Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια
Τι έγινε ρε παιδία σε αυτό το Μπετό 2; Μου φτιάξατε την ψυχολογία που θα πάω να δω τον βαθμό αύριο. Είναι και τελευταίο μάθημα για πτυχίο...!!! 
Για τη Μηχανική 2 (μεταβατικό) και για το Μπετό 2, μπορεί κάποιος να postάρει τα τηλέφωνα των τομέων όπου μπορούμε να μάθουμε τους βαθμούς όσοι είμαστε εκτός Αθήνας???
Everything happens for a reason..
- MaRKiSi0s^
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Για το μπετό είναι στο 2107721269
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει η προβολή γραπτών..κ γω την ίδια απορία είχα, κ εκείνη η αξιολάτρευτη κυρία στη γραμματεια του οπλισμένου σκυροδέματος μου είπε ότι είχε ήδη γίνει(είχε βγει σχετική ανακοίνωση μάλιστα). Μετά από πολύ προσπάθεια, μου έδωσε το τηλ μιας υπεύθυνης (μπορεί να είναι κ γραμματέας) για το μάθημα - κα Μαντά 2107721236d_saga έγραψε:Μηπως ξερει κανεις και για προβολη γραπτων στη fortran ?thnx!
Καλήσπέρα...Υπάρχει κάποια επίσημη ή άτυπη πληροφορία σχετικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στη Μηχανική Συνεχούς? Μιας και ήδη έχουν συμπληρωθεί 3 εβδομάδες από τη διεξαγωγή της εξέτασης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!
γνωριζει μηπωσ κανεισ αν εχει βγει σχετικη ανακοινωση για προβολη γραπτων στη μηχανικη 2 (μεταβατικο) ???
Ανακοινωση δεν εχει βγει, αλλα σημερα που πηγα, η πατσαλια μου εδειξε το γραπτο μου.??? έγραψε:γνωριζει μηπωσ κανεισ αν εχει βγει σχετικη ανακοινωση για προβολη γραπτων στη μηχανικη 2 (μεταβατικο) ???
Οποτε πηγαινε αυριο ή τωρα αν εισαι κοντα.
αν και μην ελπιζεις σε τιποτα καλυτερο, στην καλυτερη θα φυγεις με λιγο πονοκεφαλο. στη χειροτερη θα σε δειρει κιολας
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
εδαφομηχανικη 2 και τεχνικη γεωλογια προς το τελος της εβδομαδας μου ειπαν απο τη γραμματεια του τομεα
Don't squeeze too tight
έχει ακουστεί τίποτα για αστικά 6ου εξ?
Καλημέρα, παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Οδοστρωμάτων του 8ου εξαμήνου?