23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό kliu » Τετ, 21 Σεπ 2011 7:52 pm

ειστε ξεφτιλες!
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τετ, 21 Σεπ 2011 7:55 pm

ξεφτιλες να το καταλαβω γιατι το λες..ομως το β μερος των λεγομενων οτι η ΓΣ αποφασισε εναρξη δευτερα και δεν το σεβονται δεν ειναι πολυ σοβαρο?
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό kliu » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:02 pm

οπως ηδη εχω αναφερει στη συζητηση για την εξεταστικη σεπτεμβρη. το λεπτο που ανοιγει η σχολη σημαινει οτι επι τοπου που λεει ο λογος μπορει να γινει κ εξεταση εφοσον ηταν στο προγραμμα. αρα και που μας δινουν 2 μερες να προετοιμαστουμε και να μαζευτουμε χαρη μας κανουν. τωρα οσον αφορα στο οτι η δαπ και το πλαισιο της που υπερψηφιστηκε ελεγε δευτερα και τελικα ξεκινα παρασκευη μπορει να συνεβη για πολλου ςλογους. σιγουρα ενας απο αυτους και για εμενα ο σημαντικοτερος ηταν να ξεκινησουμε οσο πιο γρηγορα γινεται ωστε να μη χανεται ουτε λεπτο. γιατι οι διαδικασιες εχουν καθυστερησει παρα πολυ πλεον. και για να ειμαι ειλικρινης ειχα αρχισει να πιστευω οτι απλως θα ξεκινουσαν τα μαθηματα απο οκτωβρη και η εξεταστικη θα πηγαινε για δρουβες.τωρα απο την αλλη ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ?! να γιατι μου αρεσει ο νεος νομος σε πολλα σημεια του. γιατι δε θα γινεται τιποτε απο ολα αυτα. οποτε συναδελφε μου ειναι αδιαφορο εαν η εξεταστικη τελικα αρχιζει παρασκευη για να μην προλαβετε να βρειτε αλλο τροπο ωστε να παρεμποδισετε τη λειτουργια της σχολης μας.
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lol » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:05 pm

Aς στειλουμε ολοι μια ευχαριστηρια επιστολη στον φιλο μας τον Γκολια!!
lol

Δημοσίευσηαπό Date007 » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:06 pm

Ρε θα μας τρελάνουν τελείως ρε οι μ@λ@κες(συγνώμη κιόλας,αλλά τα πράγματα αγγίζουν το όριο του παραλογισμού..)!πόσο γελοίοι είστε...μα καλά,πόσο γελοίοι είστε..??
Έλεος.

+1 κλιου..
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Date007

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό mixalis » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:13 pm

@lybe33
επειδη προφανως εννοεις για την παρασκευη,δλδ οσοι γραφουν στις 8.30 φυσικη,θ δωσουν κανονικα και ανενοχλητοι???
mixalis

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:18 pm

επιτρεπεται να γινουν 2 συνελευσεις την ιδια βδομαδα?
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Δημοσίευσηαπό qwerty » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:20 pm

αν εχετε προβλημα με το γκολια, αντε και στο γραφειο του για παραπονα. προφανως ειστε ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ και αυτο είναι μόνο μία πρόφαση για να κλείσετε τη σχολή με το έτσι θέλω για να πουλήσετε δηθεν επανασταση με τα λεφτα του μπαμπά σας. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ Κ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ καμμια ώρα εδώ η σε αλλη χωρα! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
qwerty

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ballet » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:28 pm

Επειδή δεν πιστεύω κανέναν, θέλω να ανεβάσετε σε αυτό το φόρουμ τις λίστες που έχετε με αυτούς που υπέγραψαν.
Ελπίζω τα ονόματά τους να είναι (και) ολογράφως και προφανώς με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα το καθένα. Ένα χαρτί με 260 "τζίφρες" φτιάχνω και εγώ επιτόπου.
Και να το έχετε αυτό το χαρτί βέβαια και πάλι δεν έχετε καμία απολύτως νομιμοποίηση ούτε για συνέλευση ούτε για "διασφάλιση της μη διεξαγωγής της εξεταστικής".
ballet

Δημοσίευσηαπό bpolonifis » Τετ, 21 Σεπ 2011 8:40 pm

LYBΕ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείς ότι η συνέλευση της Τρίτης που έγινε ήταν καθόλα δημοκρατική???Το γεγονός ότι ψηφίσαμε/αποφασίσαμε εμείς για τους εαυτούς μας που το πάς? αμφισβητείς τους κανόνες του συλλόγου? δεύτερη συνέλευση την ίδια βδομάδα??
Μήπως δεν σεβόμαστε λίγο την πλειοψηφία και ολιγαρχίζουμε λίγο???? λέω εγώ...
Και εγώ δεν είμαι υπέρ κάθε απόφασης του συλλόγου αλλά σέβομαι τους κανόνες της σχολής τουλάχιστον.

κάντε την συνέλευση άλλα όταν επιτρέπεται από το καταστατικό.
Αν ξυπνήσεις και θες να διαβάσεις,κοιμήσου θα σου περάσει!!
bpolonifis

Έτος εισαγωγής: 2008

Επόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες