Στατική II (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Στατική II (2009-10)

Δημοσίευσηαπό Theodore » Δευτ, 08 Φεβ 2010 3:21 pm

@kost_st:
Τα φυλλάδια αυτά έχουν μοιραστεί εδώ και κάτι εβδομάδες βρε παιδιά...! :wtf: Εσύ πού ήσουνα; :ninja: Γιατί δεν ήρθες να πάρεις και τα άφησες τελευταία στιγμή; :problem: (Άλλος ένας φοιτητής που έχει κακή επαφή με το μάθημα...! :roll: )

@civil_emp:
Δεν ξέρω αν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη. :think: Κάθε χρόνο τυπώνονται σε αριθμό που αντιστοιχεί στους εγγεγραμμένους φοιτητές της σχολής. :| Κάθε φοιτητής δικαιούται ένα φυλλάδιο ασκήσεων για κάθε μέθοδο (δυνάμεων, παραμορφώσεων). :relaxed: Όποιος παίρνει παραπάνω από ένα φυλλάδιο από κάθε κατηγορία, το στερεί από κάποιον άλλο συνάδελφό του...! :thumbdown: Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλα φυλλάδια διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. :cry: Ο αείμνηστος Κ.Ι.Βαρκαράκης ήταν καθηγητής στο Εργαστήριο Στατικής, και είχε γράψει (εκτός από τις σημειώσεις της μεθόδου των δυνάμεων για την Στατική ΙΙ) ένα βιβλίο για την Στατική V (οριακή ανάλυση - μέρος Ι του σημερινού μαθήματος), καθώς και ένα τεύχος σημειώσεων για τα κελύφη. :ugeek:

@kortezz:
Τελευταία στιγμή μου το θυμηθήκατε να αρχίσετε τις απορίες...! :crazy2: Έχω ανεβάσει φυλλάδιο για τις Γ.Ε. από πέρυσι. Θα το βρεις στην ιστοσελίδα του μαθήματος, εδώ στο forum. :thumbup: (Την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Στατικής την φτιάχω ακόμη - τώρα είμαι σε φάση που συγκεντρώνω ιστορικά στοιχεία :shh: ) Επίσης, σας είχα προτείνει να κάνουμε ένα έξτρα μαθηματάκι για γραμμές επιρροής πριν την εξέταση, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε. :(
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό kost_st » Δευτ, 08 Φεβ 2010 3:32 pm

Είμαι 6ο έτος κάνω διπλωματική. Όταν το είχα παρακολουθήσει δεν υπήρχαν
kost_st

Δημοσίευσηαπό Theodore » Δευτ, 08 Φεβ 2010 3:39 pm

Τα φυλλάδια αυτά μοιράζονται εδώ και χρόνια στην σχολή μας...! :roll:
Μου φαίνεται ότι ούτε και τότε παρακολουθούσες συστηματικά το μάθημα! :lol:
Καλή επιτυχία με την διπλωματική σου...! :relaxed:
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:

Δημοσίευσηαπό Elendil » Δευτ, 08 Φεβ 2010 3:52 pm

Ναι Θοδωρή το θέλουμε!! Τετάρτη είναι καλά;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Theodore » Δευτ, 08 Φεβ 2010 4:07 pm

OK Elendil, την Τετάρτη! :D Για ακριβή ώρα και αίθουσα θα ξέρω αύριο το πρωί που θα επικοινωνήσω με τον θυρωρό. Θα γράψω εδώ μια ανακοίνωση δια τα σχετικά. Τα λέμε! :wave:

Δημοσίευσηαπό temptation » Δευτ, 08 Φεβ 2010 6:21 pm

Θοδωρή, να ρωτήσω κάτι κι εγώ?
Όταν πάμε να βρούμε ροπές και τέμνουσες στα άκρα αμφίπακτων και μονόπακτων λόγω αρχικών φορτίσεων,στη μέθοδο των παραμορφώσεων :
Στην περίπτωση που έχουμε θερμοκρασιακή μεταβολή,η ροπές δεν είναι λογικό να είναι προς τη ζεστή μεριά?Αφού αυτή εφελκύεται,οι ροπές, ως αντιδράσεις,μου φαίνεται λογικό να έχουν φορά προς αυτή... Γιατί στην Ασκ.10 του κ.Κουμούση,τις βάζει να δείχνουν προς την άλλη...
temptation

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό blink » Δευτ, 08 Φεβ 2010 8:44 pm

Η ενδοτικότητα είναι το αντίστροφο της σταθεράς του ελατηρίου?? Δηλαδή fκ=1/k ??
blink

Δημοσίευσηαπό kris2290 » Τρί, 09 Φεβ 2010 1:02 pm

Στη μεθοδο των δυναμεων επαλληλια στα διαγραμματα(Μ=Μο +Μ1*χ) κανουμε μονο για τα Μ η και για τα Q,N?ευχαριστω
kris2290

Δημοσίευσηαπό darko9 » Τρί, 09 Φεβ 2010 8:56 pm

η μεθοδος Cross που λεει η ματινα αναφερεται στα ποιοτικα? ειναι οπως στη στατικη 1 που δεν τα αγγιζουμε γιατι ενα λαθακι κοβει πολυ?
darko9

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τετ, 10 Φεβ 2010 1:33 am

kris2290 έγραψε:Στη μεθοδο των δυναμεων επαλληλια στα διαγραμματα(Μ=Μο +Μ1*χ) κανουμε μονο για τα Μ η και για τα Q,N?ευχαριστω
Την κάνουμε για όλα!

darko9 έγραψε:η μεθοδος Cross που λεει η ματινα αναφερεται στα ποιοτικα? ειναι οπως στη στατικη 1 που δεν τα αγγιζουμε γιατι ενα λαθακι κοβει πολυ?
Η Cross αναφέρεται στον υπολογισμό υπερστατικών φορέων αλλά αυτό δεν έχει σημασία αφού η συγκεκριμένη μέθοδος είναι εκτός ύλης!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης