Παράταση Χειμερινού Εξαμήνου 2010-11 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Παράταση Εξεταστικής - Σχολιασμός

Δημοσίευσηαπό Alucard » Τρί, 11 Ιαν 2011 9:55 pm

@airetikos: Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ναι.
Καθαρά προσωπική άποψη: Άλλο πράγμα οι de facto θυσίες που γνωρίζεις από πριν ότι θα κάνεις, και άλλο η "τιμωρία" η οποία επιβάλλεται άδικα και με το ζόρι. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμάς στο 7ο εξ. μας έχουν τσακίσει στις αναπληρώσεις, είναι το 3ο Σάββατο που έχουμε μάθημα (αν και στις Αντισεισμικές αυτή τη φορά), μπετό παραδίδουν όλοι λίγο-πολύ την άλλη βδομάδα και Κ.Ροή τελειώσαμε πλέον και επισήμως σήμερα με το επαναληπτικό μάθημα. Απ΄ ότι καταλαβαίνω στα περισσότερα μαθήματα δεν υπήρχε κάποιο τραγικό θέμα. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι μια βδομάδα η παράταση και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα... Και ισχύει ότι δεν έχουν χαθεί όλα τα μαθήματα με ευθύνη των φοιτητών (βλ. απεργίες ΜΜΜ, κοπάνες διδασκόντων κλπ...)

P.S.1: Ελπίζω να είναι η παράνοιά μου, και να μη χρησιμοποιηθουν τα εξτρα μαθήματα για να γίνουν δήθεν "επαναλήψεις" και "εμβαθύνσεις" ώστε να μπορέσουν να μπουν αγγούρια θέματα ως δεύτερη "τιμωρία". Απλά κάτι μου λέει το αντίθετο...

P.S.2: Πάντως για να είμαι δίκαιος όντως καλύτερα με το πάσο μας παρά πασάλειμμα.
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Alucard Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Παράταση Χειμερινής Εξεταστικής 2010-11 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό kliu » Τρί, 11 Ιαν 2011 10:14 pm

ναι δεν αντιλέγω. για μένα το σωστό θα ήταν να βγαίνει ένα πρόγραμμα εξεταστικής στην αρχή του εξαμήνου όπως γίνεται σε αρκετές σχολές για να μην αναφερθώ σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και να ξέρουν όλοι, ότι κατα 95% αυτό το πρόγραμμα δε θα αλλάξει. το μάθημα να γίνεται πάντα κανονικά και όποιος θελει να διαμαρτυρηθει να κατέβει στους δρόμους , στο κέντρο και να αγωνιστεί όπως καθένας πιστεύει πως είναι ο καλύτερος τρόπος. οι σχολές θα πρεπε να παραμένουν ανεπηρεαστες από τους αγώνες του καθενός. ΕΙΔΙΚΑ όταν βλέπουμε πως η κατάληψη δεν αποφέρει τελικά τίποτε θετικό ούτε συγκινεί τους από πάνω. απορώ γιατί συνεχίζεται να υπάρχει σαν επιλογή η κατάληψη εφόσον πλεον εχει χάσει και την αξία της αυτη η πραξη.
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Παράταση Χειμερινής Εξεταστικής 2010-11 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 11 Ιαν 2011 10:21 pm

@Alucard έχεις δίκιο σε αυτά που λές αλλά δεν είναι "τιμωρία" να κάνουνε κάποια μαθήματα παραπάνω ώστε να μην είμαστε πιεσμένοι. Στο κάτω κάτω για μας είναι το μάθημα όχι για τους καθηγητές. Σκεφτείτε πόσο περισσότερο θα τους βόλευε να παίρνουν το μισθό τους και να κνήζονται... Τεσπά ελπίζω να μην έχει και την τιμωρία που λές για τα θέματα....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Παράταση Χειμερινού Εξαμήνου 2010-11 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό StellaS » Τετ, 12 Ιαν 2011 10:41 am

Καλημέρα,
Βρε παιδιά συγνώμη, αλλά προσπαθώ ναα βρώ μία άκρη για το πότε τελικά θα αρχίσει η εξεταστική!
Θα αρχίσει 31/1 Δευτέτα με το πρόγραμμα όπως έχει βγεί;
Ευχαριστώ!
StellaS

Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες