Off-topic / Flaming Posts

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: Τεχνική Υδρολογία (2011-12)

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:28 pm

betonarme2 έγραψε:ειρωνια reporter???

Λες να γίνει καταληψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη???????????????????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό betonarme2 » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:30 pm

οχι λεω να κοψεις τις μαλακιες....
betonarme2

Δημοσίευσηαπό ninja » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:31 pm

savvy ο τελευταίος που με είπε καραγκιοζάκο τώρα τρωέι μόνο σούπες με καλαμακι πρόσεχε
Θα σαι συ για πάντα το μωράκι μου
τα παγακια μες το φραπεδακι μου
κι ας μην εχεις ταξικη συνείδηση, και ας εχεις λουμπεν παρελθον
θέλω να σε κάνω μια πριγκίπισσα
και ας είσαι μια τζιβάτη χίπισα
θελω ριζικα μαζί να αλλάξουμε, θελω να ψηφισεις ΚΚΕ
ninja

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:31 pm

Γιατι τι θα πάθω? Θα τυφλωθώ?
Reporter

Δημοσίευσηαπό betonarme2 » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:34 pm

δε με απασχολει τι θα παθεις εσυ...εγω ξερω οτι αυριο πρεπει να αναβληθουν ολες οι εξετασεις....
betonarme2

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:35 pm

Ναι αλλά αν αναβληθούν μπορεί να γίνει καταληψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..................ετσι δεν ειναιαααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Reporter

Re: 10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:48 pm

apo7 έγραψε:
Καμένος έγραψε:Θα αναφερθω σχετικα με τον κ. Γκολια γιατι αυτο το πραγμα εχει καταντησει εκνευριστικο.

Εδω και καιρο δεν μπορουμε να βρουμε τηλεφωνικως τον κ. Γκολια. δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, αλλα οποτε μελος του εγκελαδου προσπαθησε να τον βρει, δεν σηκωνε κανενα τηλεφωνο. Τοσο προχθες οσο και σημερα, προσωπικα τον εχω παρει καμια 20 αρια φορες και δεν το σηκωνει.
Ηδη απο το σεπτεμβρη συμβαινει αυτο. Τοτε, η γραμματεια μας ειχε πει οτι εχουμε λαθος αριθμο και μας εδωσε τον σωστο με τα ιδια αποτελεσματα.

Μα τον σεπτεμβρη εσεις δεν εισασταν που μπουκαρατε σε μια συνελευση καθηγητων και βριζατε και προπηλακιζατε τον κΓκολια; Δηλαδη ολους τους βρισατε και τους τραμπουκισατε, αλλα ειδικα στον Γκολια δειξατε ολη τη στοργη σας. Και περιμενετε τωρα να σηκωσει τα τηλεφωνα σας;

οχι δεν ημαστε εμεις λασπολογε
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Πέμ, 09 Φεβ 2012 8:55 pm

apo7 έγραψε:Απ'τον σεπτεμβρη και τα καραγκιοζιλικια που καναμε εχει επικρατησει η σημερινη σκληρη γραμμη της διοικησης.

Ειλικρινα τωρα, οταν ειχαν πεταξει οι εγκελαδιτες τον Γκολια εξω απ'την αιθουσα φωναζοντας(μπλα μπλα)

Ρε φιλε εισαι απλα ψευτης και λασπολογος και μονο επειδη εχω εκνευριστει σου απανταω.

Να ενημερωσω τον κοσμο οτι εισαι δαπιτης και οτι εσυ και η παραταξη σου δεν κανετε απολυτως τιποτα για αυτην την κατασταση ακριβως επειδη σας συμφερει ωστε να λετε στον κοσμο οτι φταινε οι κακες καταληψεις και οι κακες πορειες... 400 ευρω κατωτατος μισθος ομως και εσυ δεν λες τιποτα γιατι νομιζεις οτι θα σε καβατζωσει η παραταξη σου... α ρε γατακι.

by the way, εισαι επιπροσθετα εκτος γραμμης γιατι οι δικοι σου δεν γραφουν στο mqn... μαλλον εχεις χασει πολλα σεμιναρια της δαπ...
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό akis » Πέμ, 09 Φεβ 2012 9:00 pm

apo7 έγραψε:Απ'τον σεπτεμβρη και τα καραγκιοζιλικια που καναμε εχει επικρατησει η σημερινη σκληρη γραμμη της διοικησης.

Ειλικρινα τωρα, οταν ειχαν πεταξει οι εγκελαδιτες τον Γκολια εξω απ'την αιθουσα φωναζοντας(μπλα μπλα)

Είσαι εκτός θέματος λες και ψέματα.

1) Οι εγκελαδίτες ποτέ δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Ή δε θυμάσαι καλά ή συνειδητά την ώρα που οι περισσότεροι συμφοιτητές μας έχουν απελπιστεί με την κατάσταση εσύ γουστάρεις να λες ψέματα για τον εγκέλαδο...

2) Η σκληρή αυτή γραμμή φίλε μου προέρχεται ακριβώς από το ότι με το νέο νομικό πλαίσιο οι διοικήσεις γράφουν τους συλλόγους και τις αποφάσεις τους στα π@π@ρι@ τους. Και πρόθυμοι οι δικοί μας καθηγητές έρχονται να το υλοποιήσουν. Το Σεπτέμβρη μας έλεγαν ότι άμα πάει ένα μάθημα μετά τις 25 η Διαμαντοπούλου δε θα δώσει χρήματα. Στις μισές σχολές της Αθήνας έτσι έγινε. Τώρα ακυρώνουν όλες οι σχολές και μόνο εμείς θα δώσουμε για λόγους ανεξήγητους, ηθικούς, θεωρητικούς, ακατανόητους. Και εσύ διαλέγεις να λες βλακείες και να αποπροσανατολίζεις τη κουβέντα εξηγώντας τις παράλογες αποφάσεις της διοίκησης όπως συμφέρουν εσένα και τη παράταξή σου τη δαπ.

Η σχολή μας απ ότι φαίνεται θέλει να έχει την πρωτοκαθεδρία στα νέα διοικητικά όργανα που θα συγκροτηθούν και κάνει το καλό παιδί. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι εξετάσεις γίνονται για τους φοιτητές και ότι όταν παίρνουμε μία απόφαση πρέπει να τη σέβονται. Αύριο πρέπει και με βάση την απόφαση του ΔΣ να αναβληθούν τα μαθήματα και όσοι καταφέρουν και πάνε στο Γκίνη να μη δώσει κανείς. Και όλοι μαζί να ζητήσουμε την επανεξέταση των μαθημάτων...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό nikos3 » Πέμ, 09 Φεβ 2012 9:10 pm

καμενε γιατι απαντας σε γραφικοτητες??
nikos3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης