Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοστρώματα (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
Alucard
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Οδοστρώματα (2010-11)
Σήμερα (30/3) έγιναν επεξηγήσεις στις θεωρίες Bussinesq και Burmister, παράδοση της θεωρίας Odemark και 8 εφαρμογές σε όλα αυτά. Υπ' όψιν, ΔΕΝ θα τα ανεβάσουν όλα στο mycourses ή αλλού... 
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Re: Οδοστρώματα (2010-11)
Παιδιά καλησπέρα. Μήπως γίνεται να δώσει κάποιος βοήθεια για το πώς θα βρούμε το Ε1 (της ασφαλτικής στρώσης) στην πρώτη θεματική άσκηση που έχουμε; Ευχαριστώ!
-
akrovolistos

Χωρίς να έχω την άσκηση (αλλά μιας και η ύλη του υπερ-μαθήματος αυτού είναι περιορισμένη και βάσει όσων θυμάμαι από πέρσι) κάνω το wild guess πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Sm (μέτρο δυσκαμψίας ασφαλτομίγματος) στη θέση του Ε1
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν δοθεί κάποιες διευκρινίσεις,κάποια βοήθεια,ποιες μεθόδους και τι τύπους θα χρησιμοποιήσουμε για την 2η θεματική άσκηση?
- Becoming_I

Από εκεί και μετά όμως τι κάνουμε , όποιος γνωρίζει ας δώσει μια κατέυθυνση. Λογικά αφού γνωρίζουμε το CBR της στρώσης έδρασης μπορούμε να το συσχετίσουμε με το Ε4=10*CBR.akrovolistos έγραψε:Χωρίς να έχω την άσκηση (αλλά μιας και η ύλη του υπερ-μαθήματος αυτού είναι περιορισμένη και βάσει όσων θυμάμαι από πέρσι) κάνω το wild guess πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Sm (μέτρο δυσκαμψίας ασφαλτομίγματος) στη θέση του Ε1
Μετά όμως τι;
-
akrovolistos

Πάλι μιλάω στα τυφλά, αλλά στη χρονιά μου έδινε τις σχέσεις μεταξύ Ε2 και Ε3 και μεταξύ Ε3 και Ε4, επομένως έβρισκες το E4 όπως λες και προχωρούσες μετά προς τα πάνω για Ε3 και Ε2. Αν θες περισσότερα, ανέβασε την εκφώνηση
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Μετά από τη σχέση σελίδα 106 βρισκεις τα Ε των αποπανω στρωσεων.Becoming_I έγραψε:Από εκεί και μετά όμως τι κάνουμε , όποιος γνωρίζει ας δώσει μια κατέυθυνση. Λογικά αφού γνωρίζουμε το CBR της στρώσης έδρασης μπορούμε να το συσχετίσουμε με το Ε4=10*CBR.akrovolistos έγραψε:Χωρίς να έχω την άσκηση (αλλά μιας και η ύλη του υπερ-μαθήματος αυτού είναι περιορισμένη και βάσει όσων θυμάμαι από πέρσι) κάνω το wild guess πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Sm (μέτρο δυσκαμψίας ασφαλτομίγματος) στη θέση του Ε1
Μετά όμως τι;
- Becoming_I

επειδή έχω το σύγγραμμα του 2008, υπαρχει καμμία σχέση στο νέο ( η αν ξέρει κάποιος) που να συνδέει τον βαθμό συμπύκνωσης με τον λόγο poisson???
Oντως ξερει κανεις πως βρισκουμε τα μετρα ελαστικοτητας της βασης και της υποβασης στην 2η ασκηση??