από eki13 » Δευτ, 22 Σεπ 2014 3:33 pm
Καλησπέρα σε όλους.Μιας που είναι ανεύθυνοι και δε βλέπω να βλέπουμε τα λάθη μας μέχρι την Πέμπτη,όποιος θέλει είτε το χρωστάει είτε όχι να βοηθήσει να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Στη θεωρία έχει βάλει 2-3 φορές συνεχόμενες για την έμμεση στήριξη και κάποια θεωρητικά στις υψίκορμες δοκούς με κάποια σκαριφήματα που εγώ προσωπικά σαυτά που ανεβάζει ο Τρέζος δεν τα έχω βρει πουθενά και δυσκολεύομαι.Στην τελευταία εξέταση έκανα το σκαρίφημα έμμεσης στήριξης(το οποίο 1 ώρα μετά μας είπε ότι δεν το ήθελε,πολύ έγκαιρα) και εξήγησα ότι είναι καλύτερο να έχει πάνω και κάτω φορτίο διότι εξηγεί καλύτερη την ελαστική συμπεριφορά του συστήματος.Απτο βαθμό που πήρα μάλλον αυτά δεν επαρκούσαν.Όποιος ξέρει τι πρέπει να γράφουμε σε αυτά και στις υψίκορμες δοκούς ας βοηθήσει.Να πω ότι πέρα απτο λυγισμό που του αρέσει πολύ και είναι ένα πιθανό θέμα,ρωτάει συχνά για ποιο λόγο κάνουμε πύκνωση συνδετήρων στις κρίσιμες περιοχές,επίσης θα μπορούσε να ρωτήσει για ποιο λόγο κάνουμε τους 3 ικανοτικούς ελέγχους και με ποια σειρά,είναι καλές ερωτήσεις απαυτά που κράτησα στο μάθημα.Όποιος ξέρει κάτι απτις έμμεσες στηρίξεις,όποιος άκουσε κάτι από Τρέζο που δεν το συγκράτησα ή κάτι που αρέσει στο Χρονόπουλο για εμάς που δεν παρακολουθούσαμε εκεί,ας κάνει τον κόπο να βοηθήσει γτ βλέπουμε όλο τις ίδιες ερωτήσεις και παίρνουμε όλο τον ίδιο βαθμό αλλά στην προβολή γραπτών δεν μπορείς να ρωτήσεις διότι"δεν είναι εκπαιδευτική διαδικασία".Όποιος ξέρει ας βοηθήσει και όποιος δεν έχει απάντηση στις άλλες ερωτήσεις που έγραψα,ρωτάει και απαντάω εγώ.Ευχαριστώ.