιστής: University Editors
alienson έγραψε:συγγνωμη αλλα μολις παρατηρησα οτι το νεο προγραμμα λεει οτι στις 23/02(ημερα πανεργατικης απεργιας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) η εξεταστικη θα γινει κανονικα απλως θα ειναι στου Ζωγραφου.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??!μονο εγω το βρισκω παραλογο....?
dimos έγραψε:Ανεξάρτητα από το πού είναι καλύτερα να δίνουμε (αν και οι απόψεις του Alucard με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο) τίθεται ένα μεγάλο ζήτημα σχετικά τις αλλαγές στις ημερομηνίες εξέτασης όσων μαθημάτων δίνονταν στις 18.00. Η σχολή μετέφερε αυτά τα μαθήματα σε random μέρες μπαχαλεύοντας πλήρως το πρόγραμμα εξετάσεων του 9ου εξαμήνου, καθώς δηλώνει ΑΝΙΚΑΝΗ να μας προστατεύσει για εκείνες τις ώρες στη Στουρνάρη. Τα παραπάνω δεν τα λέω από το κεφάλι μου, αλλά επειδή πήγα σήμερα από τη γραμματεία μπας και αλλάξει κάτι...
kavourdista-amugdala έγραψε:όταν έχει πανεργατικές τα ΜΜΜ λειτουργούν κανονικά για να διευκολύνουν τη μετακίνηση των διαδηλωτών
ingenieurin26 έγραψε:alienson έγραψε:συγγνωμη αλλα μολις παρατηρησα οτι το νεο προγραμμα λεει οτι στις 23/02(ημερα πανεργατικης απεργιας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) η εξεταστικη θα γινει κανονικα απλως θα ειναι στου Ζωγραφου.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??!μονο εγω το βρισκω παραλογο....?
οι εξετάσεις εκείνης της μέρας δεν θα γίνουν Ζωγράφου λόγω απεργίας, αλλά επειδή η εξέταση της οδοποιίας γίνεται Ζωγράφου. Νομίζω πως τελευταία στιγμή θα αναβληθούν οι εξετάσεις εκείνης της ημέρας όπως έχει γίνει ήδη σε άλλες σχολές.
Kouf έγραψε:Τεχνικη Μηχανική ΙΙΙ στο ισογειο του κτιριου της αντοχης υλικών.
sepsis έγραψε:Kouf έγραψε:Τεχνικη Μηχανική ΙΙΙ στο ισογειο του κτιριου της αντοχης υλικών.
Αν μάθει κανείς κάτι για προβολή γραπτών ας ενημερώσει...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες