Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)

Δημοσίευσηαπό verde » Πέμ, 15 Οκτ 2009 12:34 pm

Που γίνεται το μάθημα της Πέμπτης για το τρίτο τμήμα?
verde

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό BM » Πέμ, 15 Οκτ 2009 4:27 pm

Ξέρετε πότε θα πάρουμε το θέμα;
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό gandalf » Πέμ, 15 Οκτ 2009 4:34 pm

Για το 2ο τμήμα το μάθημα της Πέμπτης 22/10 μεταφέρεται για την Παρασκευή 30/10, 15.45 - 18.45 λόγω Συνεδρίου του κ. Γιαννόπουλου.
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 15 Οκτ 2009 4:36 pm

verde έγραψε:Που γίνεται το μάθημα της Πέμπτης για το τρίτο τμήμα?

Κανονικά γίνεται στο Αντοχής Υλικών, σήμερα όμως έγινε στην αίθουσα 3,υποθέτω ότι αυτό θα ισχύει από δω και πέρα.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό verde » Πέμ, 15 Οκτ 2009 5:19 pm

Thanks!
verde

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Τρί, 27 Οκτ 2009 9:01 pm

Καλησπέρα.Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτισή μου για τον τρόπο λειτουργίας των διαλέξεων του μαθήματος αυτού.Πραγματικά μου φαίνεται τραγικό έως γελίο τις Πέμπτες στο 1ο τμήμα να πρέπει να στρημοχθούν 80 άτομα σε μια αίθουσα των 50 ατόμων καθήμενοι πάνω στα καλοριφερ,4 σε θέσεις 3 και όρθιοι στηριζόμενοι στους τοίχους.Το ίδιο αστείο βέβαια είναι και το θέαμα τις Τρίτες όπου όσοι τυχεροί-προνοητικοί πάνε 20-25 λεπτά νωρίτερα στην αίθουσα μπορούν και παρακολουθούν...οι υπόλλοιποι 30 που κάθονται από την μέση και πίσω είναι καταδικασμένοι να μην βλέπουν τα όσα γράφονται στον πίνακα πράγμα το οποίο δυσκολεύει και την κατανόηση.Δεν είναι δυνατόν όσο μεταδοτικός και να είναι ένας καθηγητής να μπορεί να κάνει μάθημα με 80+ μαθητές.Για τα παραπάνω θα έπρεπε φυσικά να αλλάξει η αίθουσα τις Πέμπτες και 2ον να διατεθούν παραπάνω καθηγητές στις διαλέξεις για να μειωθεί ο αριθμός των φοιτητών που τους αντιστοιχούν μιας και είναι δεδομένο ότι το οπλισμένο σκυρόδεμα το παρακολουθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός φοιτητών

Σε λίγο θα καταλήξουμε να παίζουμε ξύλο για τις μπροστινές θέσεις λες και δεν είναι υποχρέωση της σχολής να μας παρέχει το κατάληλο περιβάλλον για την παρακολούθηση των μαθημάτων...
Καλό θα ήταν και εμείς οι ίδιοι αλλα και οι παρατάξεις να κινητοποιηθούν επι τέτοιων πρακτικών προβλημάτων μήπως δούμε ασπρη μέρα και να μην στεκόμαστε μόνο στα τετριμένα θέματα που συζητιούνται σε μια γενική συνέλευση :x :evil:
Μινωας

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Τρί, 27 Οκτ 2009 9:03 pm

BM έγραψε:Ξέρετε πότε θα πάρουμε το θέμα;

Για το πρώτο τμήμα την Πέμπτη 29
Μινωας

Δημοσίευσηαπό bob21 » Τρί, 27 Οκτ 2009 9:40 pm

...Ας γίνει ένα αίτημα στο ΔΣ της σχολής που νομίζω θα συνεδριάσει σε λίγες μέρες. Και επειδή ως γνωστόν οι παρατάξεις έχουν περισσότερη δύναμη από τον κάθε φοιτητή (καλώς ή κακώς-κακώς πιστεύω), ίσως θα ήταν καλό μια παράταξη να υποβάλει αυτό το αίτημα....
bob21

