Εκδρομή Υδραυλικής Κατεύθυνσης - Ολλανδία (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εκδρομή Υδραυλικής Κατεύθυνσης - Ολλανδία (2009-10)

Δημοσίευσηαπό strangelic » Παρ, 02 Απρ 2010 1:13 am

offtopic: 57 υδραυλικοί... υπήρχαν άλλοι 2 γεωτεχνικοί στο πούλμαν...
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό dimos » Παρ, 02 Απρ 2010 10:24 am

soso έγραψε:με καλυψε απολυτα ο συναδελφος 3 .... ενα μικρο επιπροσθετο σχολιο : χειροκροτημα στον γεωτεχνικο που χαρη σ αυτον πηγαν εκδρομη 59 υδραυλικοι ...

Σε όλους αξίζουν θετικά σχόλια, δεν βασίστηκε η εκδρομή μόνο σε ένα άτομο!

soso έγραψε:Υ.Γ : και του χρονου τα λεμε λισαβονα ! με αλλα λογια γεωτεχνικοι δομοστατικοι και συγκοινωνιολογοι ---> βεντουυυυυζααααααααααα

Δε μασάμε, δε ξενερώνουμε! Η Ιαπωνία γαρ εγγύς! :ugeek:

Η εκδρομή αν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φόρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και ήταν μοναδικά όσα είδαμε και όσον αφορά τα τεχνικά έργα, αλλά κυρίως όσον αφορά το φιλικό και παρεΐστικο κλίμα που είχαμε συνεχώς, άντε τώρα να προσαρμοστούμε στην Ελλάδα! Ας μην επαναλαμβανόμαστε, πιστεύω ότι ο 3 μας κάλυψε (ή πιο σωστά μας εκπροσώπησε :lol: ) όλους! Όποιος θέλει ας ανεβάσει τις φωτογραφίες του μέσω κάποιου server (π.χ. rapidshare) για όσους δεν έχουμε facebook.

Επίσης, παρακαλείται ο κάτοχος της ομαδικής φωτογραφίας στο Delft να την ανεβάσει άμεσα!

Δε ξέρω για σας, αλλά την Κυριακή αντί για αρνί, εγώ θα φάω μανιταρόσουπα!
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 02 Απρ 2010 10:49 am

με καλυψε απολυτα ο συναδελφος 3 .... ενα μικρο επιπροσθετο σχολιο : χειροκροτημα στον γεωτεχνικο που χαρη σ αυτον πηγαν εκδρομη 59 υδραυλικοι ...

Εγώ έχω να πω μερικά συγχαρητήρια επώνυμα, στα παιδιά τα οποία ξέρω ότι δούλεψαν πολύ για αυτή την εκδρομή και χωρίς αυτά δεν θα είχαμε αυτό το τόσο όμοφο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια λοιπόν στο Χριστόφορο, την Επιστήμη, και το Δήμο, για το χρόνο και την όρεξή τους να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα 57 ρεμάλια που συνόδευαν. :D

DSC00150.JPG

DSC00225.JPG

DSC00500.JPG

Η εκδρομή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, τόσο σαν χώρα όσο και στις παρέες φυσικά που μας έκατσαν πολύ καλά. Τη θεωρώ μεγάλο highlight, συγκρίσιμο και πιθανώς καλύτερο ( :ninja: ) με παρόμοιες εκδρομές εξωτερικού άλλων κατευθύνσεων. Επίσης, θεωρώ ότι ισορρόπησε πολύ καλά τον ελεύθερο χρόνο με το εκπαιδευτικό έργο, κάτι που άλλες εκδρομές δεν καταφέρνουν τόσο καλά. All in all, περάσαμε όμορφα και παρεϊστικα φυσικά (τα λίγα άτομα δεν μας χάλασαν :mrgreen: ), γεμίσαμε εικόνες και εμπειρίες, και οι μπαταρίες μας είναι φουλ όσο δεν πάει για να αντιμετωπίσουμε όσες στατικές και μπετά θέλετε. :twisted:

offtopic: 57 υδραυλικοί... υπήρχαν άλλοι 2 γεωτεχνικοί στο πούλμαν...

Και επειδή στα πετυχημένα προηγούμενα πατάνε όλοι, να περιμένετε 80 υδραυλικούς και 80 γεωτεχνικούς του χρόνου, καθώς και συνεχή αιτήματα για να ενταχθούν πιο πολλά μαθήματα υδραυλικών στους δομοστατικούς. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό TechniCalD » Παρ, 02 Απρ 2010 1:27 pm

Δηλαδή θεσμο-θετήθηκε πλέον η εκδρομή των υδραυλικών? Να ξέρουμε και τι να επιλέξουμε στο επόμενο εξάμηνο... :ellinofreneia:
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
TechniCalD

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 02 Απρ 2010 1:38 pm

Δηλαδή θεσμο-θετήθηκε πλέον η εκδρομή των υδραυλικών? Να ξέρουμε και τι να επιλέξουμε στο επόμενο εξάμηνο..

Αυτό δεν το γνωρίζω, εξαρτάται από τους καθηγητές. Υπήρχε και η πρόταση να θεσμοθετηθεί κάθε 2 χρόνια αντί για κάθε χρόνο, διότι περιλαμβάνει 7ο και 9ο εξάμηνο. Βλέποντας και κάνοντας.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Τρί, 13 Απρ 2010 12:43 pm

Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια και από μένα για όλους τους διοργανωτές και συντελεστές της εκδρομής!

Ένα από τα πράγματα που μου έχουν μείνει από την Ολλανδία και θα ήθελα να παραθέσω για όλους, είναι ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούν το κάθετί που έχουν. Δημιουργούν μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, όπου προβάλλονται ενημερωτικές ταινίες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζονται μερικές φορές και με άλλες δυνατότητες χαλάρωσης, οι οποίες μπορεί και να μην σχετίζονται με το θέμα της έκθεσης.
Ως τουριστική χώρα που είμαστε, η προσέγγιση αυτή νομίζω θα πρέπει να μας απασχολήσει, ιδιαίτερα στην επαρχία (αφού η Αθήνα διαθέτει τέτοιους χώρους), μιας και διαθέτουμε κι εμείς πλούτο που μπορούμε να αναδείξουμε. Ενδεικτικά αναφέρω την πολιτιστική μας παράδοση, τη διατροφή μας, την ιστορία και τους αγώνες μας, τους καλλιτέχνες μας κλπ...

Μια φωτογραφία κι από μένα...
Συνημμένα
ollandia-ydraylikoi 062.jpg
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 13 Απρ 2010 4:33 pm

Μια φωτογραφία κι από μένα...

korfolatis από εσένα περιμένουμε τη group photo στο Delft! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Τρί, 13 Απρ 2010 5:15 pm

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε γίνει στο Delft, πάντως εγώ δεν έχω ομαδική φωτογραφία.

Υλικό της εκδρομής θα ανεβαίνει σε αυτήν την ιστοσελίδα
http://www.itia.ntua.gr/~nikos/holland/
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες