Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Κατασκευές II (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Σιδηρές Κατασκευές II (2012-13)
καλησπερα! εψαξα στο Mycourses και δεν βρηκα καποια σχετικη ανακοινωση για τα εργαστηρια αυριο! ξερει κανεις αν θα χωριστουμε σε ομαδες οπως στο προηγουμενο 6μηνο?
-
nicklaou
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Σιδηρές Κατασκευές II (2012-13)
Τα εργαστηρια θα γινονται την τελευταια ωρα καθε παρασκευης δηλαδη 14.45-15.30 και οι ομαδες θα ειναι ακριβως ιδιες με προηγουμενο εξαμηνο απο Σιδερα 1 οπου στο mycourses εχει την αντιστοιχη ανακοινωση απο 7ο εξαημηνο για τις ομαδες.celtic έγραψε:καλησπερα! εψαξα στο Mycourses και δεν βρηκα καποια σχετικη ανακοινωση για τα εργαστηρια αυριο! ξερει κανεις αν θα χωριστουμε σε ομαδες οπως στο προηγουμενο 6μηνο?
Βγήκε τελικά η ανακοίνωση για τα εργαστήρια στο mycourses:
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... -02-15.pdf
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... -02-15.pdf
Βγήκε ανακοίνωση για την πρόοδο:
"Ανακοινώνεται ότι η εξέταση προόδου στο μάθημα «Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαίου, ώρα 17.00, στο κτήριο των αιθουσών διδασκαλίας.
Βοηθήματα κατά την εξέταση το βιβλίο και μία σελίδα Α4 με οποιουδήποτε τύπου προσωπικές σημειώσεις.
Το αντικείμενο της εξέτασης περιλαμβάνει τις ενότητες μέχρι και τις συγκολλήσεις.
Οι διδάσκοντες"
πηγή: mycourses.ntua.gr
"Ανακοινώνεται ότι η εξέταση προόδου στο μάθημα «Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαίου, ώρα 17.00, στο κτήριο των αιθουσών διδασκαλίας.
Βοηθήματα κατά την εξέταση το βιβλίο και μία σελίδα Α4 με οποιουδήποτε τύπου προσωπικές σημειώσεις.
Το αντικείμενο της εξέτασης περιλαμβάνει τις ενότητες μέχρι και τις συγκολλήσεις.
Οι διδάσκοντες"
πηγή: mycourses.ntua.gr
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
-
nicklaou
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
καλησπερα εκκρεμουν ακομη καποιες διαλεξεις στο Mycourses η μου φαινεται (εννοω για την υλη της προοδου) (;;)
Όντως εκκρεμούν κάποιες.. Έχουν ανέβει μόνο οι αντίστοιχες ασκήσεις που είναι μέσα στην ύλη της προόδου.nicklaou έγραψε:καλησπερα εκκρεμουν ακομη καποιες διαλεξεις στο Mycourses η μου φαινεται (εννοω για την υλη της προοδου) (;;)
Ειπώθηκε κάτι την Παρασκευή ότι θα δωθεί η πρόοδος το Πρωί της Δευτέρας και όχι το Απόγευμα, ή έμαθα λάθος;
Σωστά έμαθες, η πρόοδος θα δοθεί τη Δευτέρα 13/05 στις 8:45, δλδ την ώρα που ξεκινάει το μάθημα κανονικά για να μην υπάρξουν προβλήματα με αίθουσες κτλ!Tiersen έγραψε:Ειπώθηκε κάτι την Παρασκευή ότι θα δωθεί η πρόοδος το Πρωί της Δευτέρας και όχι το Απόγευμα, ή έμαθα λάθος;
Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα χαμόγελο και ξεπέρασέ το.
Ευχαριστώ!dimi:)) έγραψε:Σωστά έμαθες, η πρόοδος θα δοθεί τη Δευτέρα 13/05 στις 8:45, δλδ την ώρα που ξεκινάει το μάθημα κανονικά για να μην υπάρξουν προβλήματα με αίθουσες κτλ!Tiersen έγραψε:Ειπώθηκε κάτι την Παρασκευή ότι θα δωθεί η πρόοδος το Πρωί της Δευτέρας και όχι το Απόγευμα, ή έμαθα λάθος;
Είναι όλες οι ασκήσεις που έχουν ανέβει στην ύλη της πρόοδου?Tiersen έγραψε:Όντως εκκρεμούν κάποιες.. Έχουν ανέβει μόνο οι αντίστοιχες ασκήσεις που είναι μέσα στην ύλη της προόδου.nicklaou έγραψε:καλησπερα εκκρεμουν ακομη καποιες διαλεξεις στο Mycourses η μου φαινεται (εννοω για την υλη της προοδου) (;;)
Ειπώθηκε κάτι την Παρασκευή ότι θα δωθεί η πρόοδος το Πρωί της Δευτέρας και όχι το Απόγευμα, ή έμαθα λάθος;
Και επίσης από τις διαλέξεις που υπάρχουν στην καρτέλα του μαθήματος ποιες είναι ακόμα στην ύλη?
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Ποια ειναι η υλη για την προοδο??