Δημοσίευσηαπό gandalf » Τρί, 27 Οκτ 2009 10:46 pm

Καλησπέρα.Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτισή μου για τον τρόπο λειτουργίας των διαλέξεων του μαθήματος αυτού.Πραγματικά μου φαίνεται τραγικό έως γελίο τις Πέμπτες στο 1ο τμήμα να πρέπει να στρημοχθούν 80 άτομα σε μια αίθουσα των 50 ατόμων καθήμενοι πάνω στα καλοριφερ,4 σε θέσεις 3 και όρθιοι στηριζόμενοι στους τοίχους.Το ίδιο αστείο βέβαια είναι και το θέαμα τις Τρίτες όπου όσοι τυχεροί-προνοητικοί πάνε 20-25 λεπτά νωρίτερα στην αίθουσα μπορούν και παρακολουθούν...οι υπόλλοιποι 30 που κάθονται από την μέση και πίσω είναι καταδικασμένοι να μην βλέπουν τα όσα γράφονται στον πίνακα πράγμα το οποίο δυσκολεύει και την κατανόηση.Δεν είναι δυνατόν όσο μεταδοτικός και να είναι ένας καθηγητής να μπορεί να κάνει μάθημα με 80+ μαθητές.Για τα παραπάνω θα έπρεπε φυσικά να αλλάξει η αίθουσα τις Πέμπτες και 2ον να διατεθούν παραπάνω καθηγητές στις διαλέξεις για να μειωθεί ο αριθμός των φοιτητών που τους αντιστοιχούν μιας και είναι δεδομένο ότι το οπλισμένο σκυρόδεμα το παρακολουθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός φοιτητών

Το πρόβλημα με την ακαταλληλότητα των αίθουσών, τον μεγάλο αριθμό φοιτητών κτλ είναι γενικότερο στα περισσότερα μαθήματα...εχει επισημανθεί πολλές φορές, εγώ το έθεσα σήμερα και στην Επιτροπή Προπτυχιακών καθώς όλοι αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Σαν πρώτη προσπάθεια βελτίωσης θα γίνει αίτημα να μπει μικροφωνική και στις μεγάλες αίθουσες (01ΑΒ, 3, 5 κτλ)...η οπτική δυστυχώς δεν νομίζω πως μπορεί να βελτιωθεί με κάποιο τρόπο στις σημερινές αίθουσες... Όσο για το Μπετό συγκεκριμένα θα μπορούσε να γίνει αίτημα στον Συντονιστή του μαθήματος που είναι η κ.Βιντζηλαίου ώστε να δημιουργηθεί ένα ακόμη τμήμα αν και τώρα που έχει αρχίσει το εξάμηνο είναι μάλλον δύσκολο...Όσο για το να βρεθεί μεγαλύτερη αίθουσα γίνεται τέτοιος χαμός με τα διάφορα μαθήματα που και αυτο ειναι αρκετά δύσκολο...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 27 Οκτ 2009 10:54 pm

Και φυσικά αν θέλουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα από την πηγή, θα πρέπει να πάρουμε θέση για τις μετεγγραφές (αλήθεια, εκτός από κάτι κείμενα της πρώην προέδρου δεν έχω ακούσει αποφάσεις ΓΣ ή παρατάξεις γενικώς να παίρνουν θέση στο θέμα...)

(Επειδή κινδυνεύω για τους μη έχοντες ολοκληρωμένη άποψη για τα γραπτά μου να ταυτιστώ με τον "κακό" εκλεκτικιστή που δεν θέλει καμία μετεγγραφή φτωχών παιδιών που δεν μπορούν να τα συντηρούν οι γονείς τους κοκ, περισσότερα για τη θέση μου εξηγώ εδώ. Δεν πετάω κάτι γενικό και όποιον πάρει ο χάρος, διαβάστε και μετά κρίνετε.)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης