txc έγραψε:μπορει αυτη μουσικη να μην ειναι της προτιμησης μου ομως ειμαι φανατικος οπαδος των txc και ΑΕ διοτι ο στιχος ειναι φανταστικος και με εκφραζει απολυτα.
καλό εθνίκι είσαι και συ!

txc έγραψε:μπορει αυτη μουσικη να μην ειναι της προτιμησης μου ομως ειμαι φανατικος οπαδος των txc και ΑΕ διοτι ο στιχος ειναι φανταστικος και με εκφραζει απολυτα.
kolasmenos έγραψε:txc έγραψε:μπορει αυτη μουσικη να μην ειναι της προτιμησης μου ομως ειμαι φανατικος οπαδος των txc και ΑΕ διοτι ο στιχος ειναι φανταστικος και με εκφραζει απολυτα.
καλό εθνίκι είσαι και συ!
kolasmenos έγραψε:καλό εθνίκι είσαι και συ!
recon έγραψε:kolasmenos έγραψε:καλό εθνίκι είσαι και συ!
+1
για να τα ακουσω και εγω..
εθνικη συνειδηση.
recon έγραψε:εθνικη συνειδηση.
ΔΕΝ θα σε πω φασιστα () γιατι δεν σε ξέρω.
αλλα αυτο παραπεμπει.. Ψάξ' το
txc έγραψε:καλο κολλημενο μυαλο και εσυ!σε πειραζει που τα λενε οπως ειναι.ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει την γνωμη του.αν θες ακου αν θες οχι.αν το νοιωθεις μεινε φυγε αν σε χαλαει.αποδειξε το αυτο που λες.εμενα μ αρεσουν κ σαν txc και σαν AE.ξεκολλα λιγο κ ξυπνα αν θες.και δεν ξερω ποσο σε τιμα π εισαι κολλασμενος.μηπως εισαι και περηφανος?εγω ειμαι περηφανος γι αυτο που ειμαι.δεν με ενδιαφερει αν δεν εχεις εθνικη συνειδηση.δικο σου προβλημα.κατσε και σκεψου το μονος σου.
Μία μικρή διόρθωση, ο πολιτικός μηχανικός στα ισπανικά είναι Ingeniero de Caminos, Canales y Puertos.
kolasmenos έγραψε:κάτι φασιστόμουτρα σαν κι εσένα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες