pakis έγραψε:Αγαπητή είμαι πτυχιούχος παιρνόντας 64 μαθήματα με τα αρχ.. μου χωρίς αντιγραφές, γλυψίματα κτλ αλλά με προσωπική δουλεια (χωρις να εχω παρακολουθησει όμως το συγκεκριμένο μαθημα) . Απλα θελω να πω οτι κακώς γινονται μαθηματα χωρις την παρουσια των φοιτητων, και αυτοι που παρακολουθουν και ασχολουνται πρεπει να ανταμοιβωνται λιγο παραπανω..
teo έγραψε:pakis έγραψε:Αγαπητή είμαι πτυχιούχος παιρνόντας 64 μαθήματα με τα αρχ.. μου χωρίς αντιγραφές, γλυψίματα κτλ αλλά με προσωπική δουλεια (χωρις να εχω παρακολουθησει όμως το συγκεκριμένο μαθημα) . Απλα θελω να πω οτι κακώς γινονται μαθηματα χωρις την παρουσια των φοιτητων, και αυτοι που παρακολουθουν και ασχολουνται πρεπει να ανταμοιβωνται λιγο παραπανω..
Μόνο που άμα κρίνω από το έτος εισαγωγής πρέπει να σου πήρε λίιιγο παραπάνω απο το φυσιολογικό...
marioballotelli99 έγραψε:ρε μεγαλε πακι εισαι πτυχιουχος με αρχ....αντε βρες κατι αλλο να ασχολη8εις αντι να λεσ μαλ....ες
civil13 έγραψε:Σωστος...αλλα δεν εχει τι να κανει χρονιαρα μερα ο παπα..ας
marioballotelli99 έγραψε:πολυ μαγκας δεν το παιζεις ρε πακη ? μηπως αλλον πρεπει να δειρουμε και οχι τον Λαζοπουλο..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης