Συντονιστής: University Editors
efp@linos έγραψε:3 έγραψε:Κι εγω ερχομαι και ρωταω: Που θα το τρυπωσουν το προσχεδιο ρε παιδια; Αμα ησασταν υπουργος ποτε θα περιμενατε να περασετε το νομο, μεσα ή μετα την εξεταστικη; Καντε μια εκτιμηση. Εγω εχω κανει τη δικη μου.
Ναι ρε ο υπουργός περνάει τα νομοσχέδια με βάση την κατάληψη της σχολής Πολιτικών μηχανικών![]()
![]()
![]()
Καλά ναι .... είναι προφανές , παίρνει τηλ το πρωί και ρωτάει : " Είστε ανοιχτά ή κλειστά ? " Ο Πρόεδρος του λέει Κλειστά και οπότε πάει το νομοσχέδιο ένα μήνα μετά !!!!!!
Ρε Λίγη σοβαρότητα .............
Εάν οι σχολές -όλες- συνεχίζαν την κατάληψη θα παρατεινόταν παράλληλα και η ψήφιση του νομοσχεδίου.
έχει γίνει κατάληψη (λίγες μέρες αλλά έχει γίνει) μην υπερβάλλουμε
Αμα το προσχεδιο βγει και 2 εβδομαδες ακομα, τουλαχιστον μετα την εξεταστικη, τοτε ειμαστε ενταξει, γιατι μπορουμε να δρασουμε. Εγω θελω ομως να ρωτησω τι θα γινει αν οντως ψηφιστει μεσα στην εξεταστικη. Ποιος θα παρει την ευθυνη τελικα; Εγω φανταζομαι οχι, γιατι εχω την πιο καθαρη στρατηγικη για την περιοδο: "βαραμε τωρα που νικαμε, τωρα που κοντευουμε να τελειωσει η περιοδος του διαλογου χωρις συναινεση απο κανεναν". Οι υπολοιπες πολιτικες αποψεις, οι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, αλλα και ολος ο κοσμος της αντικαταληψης, θα απολογηθει στον εαυτο του και στους επομενους που δεν θα εχει πανεπιστημιο δημοσιο και δωρεαν, που δεν θα εχει πτυχιο;alucard έγραψε:Ωραία, και? Τι σημασία έχει να πάει και εναν και δύο μήνες μετά. Τελικά θα περάσει, γιατί με τις καταλήψεις δεν γίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες