Yπολογισμός Μέσου Όρου διπλώματος

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Yπολογισμός Μέσου Όρου διπλώματος

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Σάβ, 13 Νοέμ 2010 9:48 pm

pokerman έγραψε:Ακουσα οτι μπορεις να ξαναδωσεις καποιο μαθημα για βελτιωση στο δεκατο εξαμηνο. Ισχυει κατι τετοιο? Δηλαδη πχ εχεις περασει ενα μαθημα 2ου εξαμηνου με 5 μπορεις να το ξαναδωσεις στο δεκατο για βελτιωση ?
Μπορείς να ξαναδώσεις για βελτίωση όποτε θέλεις αρκεί να έχεις περάσει το μάθημα σε κανονική εξεταστική και όχι σε επαναληπτική Σεπτεμβρίου. Πρέπει να υποβάλλεις τη σχετική αίτηση στη γραμματεία τις ημερομηνίες που ανακοινώνονται σε κάθε εξεταστική (δες πχ εδώ). Βέβαια η ανακοίνωση λέει μόνο για τα μαθήματα που έχουν περαστεί στο τρέχον έτος αλλά νομίζω ότι αν κάνεις αίτηση και για μάθημα που έχεις περάσει παλαιότερα γίνεται δεκτή κανονικά.
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Yπολογισμός Μέσου Όρου διπλώματος

Δημοσίευσηαπό xaris88 » Σάβ, 13 Νοέμ 2010 11:00 pm

Επειδή το έχω ψάξει γενικά, σύμφωνα με τη γραμματεία δεν γίνεται να ξαναδώσεις μάθημα (για βελτίωση ή ακόμα και κανονικά) που έχεις περάσει σε προηγούμενο έτος. Από τη στιγμή που περαστεί ο βαθμός στη γραμματεία και τελειώσει το ακαδημαικό έτος, ο βαθμός δεν μπορεί να αλλάξει.
Αυτό γινόταν παλαιότερα απότι έχω καταλάβει αλλά δεν εφαρμόζεται πια.
xaris88

Έτος εισαγωγής: 2006

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης