Συντονιστής: University Editors
giorikas έγραψε:εμενα μου φαινονται 8 οι κρισιμες (μια στο 1 μια στο 4, μια στο 8 , 3 στο 5 μια στο 6 και μια στο ενδιαμεσο του τμηματος 5-6), συμφωνω για τους 3 βαθμους υπερστατικοτητας οποτε κατ εμε προκυπτουν 5 μηχανισμοι, ενας δοκου στο 5-6, ενας κομβου στο 5 και 3 πλαγιοι (ενας στο κατω τμημα λογω του κατω λ , ενας στο πανω τμημα λογω του λ και ενας ολικος λογω των δυο λ)
antony έγραψε:giorikas έγραψε:εμενα μου φαινονται 8 οι κρισιμες (μια στο 1 μια στο 4, μια στο 8 , 3 στο 5 μια στο 6 και μια στο ενδιαμεσο του τμηματος 5-6), συμφωνω για τους 3 βαθμους υπερστατικοτητας οποτε κατ εμε προκυπτουν 5 μηχανισμοι, ενας δοκου στο 5-6, ενας κομβου στο 5 και 3 πλαγιοι (ενας στο κατω τμημα λογω του κατω λ , ενας στο πανω τμημα λογω του λ και ενας ολικος λογω των δυο λ)
Στο 8 εγώ δεν θα έβαζα κρίσιμη διατομή γιατί εκεί υπάρχει ήδη άρθρωση. Άρα 7 κρίσιμες διατομες, 3 φορές υπερστατικος άρα 4 ανεξάρτητοι μηχανισμοί. Ένα δοκού ένας κόμβου κ 2 πλάγιοι με πόλο.
καλιμαχος έγραψε:antony συμφωνω μαζι σου.(ακρα χωρις πακτωση δεν παιρνουν ροπη).διαφωνω στο σημειο που λες 2 με πολο.εξηγω και πες μου την γνωμη σου.........για τον πανω οκ.για τον κατω πλαγιο με πλαστικοποιημενες τις διατομες 1,4(σημειο προεκτασης πακτ),5,6 φευγει το κατω μερος κατα χ οριζοντιο και το πανω μερος ακολουθει χωρις στροφη.
καλιμαχος έγραψε:συμφωνω.η Μ3 δεν μπαινει καπου γιατι ειναι μηδεν.εχει αρθρωση στο 3....πως το βλεπεις?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες