Off-topic / Flaming Posts

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό inferno » Δευτ, 10 Σεπ 2012 3:30 pm

Δεν βρίσκομαι καν στο ίδιο χώρο που βρίσκεται ο teo. Όλοι τσάμπα μάγκες έχετε γίνει και απειλείτε
και ειρωνεύεστε.

Πολύ gangsta. Ειδικά αυτό το "είμαστε εις το εμείς" δηλώνει αλητεία. Το α' ενικό όμως είναι ανύπαρκτο έτσι;

και

! Εχουμε γεμισει απο προοδευτικους-ανθελληνες αλλα ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει και ξυπναει καθημερινα και κατι τετοια ατομα (π.χ. Κιτσοπουλου) τα λιντσαρει..

Βρίσκετε πατήματα και λετε. εσύ δεν είπες ότι θες εγώ? Εδώ είναι χώρος συζήτησης και όχι τραμπουκισμού. Αν γουστάρεις λοιπόν άστα για αλλού.
inferno

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 10 Σεπ 2012 4:03 pm

inferno έγραψε:
Βρίσκετε πατήματα και λετε. εσύ δεν είπες ότι θες εγώ? Εδώ είναι χώρος συζήτησης και όχι τραμπουκισμού. Αν γουστάρεις λοιπόν άστα για αλλού.

Chicken Song 10 hours!
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό apo7 » Δευτ, 10 Σεπ 2012 4:22 pm

Exeisanapthra? έγραψε:
inferno έγραψε:έλα εγώ έχω α' ενικό. θέλετε να τα πούμε? Ή φοβάσαι μην φέρω κανέναν από αυτούς που αναφέρεις στην ρατσιστική σου
υπογραφή?

Να σε ενημερώσω ότι έχω φίλους αλβανούς επίσης. Επιπλέον σε μένα μπορείς να λες "θέλεις να τα πούμε" όχι θέλετε. Ειλικρινά μην το πάμε στο θέλετε...

Σιγα τα ωα με τους αλβανους σου, αυτοι μεχρι κι απο γυφτους ξυλο τρωνε.
Εγω εχω φιλους ρωσους, γεωργιανους και λοιπα καλοπαιδα, που ουτε οι χρυσαυγιτες τους πειραζουν. Χα!
apo7

Re: Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09

Δημοσίευσηαπό omerta » Δευτ, 10 Σεπ 2012 6:12 pm

dean έγραψε:Ποιο το νόημα της απεργίας αν είναι να δίνουμε κανονικα? δεν προϋποθέτει η απεργία να μην πας στη δουλειά σου?

:finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:

:shock: :shock: :crazy2: :crazy2:

Κάποια βασικά , όχι οτι θα πιασουν τόπο , τη ξέρω τη πάστα σου , είναι αυτή του μέσου έλληνα με ε όχι τυχαία με μικρο.

Απεργία δεν συνεπάγεται καταστροφή, ανυπακοή, αναρχία.

Το να διαβάσεις , ψαχτείς λίγο περι τετοιων θεμάτων δε θα σε βλάψει. (εξωτερικό κλπ , μην φοβηθεις το άγνωστο , έχε φώτα ανοιχτά)

Μη βιάζεσαι να έρθουν οι απώλειες από τώρα , άσε και κανέναν νοήμων να δώσει μάθημα , γιατί θα τη "κλείσεις" έτσι και αλλιώς τη σχολή.

Άλλωστε πέραν της έννοιας απεργία , υπάρχει και πλήρης άγνοια της λέξεως δημοκρατία.

Λυπάμαι που γράφεις κάτι τέτοιο , μην μου απαντήσεις κάτι , ξέρω την απάντηση σου , δεν θα σου απαντήσω.

Μπράβο και πάλι για την παρατήρησή σου. :clap: :clap: :clap:
omerta

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τρί, 11 Σεπ 2012 3:11 am

Φιλαράκο έχεις κάτι με το Τσιμπουτί?? Γιατί αν έχεις,έλα να τα πούμε, ξέρεις που θα με βρείς...
tsol21

Re: Κινηματογράφος - Ταινίες

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 13 Σεπ 2012 7:21 pm

Ρε είστε λιώμα... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΤΕ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ (ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ)
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Re: Σύμμικτες Κατασκευές (2011-12)

Δημοσίευσηαπό αννα ζερβα » Δευτ, 17 Σεπ 2012 7:44 pm

γιατί να ,μην γράψουμε??? ...πάντως αύριο όλα τα μμμ λειτουργούν κανονικά (καρα-τσεκαρισμένο)
αννα ζερβα

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 17 Σεπ 2012 7:46 pm

Πολιτισμικό σοκ έχω πάθει το τελευταίο μισάωρο. Κοιτάξτε λίγο τις ανακοινώσεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό patsoum » Δευτ, 17 Σεπ 2012 9:22 pm

Ρώτησα διότι κάποια μαθήματα λόγω της απεργίας των καθηγητών αναβλήθηκαν όπως βλέπουμε στις ανακοινώσεις. Λογικά θα έπρεπε να βγει κάποια ανακοίνωση από τους καθηγητές που να μας λέει ξεκάθαρα οτι ή θα εξεταστούμε κανονικά ή η εξέταση αναβάλλεται.
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
patsoum

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 17 Σεπ 2012 9:24 pm

Δεν πήγαινε σε σένα , αλλά στην άννα που δεν ξέρει ότι απεργούν οι καθηγητές αύριο. Ντάξει, ισως ακούγεται υπερβολικό, αλλά υπήρχαν εκείνη την ώρα πάνω πάρα πολλες δημοσιεύσεις που το ανέφεραν.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες