Δήλωση συμμετοχής σε ηλεκτρονική-εξ αποστάσεως εξέταση

Συντονιστής: University Editors

Δήλωση συμμετοχής σε ηλεκτρονική-εξ αποστάσεως εξέταση

Δημοσίευσηαπό Blue_Eyes7 » Τετ, 19 Μάιος 2021 7:36 pm

Ανακοινώνεται σε όλους τους φοιτητές που:

i) βρίσκονται στο εξωτερικό και δεν μπορούν να ταξιδέψω στην Ελλάδα , ή

(ii) ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (όπως ορίζονται με την ΑΔΑ: 64Γ756ΜΤΛΗ-ΛΣ7 18/05/2020), ή

(iii) διαμένουν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

και δεν μπορούν να παρευρεθούν σε δια ζώσης γραπτή εξέταση.

να συμπληρώσουν τη φόρμα που περιέχεται στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/143tryA ... HeEUM/edit, που περιέχει τα μαθήματα που πρόκειται να εξεταστούν με φυσική παρουσία, ώστε να οριστεί για αυτούς εναλλακτική εξέταση, σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους διδάσκοντες.

Η προθεσμία για την υποβολή της συγκεκριμένης φόρμας είναι μέχρι και την Δευτέρα 24/5/2021 και ώρα 15.00.
Άβαταρ μέλους
Blue_Eyes7
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Δήλωση συμμετοχής σε ηλεκτρονική-εξ αποστάσεως εξέταση

Δημοσίευσηαπό karn » Τετ, 19 Μάιος 2021 7:56 pm

Να ρωτησω κατι και οποιος ξερει απανταει.
Γενικα η διαδικασια που ακολουθειται ποια είναι σε αυτην την περιπτωση?
Επικοινωνει ο καθηγητης και σε εξεταζει την ιδια μερα που ειναι και η εξεταση του μαθηματος? Ή εξεταζεσαι άλλη μερα, διαφορετική από αυτην που αναγραφει το προγραμμα?
Επισης, η εξεταση ειναι γραπτη η προφορικη?
Εχω ατομο σπιτι μου που ανηκει στις ευπαθεις ομαδες και επειδη 2 απ τα μαθηματα που ειχα σκοπο να δωσω τα βλεπω στον καταλογο προς επιλογη και δεδομενου οτι με τα κρουσματα δεν παμε και πολυ καλα, σκεφτομουν να μην το διακινδυνεψω οπως περυσι και να τα δηλωσω να τα δωσω εξ αποστασεως.

Επιπλεον, καποια μαθηματα, που οι καθηγητες ειχαν πει οτι θα κανουν δια ζωσης εξεταση, δεν υπαρχουν προς επιλογη. Τι παιζει?
karn

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό Blue_Eyes7 » Τετ, 19 Μάιος 2021 8:19 pm

Γενικα ειναι στην ευχερεια του καθηγητη για τον τρόπο εξέτασης, αυτο σημαινει οτι μπορει να ειναι προφορική, γραπτή και και σε συνδυασμό. Θεωρητικά θα βγει ανακοινωση από τον καθηγητή για το κάθε μάθημα που θα εξηγεί τι και πως. Βεβαια καλο ειναι να κάνεις και εσυ την προσπάθεια να επικοινωνήσεις διοτι τιποτα δε θεωερειται δεδομενο πλεον. Εγω θα σου προτείνω να κοιτάξεις την υγεία σου και να τα δώσεις εξ αποστάσεως από τη στιγμή που ειναι σε ευπαθεις δικοι σου ανθρωποι, διοτι ειχαμε περιστατικό στην οικογένεια μου που διασωληνώθηκε 1.5 μηνα και ευχομαι σε κανεναν να μη περάσει αυτο που περάσαμε.
Άβαταρ μέλους
Blue_Eyes7
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό karn » Τετ, 19 Μάιος 2021 8:50 pm

Nαι, καταλαβαινω.
Και εμενα, φιλος μου εχασε τον πατερα του λογω covid το γεναρη και απο τοτε ανησυχω ακομα πιο πολυ.
Περυσι το ειχα ρισκαρει και ειχα συμμετασχει κανονικα δια ζωσης (φυσικα τοτε δεν γραφαμε 2000 κρουσματα/ημερα τον μαϊο).
Φετος το σκεφτομαι..
Αλλα απ την αλλη αν ειναι να αλλαξουν το προγραμμα και να φυγει καποιο μαθημα και να παει κολλητα με καποια αλλα ή να εξεταστω σε θεματα απαλευτα (οπως ειπαν καποιοι που εξεταστηκαν περυσι ετσι) δεν ξερω αν ''αξιζει''...
Αργει και το ραντεβου του εμβολιασμου να παρει η ευχη...
karn

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Τετ, 19 Μάιος 2021 9:32 pm

Επί του συγκεκριμένου θέματος είμαι σε δίλημμα διότι μένω με τον πατέρα μου που είναι 75 μεν έχει κάνει το εμβόλιο δε. Από την άλλη, δεν ξέρω ειλικρινά.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό shade » Πέμ, 20 Μάιος 2021 3:08 am

Σε όσους δηλώσετε να εξεταστείτε εξαποστάσεως: Μη ντρέπεστε να στείλετε από νωρίς email στους διδάσκοντες να ρωτήσετε πότε θα πραγματοποιηθεί η εξέταση για να μπορέσετε να προγραμματίσετε το διάβασμα σας. Πέρυσι τον Ιούνιο τις περισσότερες φορές το μάθημα εξετάστηκε εξαποστάσεως λίγες μέρες αφού πραγματοποιήθηκε η δια ζώσης εξέταση. Αρκετοί καθηγητές έστειλαν το πρώτο mail να ενημερώσουν τουλάχιστον μια βδομάδα νωρίτερα από την ημέρα της εξέτασης. Έξτρα προσοχή στα Εδάφη 1, όπου η ανακοίνωση ότι όσοι Α-Λ είχαν δηλώσει στη γραμματεία την επιθυμία να εξεταστούν εξαποστάσεως θα έπρεπε να έρθουν σε επικοινωνία με το διδάσκοντα του άλλου τμήματος(Μ-Ω), βγήκε στο mycourses μόνο του τμήματος Μ-Ω (το οποίο ούτως ή άλλως εξεταζόταν ηλεκτρονικά). Λογικά φέτος θα κυλήσουν πιο ομαλά τα πράγματα.
shade

Δημοσίευσηαπό marilena83 » Πέμ, 20 Μάιος 2021 11:21 am

Πρέπει να επιλέξουμε σε ποιά μαθήματα επιθυμούμε ηλεκτρονική εξέταση ή απαραίτητα σε όλα όσα έχουμε δηλώσει?
marilena83

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Πέμ, 20 Μάιος 2021 1:00 pm

marilena83 έγραψε:Πρέπει να επιλέξουμε σε ποιά μαθήματα επιθυμούμε ηλεκτρονική εξέταση ή απαραίτητα σε όλα όσα έχουμε δηλώσει?

Aυτο αναρωτιουνται πολλοι. Γιατι για παραδειγμα καποια μαθηματα εχουν πει οι καθηγητες (λογισμος πολλων μεταβλητών ας πουμε) οτι θα γινουν διαζωσης αλλα δεν υπαρχουν στη λιστα.
Αρα αν καποιος θελει να παει εξ αποστάσεως, θα υπαρχουν μαθηματα που ετσι κ αλλιως θα πρεπει να δωσει δια ζωσης?
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό marilena83 » Πέμ, 20 Μάιος 2021 1:11 pm

αυτο το ρωταω γιατι πολλοι ειμαστε εκτος αθηνας και θα βολευε να δωσουμε καποια μαθηματα απο κοντά και καποια εξ αποστασεως καθως εχουμε ξενοικιασει και τα πηγαινε-ελα δεν ειναι τοσο ευκολα οταν δινεις στις 9 το πρωι
marilena83

Δημοσίευσηαπό KMPEN » Πέμ, 20 Μάιος 2021 1:26 pm

Κι εγω θα ηθελα να δωσω καποια μαθηματα εξ αποστασεως και καποια δια ζωσης, αναλογως την ημερομηνια εξετασης. Δεν εχω καταλαβει αν μπορουμε να δηλωσουμε στη φορμα μερικα μαθηματα εξ αποστασεως και να μπορεσουμε να δωσουμε τα υπολοιπα απο κοντα ή αν πρεπει να ειναι ολα εξ' αποστασεως απαξ και υποβαλλουμε τη δηλωση.
Άβαταρ μέλους
KMPEN

Έτος εισαγωγής: 2015

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες