Οδοποιία ΙΙ (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: Οδοποιία ΙΙ (2009-10)

Δημοσίευση από m.q.n.i.n.a »

Όπως έγραψε και ο kanonis για την (μη) επιτυχια της χαραξης, δείτε και σχήμα 25 σελίδα Γ20 του βιβλίου (η αντίστοιχη θεωρία στα bold).
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευση από merde_conserve »

Όσον αφορά το φυλλάδιο με τα ασφαλτικά, θα πρέπει να ξέρουμε και το διάγραμμα απ'έξω; Γιατί είχα δει ένα παλιό θέμα στο οποίο ζητούσε μία τέτοια επίλυση (εύρεση τάσεων σε βάθος z), στο οποίο όμως δεν γνωρίζω αν έδινε ή όχι το διάγραμμα. Πάντως μου φαίνεται τελείως άκυρο να μην το δίνει και να πρέπει να θυμόμαστε τι παίζει. :crazy:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a

Δημοσίευση από m.q.n.i.n.a »

@ merde_conserve: Μου φαίνεται λίγο απίθανο να ζητήσουν κάτι τέτοιο, έχουν δώσει περισσότερη βαρύτητα σε άλλα (νομίζω ο Γλαρός δεν είχε κάνει τίποτα σχετικό στις ώρες των ασκήσεων). Ασκήσεις με τάσεις, μέτρα ελαστικότητας στρώσεων κλπ πέφτουν στα οδοστρώματα, έχουμε μέρες μέχρι τότε!
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Α δεν ξέρω, είστε μυστήρια τραίνα εσείς οι συγκοινωνιολόγοι. :P

Τεσπα καλή μας συνέχεια και καλό μας κουράγιο.

Τιμή και δόξα στον αγωνιστή uploader Gate13. :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
taliampes
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από taliampes »

Μια ερωτηση:οταν ζηταει γραμμες διανομης οπως στην ασκηση 2 που δωσαμε φερνουμε την οριακη και μετα τις δεετερευουσες οριακες η φερνουμε της βελτιστες οπως στις σελιδες Α58-Α61?Ας μς διαφωτισει καποιος :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:
gogogeorgia
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από gogogeorgia »

Νομίζω πάντα ψάχνεις τη βέλτιστη και πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν, αν συμφέρει να κάνεις αποθέσεις και δάνεια λόγω μεγαλύτερου κόστους μεταφοράς, γιατί τότε γίνεται τμηματικά.
taliampes
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από taliampes »

ευχαριστω
idolent
Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευση από idolent »

Μπορει να μου εξηγησει καποιος στα σημερινα θεματα αν ηταν επιτυχης ο συνδιασμοσ μηκοτοτμησ κ οριζοντιογραφιασ η οχι κ γτ<!!
gogogeorgia
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από gogogeorgia »

Δεν είμαι σίγουρη, μα νομίζω ότι η καμπύλη στη μηκοτομή έπρεπε να συμπίπτει με την καμπύλη στην στροφή στην οριζοντιογραφία
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Τα σημερινά θέματα, αρκετά όμοια με τα περσινά:

ΘΕΩΡΙΑ

1.) Χάραξη βέλτιστων γραμμών διανομής σε δεδομένο διάγραμμα Bruckner (2 περιπτώσεις), και υπολογισμός των αποθέσεων ή των δανείων.

2.) Σκαρίφημα μεικτής διατομής (όπως στη σελίδα Α4), με αναβαθμούς αγκύρωσης.

3.) Κυκλοφοριακά : ορισμοί κυκλοφοριακού φόρτου + παράδειγμα, βασική σχέση κυκλοφοριακής ροής Q=KVs + να εξηγήσουμε τους όρους και τις μονάδες μέτρησεις αυτών, στάθμη εξυπηρέτησης + να περιγραφεί η στάθμη Α

4.) Σχεδιασμός ανισόπεδων κόμβων - διαμάντι, πλήρες τετράφυλλο με κατανεμητήρια οδοστρώματα, σάλπιγγα

5.) Συνδυασμός μηκοτομής - οριζοντιογραφίας και να κρίνουμε αν είναι επιτυχής ή όχι, ακριβώς όπως πέρσι

ΑΣΚΗΣΕΙΣ

1.) Σε δεδομένο διάγραμμα Bruckner, χάραξη γραμμής διανομής, συμπλήρωση πίνακα μεταφοράς εκχωμάτων (όπως το παράδειγμα της σελίδας Α-51), υπολογισμός κόστους εκσκαφής και μεταφοράς χωματισμών

2.) Άσκηση με μηκοτομή σε ανισόπεδο κόμβο, με 2 κλωθοειδείς με ίδιες παραμέτρους (B38-B46 η αντίστοιχη θεωρία, όμοια με τις ασκήσεις που μοιράστηκαν από το δεύτερο φυλλάδιο με τις τρεις εφαρμογές)

Αν έχω ξεχάσει κάτι παρακαλώ συμπληρώστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο