Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Κυρ, 03 Ιαν 2010 8:29 pm

Ρε φίλε αυτη την απορία την είχα κι εγω απο παλιά, γιατί συνέχεια νομίζω τα επιλογής μπαίνουν την ίδια ώρα
Όχι πως με ενδιέφερε προσωπικά :οΡ αλλά πράγματι αυτοι με τα επιπλέον τι κάνουνε?
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Δευτ, 04 Ιαν 2010 5:20 pm

Μαλλον τα ξαναεπιλεγουν οταν δεν χρωστανε αλλα..Χλωμο
+blueoystercult+

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 05 Ιαν 2010 4:17 pm

Απο οσο φαινεται, τελευταια αλλαγη του προγραμματος: http://www.civil.ntua.gr/news/programma ... 009-10.pdf

Γενικως δεν εγιναν φοβερες αλλαγες, ειναι καποιες που κυνηγηθηκαν εκ των υστερων, και μονο στο 5ο ετος, οπως η αποφορτιση εκεινου του περιεργου τοξου της τριτης εβδομαδας 3-4-5 Φλεβάρη για τους Υδραυλικους, όπου καποιος μπορουσε να έδινε πρωτα ΤΣΥΠ, μετα Φραγματα και υστερα Υδραυλικη Ανοιχτων Αγωγων, συνδιασμος που προκυπτει "ανετα". Αντ'αυτου ανταλλαξαν θεση το ΤΣΥΠ με τις Στοχαστικες, μαθημα το οποιο το επιλεγουν σαφως λιγοτεροι και ετσι ενω δεν γλυτωνουμε το ιδιο προβλημα της "συναντησης μαθηματων", το περιοριζουμε καπως με το συνδιασμο Στοχαστικες-Φραγματα-Υδρ.Ανοιχτων Αγωγων. Παντως θελω να ξερω αν καποιος εχει ιδιαιτερο θεμα με αυτο το "πακετο" (κατι για το οποιο δεν αμφιβαλλω οτι ολο και καποιος θα υπαρξει που θα την "πληρωσει"..). Απο οσο βλεπω υπαρχει και μια αλλαγη στους Συγκοινωνιολογους στις 10/2 στα Ειδικα Θέματα Σιδηροδρομικης οπου αλλαξε η ωρα απο 8:30 σε 18:00.

Γενικως πρεπει να αναρτηθει το καινουριο μηπως τυχον α) υπαρχει και τιποτα αλλο που δεν ειδα εγω, β) παει κανενας να δωσει αλλες ωρες

Τελος, επειδη πολλοι ειπαν και δικαιως για την Πειρ. Εδαφομηχανικη και τη συνυπαρξη της με τα αλλα μαθηματα την ιδια μερα, προσπαθηθηκε να "ξεκολληθουν" και να πανε με τις αντισεισμικες κατασκευες, αλλα αδικος κοπος: ειναι απαιτηση καθηγητη να μεινουν εκεινη τη μερα :thumbdown: . Για να χωριστουν, επρεπε να αλλαξουν ολα τα αλλα.. κατι πλεον λιγο δυσκολο..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό alexkyr » Δευτ, 08 Φεβ 2010 12:46 pm

ξερει αν εχει βγει κανενα μαθημα απο 1ο 2ο ετος?????
alexkyr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό lunette » Δευτ, 08 Φεβ 2010 6:12 pm

Και εγώ την ίδια απορία έχω..
Υπάρχει κ κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω.Αν έχεις περάσει κάποιο μάθημα με 5 και θες να το δώσεις το Σεπτέμβρη για να πάρεις καλύτερο βαθμό πρέπει να πας να το πεις στον καθηγητή που σου κάνει μάθημα(ή π.χ. να του στείλεις e-mail) ή πηγαίνεις στη γραμματεία και ζητάς να μην περαστεί ο βαθμός που έγραψες?Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν ξέρω και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα της εξεταστικής.. :?: :!: :?:
Άβαταρ μέλους
lunette

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 08 Φεβ 2010 6:16 pm

Βελτιώσεις δηλώνουμε μετά την εαρινή εξεταστική στη γραμματεία αφού βγει σχετική ανακοίνωση. Ισχύει ο μεγαλύτερος βαθμός.
Επίσης κάποια μαθήματα καθυστερούν πάρα πολύ όπως παραστατική γεωμετρία & μαθηματική αναλυση 1 οπότε μην ρωτατε καθε μερα αν βγηκαν
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lunette » Δευτ, 08 Φεβ 2010 8:52 pm

ingenieurin26 έγραψε:Βελτιώσεις δηλώνουμε μετά την εαρινή εξεταστική στη γραμματεία αφού βγει σχετική ανακοίνωση. Ισχύει ο μεγαλύτερος βαθμός.

Ok σ'ευχαριστώ..
Άβαταρ μέλους
lunette

Έτος εισαγωγής: 2009

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες