Mαθήματα επιλογής 8ου εξαμήνου (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Mαθήματα επιλογής 8ου εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό smelly cat » Δευτ, 15 Φεβ 2010 2:58 am

Σχετικά με αυτό που είπε κάποιος για τις ξύλινες θα διαφωνήσω: είναι πολύ ενδιαφέρΟν μάθημα και μάλιστα το κάνει ένας καθηγητής που πράγματι αγαπάει το αντικείμενο του! Προφανώς για να είναι ελκυστικό σε κάποιον το μάθημα θα πρέπει να τρέφει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον για τα υλικά και τις ιδιότητές τους (εμένα αυτό με οδήγησε στο μάθημα). Και τέλος, γιατί τέτοιο σούσουρο για το αν κάτι είναι εύκολο ή δύσκολο; Μάθημα επιλογής σημαίνει ότι επιλέγω ελεύθερα αυτό που με ενδιαφέρει...
smelly cat

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό theoxaris » Δευτ, 15 Φεβ 2010 5:24 am

Οι ξύλινες είναι το μόνο μάθημα που έχουμε στη σχολή μας για κατασκευές από ξύλο που το διδάσκει ένας καθηγητής-μάστορας- μηχανικός από τους πολύ λίγους που θα σου εξηγήσουν και δε θα σε στείλουν σε πίνακες υπολογισμών απευθείας... Όσο για τις σίδερα 3 ξέρω οτι πας και γράφεις βαθμό με ελάχιστο διάβασμα στο τέλος...
theoxaris

Δημοσίευσηαπό homer » Δευτ, 15 Φεβ 2010 1:49 pm

Συμφωνω με τον theoxaris.
homer

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό cvam » Δευτ, 15 Φεβ 2010 10:31 pm

παιδιά καλησπέρα!!!! μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την πολεοδομία ως μάθημα επιλογής στους συγκοινωνιολόγους???π.χ αν έχει εργασία με απαλλαγή από την τελική εξέταση , πόσα άτομα χρειάζονται σε κάθε ομάδα ..κ πώς είναι η εργασία??? :roll:
τίποτα δεν παει χαμένο....
cvam

Δημοσίευσηαπό BougatsaMeTyri » Τετ, 09 Μαρ 2011 8:17 pm

Καλησπέρα, γενικά προσανατολίζομαι στο να πάρω το πιο εύκολο και λιγότερο απαιτητικό μαθημα αυτό το εξάμηνο και σκεφτόμουνα τα οδοστρώματα.Ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται παρακολούθηση αλλά και πόσο διάβασμα θέλει γιατί νομίζω ότι το βιβλίο είναι 720 σελίδες.
dip me in chocolate and feed me to lesbians
BougatsaMeTyri

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό suki #6 » Τετ, 09 Μαρ 2011 9:16 pm

Τα υπόγεια νερά από θέμα δυσκολίας τι λένε; Τα θέματα προσεγγίζουν μηχανική των ρευστών όπου το 7 είναι ο υπέρτατος βαθμός; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στην εισαγωγή στην Γεφυροποιία. Κανένας μεγαλύτερος να μου πει καμιά γνώμη.
suki #6

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Τετ, 09 Μαρ 2011 10:00 pm

@BougatsaMeTyri : Προφανώς αναφέρεσαι στα Οδοστρώματα 8ου Συγκοινωνιολόγων έτσι; Το βιβλίο του Ευδόξου δε χρησιμοποιείται στο μάθημα, δίνονται σημειώσεις μπεζάκια. Είναι μικρό μπεζάκι και βγαίνει γενικά εύκολα. Απλά θέλει προσοχή γιατί η θεωρία πιάνει 6 μονάδες και αποτελείται από πολλές μικρές ερωτήσεις από όλα τα σημεία του βιβλίου. Οι ασκήσεις είναι του μαθήματος είναι standard και μάλιστα εκτός από την τελική εξέταση εξετάζονται και ενδιάμεσα είτε με πρόοδο [πέρσι] είτε με παράδοση με προφ. εξέταση [παλιότερα]. Η βαθμολόγηση είναι ολίγον τι αυστηρή, ενώ ο Λοίζος πρέπει είναι πάρα πολύ βαρετός στο μάθημα προσπαθώντας να γεμίσει τα 3ωρα (μιας και έχει και επόμενο μάθημα Οδοστρωμάτων στο 9ο εξάμηνο και επιλεγόμενο).
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Atakama » Τετ, 09 Μαρ 2011 11:04 pm

Σχετικά με τα υπόγεια: Το σύγγραμα είναι επαρκές, υπάρχουν επιπλέον σημειώσεις στο mycourses και λύνονται και ασκήσεις στο μάθημα, πράγμα που βοηθά στην εξοικείωση! Από την άλλη, δυστυχώς τα θέματα στο τέλος είναι, τουλάχιστον από την περσινή εμπειρία, αρκετά τσιμπημένα, με τον αριθμό των ζητουμένων να έρχεται σε αναντιστοιχία με το δεδομένο χρόνο. Συνέπεια, δύσκολα πιάνεις βαθμό.
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

Δημοσίευσηαπό Elendil » Δευτ, 14 Μαρ 2011 9:45 pm

Η Γεφυροποιία έχει ασκήσεις προς παράδοση ή καποιο θέμα εξαμήνου; Ή είναι κατευθείαν τελική εξέταση;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό stv7 » Δευτ, 14 Μαρ 2011 9:47 pm

η προχωρημενη μηχανικη των υλικων εγινε την προηγουμενη εβδομαδα?και αν ναι ποιος καθηγητης κανει ?ο ευταξιοπουλος οπως περυσι η ο γεωργιαδης που γραφει το προγραμμα?
stv7

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 5ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης