Γεωτεχνικοί 8ου εξαμήνου

Συντονιστής: University Editors

Γεωτεχνικοί 8ου εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό epicas » Σάβ, 21 Φεβ 2015 12:16 am

Ρε παιδια τι θα γίνει με αυτες τις ώρες τις πρωινες καθε μερα ... 8:30 το πρωι ;;;; ως που θα παει αυτη η κατασταση;;;;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Γεωτεχνικοί 8ου εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό albert » Σάβ, 21 Φεβ 2015 3:21 am

re ισχύει είναι βάρβαρο. Εύκολα το μισό εξάμηνο έχει ήδη καεί απλά λόγω πρωινών ωρών.
“Έχεις μια ιδέα νούμερο 1, ενθουσιάζεσαι , και αποτυγχάνει. Μετά έχεις μια ιδέα νούμερο 2, ενθουσιάζεσαι, και αποτυγχάνει. Έτσι φτάνεις στην ιδέα νούμερο 99, ενθουσιάζεσαι, μα και αυτή αποτυγχάνει. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ενθουσιαστεί με την 100η ιδέα, όμως ίσως να χρειάζονται 100 ιδέες μέχρι να βρεις την σωστή. Ο Θεός ανταμείβει τους τρελούς.” -Hellman
Άβαταρ μέλους
albert

Δημοσίευσηαπό epicas » Σάβ, 21 Φεβ 2015 4:50 am

μα ρε φιλε ειναι κατασταση αυτή ; ακομα και τα επιλογής μας να πανε 8:30 σονι και ντε . Εχω την αίσθηση πως γινονται ετσι για να βολέψουν τους δομοστατικους.. Δηλαδη με το ζορι να μην παρακολουθώ ..Πηγαμε 4ο ετος και ακομα σαν να πηγαίνουμε σχολείο :P
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό Prince of Persia » Σάβ, 21 Φεβ 2015 1:09 pm

Το 8ο εχει αρκετα πρωινα (Μπετο 2, Σιδερα 2) αλλα θα αποζημιωθεις στο επομενο εξαμηνο...Γενικα το 9ο Γεωτεχνικων εχει μαθηματα αργα...10,30 και μετα... :)
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Άβαταρ μέλους
Prince of Persia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό epicas » Σάβ, 21 Φεβ 2015 7:15 pm

ρε συ δν με νοιαζει που ειναι πρωι σίδερα και μπετο :P με νοιαζει που ειδικά θεματα ειναι και αυτα 8:30 :P δηλαδη υπερβολη :P
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό Prince of Persia » Σάβ, 21 Φεβ 2015 8:17 pm

H αληθεια ειναι οτι περσι δεν ηταν πρωινα (απο οτι θυμαμαι) τα ειδικα θεματα αλλα ποιος ξερει τι προεκυψε...ισως μπορειτε να συνεννοηθειτε με τον καθηγητη...να παει μια ωρα πισω, αν συμφωνησετε ολοι...
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Άβαταρ μέλους
Prince of Persia

Έτος εισαγωγής: 2010

Επιστροφή στο 8ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες