Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Κυρ, 06 Σεπ 2009 11:34 pm

BougatsaMeTyri έγραψε:Ξέρει κάποιος πότε, και αν,μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας στις γαιωδαιτικές;

Χαχα, με 'κανες και γέλασα! :lol:
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Δευτ, 07 Σεπ 2009 4:26 am

Γιατι ρε intelx? Εγω περυσυ ειχα παει και το ειχα δει μια χαρα. Βεβαια ειχα παρει τηλεφωνο τον καθηγητη στο γραφειο, γιατι ημουνα οπως παντα εκτος προθεσμιας... :P Κανε το ιδιο. που ξερεις, αν τον πετυχεις στα καλα του, και δεν αρχισει διαγγελμα για τα μπανια και τις διακοπες και οτι δεν ενδιαφερομαστε θα εισαι οκ :D
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Δευτ, 07 Σεπ 2009 8:54 am

Νομίζω ότι είναι ανάλογα το διδάσκοντα. Πάντως από ιστορίες που μου έχουν διηγηθεί, δεν σ' αφήνουν να δεις το γραπτό σου προτού καταχωρηθεί στη γραμματεία ώστε να μην αλλάξει και έπειτα σ' αφήνουν να το δεις μόνο αν κόπηκες. Μπορεί να τα 'χω μπερδέψει λιγάκι στο μυαλό μου αλλά από την επαφή μου μαζί τους θεωρώ ότι είναι οι πιο ανάγωγοι καθηγητές που είχα.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό lenore » Δευτ, 07 Σεπ 2009 10:17 am

συμφωνω με τον intelx..στο πρωτο τμημα που ειμαι,αν εχεις περασει το μαθημα, ο μονος τροπος να μαθεις τα λαθη σου ειναι να ξαναδει ο καθηγητης το γραπτο σου και να στα διηγηθει εκεινος..οχι με μεγαλη προθυμια βεβαια.κ να πω την αληθεια, εγω ακομα αμφιβαλλω για αυτα που μου ειπε :/
lenore

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Δευτ, 07 Σεπ 2009 10:22 am

intelx86 έγραψε:Νομίζω ότι είναι ανάλογα το διδάσκοντα [...] και έπειτα σ' αφήνουν να το δεις μόνο αν κόπηκες.

Η Δουφεξοπούλου το χειμώνα στη γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ακριβώς είχα κοπεί. Μου είπε πως αν είχα περάσει και είχα απορία γιατί πήρα χαμηλότερο βαθμό να το δω αλλά όχι και να έχω κοπεί... Άμα κόβεστε, κόβεστε μου λέει...
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Δευτ, 07 Σεπ 2009 12:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Προσέξτε τη γλώσσα σας λίγο βρε παιδιά ! :)
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimos » Δευτ, 07 Σεπ 2009 10:48 am

akrovolistos έγραψε:
Η Δουφεξοπούλου το χειμώνα στη γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ακριβώς είχα κοπεί. Μου είπε πως αν είχα περάσει και είχα απορία γιατί πήρα χαμηλότερο βαθμό να το δω αλλά όχι και να έχω κοπεί... Άμα κόβεστε, κόβεστε μου λέει...

Ακριβώς η ίδια αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό 2 φορές (κανονική εξεταστική και βελτίωση στην επαναληπτική) επειδή είχα περάσει... Και από ότι είπε αν είχα κοπεί θα μου το έδειχνε, αφου το πέρασα δεν είχε κανένα νόημα κατά την ίδια... :thumbdown:
Είναι πάντως κάτι καθηγητές που θα καταλάβουν μόνο αν δουν την πόρτα του γραφείου τους σφραγισμένη με τούβλα και λάσπη, εκεί θα τσούξει.
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Δευτ, 07 Σεπ 2009 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: dimo πιπέρι!!!!
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Elendil » Δευτ, 07 Σεπ 2009 12:50 pm

Καλά οι υπηρεσίες ολόκληρου του Ε.Μ.Π. επικοινωνούν με τα ΕΛΤΑ; :evil: (Εκτός αν έχουν εσωτερική ταχυδρομική υπηρεσία :think: )

Πέρασα σήμερα από τη γραμματεία μας, να ρωτήσω αν έχουν τους βαθμούς της ΠΑΥ και μου λένε όχι. Κατηφορίζω λοιπόν, περιχαρής :shock: , προς το Αντοχής Υλικών, ρωτάω τη γραμματέα και μου λέει πως τα έχει στείλει στη γραμματεία Πολ. Μηχ. :o :o :o :? Και ανταπαντώ στη γραμματέα με έκδηλη απορία, πως γίνεται αυτό αφού μόλις τώρα ήμουν εκεί και δεν τους είχαν πάρει :wtf: :wtf: Ρωτάει, τελικά, μία από μέσα αν πέρασε το ταχυδρομείο και συμπεραίνει πως τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα κλειστά μες στο φάκελο, οπότε από αυριο. (Τωρα σε ποια γραμματεία είναι αυτός ο φάκελος, μη με ρωτάτε.... :roll: )
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Δευτ, 07 Σεπ 2009 2:55 pm

Μα αμαν και αυτοι οι admin. Αφηστε τα παιδια να βγαλουν το αχτι τους... :D :D
Εγω γεωδαισια ημουνα στο τελευταιο τμημα σε ενα καθηγητη συμπαθητικο, φαλακρο. Ιδεα δεν εχω πως το λενε. Παντως ναι σιγουρα ειναι αναλογα με τον καθηγητη. Αλγεβρα με εχει κοψει 2 φορες ετσι, και οταν παω να το δω θελει να μου τη βγει και απο πανω. Μεχρι που τη διαολοστειλα και δεν ξαναασχοληθηκα... Ε, θα μεινει κι αυτο προς το τελος... :D :D
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 09 Σεπ 2009 11:43 am

να ρωτήσω...έχουν περαστεί σε όλους σας τα αποτελέσματα στο μάθημα της Εφαρμοσμένης Οικονομικής στη σελίδα της γραμματείας ?Να αρχίσω να ανησυχώ?
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 09 Σεπ 2009 12:18 pm

Εμένα πάντως μετά από τόσο καιρό περάστηκε. Κι ήμουν έτοιμος να πάω στα ΣΕΜΦΕ... Τι σου είναι η τεχνολογία κι ας αργεί τόσο όταν μπλέκεται και ο άνθρωπος σ αυτή...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες