Ανοίγω το τόπικ για να ρωτήσω το εξής. Ασχολήθηκε κανένας σας με την άσκηση που μας έβαλε ο Κύριος Τρέζος με τον τοίχο αντιστήριξης? Έβγαλε κανείς διάγραμμα ροπών?
Aν έχετε πάρει το βιβλίο από τον τομέα υπάρχουν μέσα αναλυτικά οι τοίχοι αντιστήριξης μετά τις πλάκες νομίζω...
Γίνε ό,τι θέλεις. Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος... Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου. Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις. Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη
Γίνε ό,τι θέλεις. Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος... Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου. Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις. Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη
Ποιο βιβλίο προτείνετε να πάρουμε απ'τον Εύδοξο? Οι επιλογές είναι : 1."Κατασκευές και Θεμελιώσεις από Οπλισμένο Σκυρόδεμα"Σύγγραμμα, Τάσιος Θεοδόσιος Π. 2."ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕΙΣΜΟΥ"Σύγγραμμα, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη!