mike89 έγραψε:μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον σχετικό πίνακα που έχει την διάμετρο κεφαλής ενός κοχλία (dm)
Εγω βρήκα εναν στη σελίδα 23 της διάλεξης για την άσκηση 7...(αυτόν δεν θες??)
Συντονιστής: University Editors
mike89 έγραψε:μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον σχετικό πίνακα που έχει την διάμετρο κεφαλής ενός κοχλία (dm)
Evak έγραψε:wondy έγραψε:Οι ασκήσεις 12 και 13 είναι μέσα στην ύλη???
και αν ναι ξέρει κανεις να μου πει αν έδωσε βαρύτητα ή τις πέρασε στα γρήγορα...
Νομιζω είναι μεσα στην ύλη, αλλά έγιναν λίγο βιαστικά στο μάθημα...νομιζω όμως οτι θα βάλει και σεισμό στο τέλος...
Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...
tsiou έγραψε:Ρε παιδιά, στην άσκηση 11, σελίδα 14, το mχ δεν έπρεπε να το πάρουμε 50mm όπως το δείχνει και στο σχήμα σελίδα 13?
Evak έγραψε: Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...
mike89 έγραψε:Evak έγραψε: Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...
Κ αν κάποιος ξέρει να απαντήσει και σε αυτό?
dimos έγραψε:mike89 έγραψε:Evak έγραψε: Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...
Κ αν κάποιος ξέρει να απαντήσει και σε αυτό?
Δεν έχω ιδέα πως υπολογίζεται, αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα εξετάσεων.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης