Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 14 Απρ 2010 8:04 pm

Αυτή η καθυστέρηση των καθηγητών είναι πραγματικά προκλητική!!! Φυσική γράφαμε Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και σήμερα έχουμε Τετάρτη 14 Απριλίου δηλαδή με πρόχειρους υπολογισμούς έχουν περάσει 70 μέρες από τότε που γράφαμε..... Περίπατο πήγε η υποχρέωση των καθηγητών να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα σε 3 βδομάδες στα περισσότερα μαθήματα αλλά όχι δα να περιμένουμε 2,5 μήνες να μάθουμε τον βαθμό μας...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό roza » Τετ, 14 Απρ 2010 8:17 pm

συμφωνω απολυτα aki!τραγικο! παντως ο κυριος ζουμπουλης μου ειπε το απογευμα οτι τα εχει εξω απο το γραφειο του αναρτημενα!απ'οτι εμαθα τελικα,οντως υπαρχει εκει μια χειρογραφη κατασταση με τους βαθμους!
roza

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 14 Απρ 2010 8:30 pm

Δυστυχώς αργήσανε πάρα πολύ. Πρέπει να μπαίνει μια ρήτρα ρε παιδί μου. Φαντάσου να είναι από τα τελευταία μαθήματα και να πρέπει να δηλωθεί στη γραμματεία.....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό alkar » Τετ, 14 Απρ 2010 10:31 pm

roza έγραψε:!απ'οτι εμαθα τελικα,οντως υπαρχει εκει μια χειρογραφη κατασταση με τους βαθμους!

Και ετσι για να κανουμε και καμια δημοσιευσουλα μεταπασχαλιατικη....εγω ημουν ο πληροφοριοδοτης... ;)
alkar

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες