AutoCAD blocks

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: AutoCAD blocks

Δημοσίευσηαπό takis1945 » Παρ, 22 Μάιος 2009 7:53 pm

ψαχνω καποιο προγραμμα για σχεδιαση 3D εχω το autocad και το 3D Architect Design Suite Deluxe 8 αλλα δεν μου αρεσει το αποτελεσμα που βγαζουν ..αν ξερετε καποιο τσαμπε ακομα καλυτερα
takis1945

Δημοσίευσηαπό Atakama » Παρ, 22 Μάιος 2009 8:02 pm

Ρίξε μια ματιά στο 3d studio max αν θες το κάτι παραπάνω στο αποτέλεσμα, μιας και έχει μια σειρά εργαλείων που δεν βρίσκεις στα υπόλοιπα σχεδιαστικά προγράμματα.
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 22 Μάιος 2009 8:03 pm

ψαχνω καποιο προγραμμα για σχεδιαση 3D εχω το autocad και το 3D Architect Design Suite Deluxe 8 αλλα δεν μου αρεσει το αποτελεσμα που βγαζουν ..αν ξερετε καποιο τσαμπε ακομα καλυτερα

Κατ'εξοχήν προγράμματα για 3D σχεδίαση είναι το 3D Studio Max και το Maya 3D. Αμφότερα βέβαια είναι μερικά...τετραψήφια νούμερα πάνω από το τσαμπε. Συνήθως οι αρχιτεκτονικές τρισδιάστατες δουλειές γίνονται στο Autocad και μετά το rendering σε άλλο πρόγραμμα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό takis1945 » Τετ, 17 Ιουν 2009 10:03 pm

εχω ασχοληθει με το autocad του 07 σε 2D . Υπαρχει καποιος που να εχει τιποτα σημειωσεις για 3D που να τα εχει απλα και ωραια..
takis1945

Δημοσίευσηαπό arkalos » Τετ, 30 Δεκ 2009 4:19 am

Ξέρει κανείς πως βάζουμε τα hatch στο autocad civil 3d 2009?Όχι πως δουλεύουν αλλά πως θα τα βάλουμε σε αρχείο για να μπορούμε να τα χρησιμποιήσουμε.
Χρόνια πολλά!!
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Τετ, 30 Δεκ 2009 12:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απαγορεύεται οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Βλέπε Κανόνες Λειτουργίας
arkalos

Έτος εισαγωγής: 1991

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες