Σκουπίδια στη Σχολή

Συντονιστής: University Editors

Σκουπίδια στη Σχολή

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 19 Μάιος 2017 1:15 am

Κάντε με ban για flaming/spamming, υπαινιχθείτε ότι το κάνω για προεκλογικούς λόγους και όλα τα συναφή, μην ψηφίσετε Εγκέλαδο, δεν με απασχολεί -παίρνω πτυχίο, φιλάκια :wave: - αλλά γαμώ το καντήλι μου, ήθελα να ήξερα πώς νιώθετε όσοι ψηφίζετε αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Δείτε τα μαλακισμένα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που αρπάζουν μια κάμερα και πηγαίνουν και μοιράζουν φαγητό σε αστέγους μια βδομάδα πριν τις εκλογές και μετά το διαρρέουν στα media ως δήθεν αποκλειστικό, για να κερδίσουν κανα ψηφαλάκι στις φοιτητικές εκλογές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας η ΔΑΠ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σκουπίδια στη Σχολή

Δημοσίευσηαπό sofian6 » Παρ, 19 Μάιος 2017 1:29 am

Περισσότερο διαφήμιση τους κάνεις εσύ πάντως παρά το αποκλειστικό στα παραπολιτικά! :lol: :lol:
sofian6

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 19 Μάιος 2017 1:32 am

sofian6 έγραψε:Περισσότερο διαφήμιση τους κάνεις εσύ πάντως παρά το αποκλειστικό στα παραπολιτικά! :lol: :lol:

Σου φαίνεται αστείο το γεγονός; Το ότι μεταχειρίζονται την αξιοπρέπεια εξαθλιωμένων ανθρώπων για να πάρουν ψηφαλάκια δεν σε εξοργίζει εσένα; Αυτό βρήκες να σχολιάσεις;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό sofian6 » Παρ, 19 Μάιος 2017 1:41 am

Σου λέω το σκεπτικό μου. Αν το έκαναν για ψηφαλάκια (που είναι πιθανό δεν το αποκλείω - δεν μπορώ να ξέρω) τότε από τους φοιτητές της σχολής υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα κάποιος να το είδε από το ποστ σου παρά από τα παραπολιτικά (Γιατί? - Λίγοι παρακολουθούν πολιτικά site - ούτε στο fb το ανέβασε η δαπ - στο mqn είναι εγγεγραμένη μεγάλη μερίδα των φοιτητών κτλ). Οπότε αν θεωρείς σαν δεδομένο ότι το κάναν για τα ψηφαλάκια θεωρώ ότι μεγαλύτερη πιθανότητα έχουν να πάρουν ψηφαλάκια από αυτούς που το διαβάζουν από σένα εδώ και διαφωνούν μαζί σου (ιδεολογικά - κοινωνικά - θρησκευτικά, ακόμα και με το ύφος σου) παρά από το να το διαβάσουν στα παραπολιτικά και να πουν ναι θα ψηφίσω δαπ για αυτή της την ενέργεια.
Για την ενέργεια αυτή καθ αυτή δεν είμαι δικαστής προθέσεων ούτε ξέρω αν έχουν κάνει άλλες παρόμοιες δράσεις για να έχω άποψη.
sofian6

Δημοσίευσηαπό r-evolution » Παρ, 19 Μάιος 2017 1:41 am

Δεν μπορεί να δείξει κανένας το κοινωνικό του πρόσωπο ( μια φορά - ακριβώς πριν από τις εκλογές - με κάμερα και δημοσίευση στα media ) αμέσως να τον κράξουμε :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
r-evolution

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 19 Μάιος 2017 2:04 am

sofian6 έγραψε:Για την ενέργεια αυτή καθ αυτή δεν είμαι δικαστής προθέσεων ούτε ξέρω αν έχουν κάνει άλλες παρόμοιες δράσεις για να έχω άποψη.

Δικαστής δεν είσαι, αλλά το μυαλό σου πού πάει;

Πώς εξηγείς το γεγονός ότι τα παραπολιτικά έχουν δύο "λάιβ" ρεπορταζιακού τύπου (υποτίθεται μη στημένες) φωτογραφίες από την ώρα της διανομής των τροφίμων; Όλως τυχαίως πέρναγε ο δημοσιογράφος από εκεί; Και ο μεγαλόψυχος και ελεήμων δαπίτης που μοιράζει τα τρόφιμα δεν το αντιλήφθηκε να του πει "ρε φιλαράκι μη με τραβάς, δε χρειάζεται"; (υπόψην ότι η πλάγια διαφήμιση είναι και η καλύτερη)
Και πώς εξηγείς ότι ο τίτλος είναι "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας η ΔΑΠ"; (μιλάμε για τον ορισμό του click-bait)
Και γιατί στα παραπολιτικά, όλως τυχαίως;

Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και επειδή οι δήθεν ίσες αποστάσεις δεν σε τιμούν, είναι ηλίου φαϊνότερο το τι συμβαίνει. Όποιος ξέρει πώς λειτουργούν αυτά τα κόμματα χρόνια τώρα και όλοι οι γελοίοι βουλευτές τους κάθε φορά που πλησιάζει κάποια εκλογική μάχη, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Και για να είμαι ξεκάθαρος:
Δεν είναι ζήτημα δεξιού ή αριστερού εδώ πέρα. Δεν προσπαθώ να κάνω αυτό το διαχωρισμό με αυτό το ποστ. Το να σεβαστείς έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε μια εξαθλιωμένη κατάσταση και να μην τον εκμεταλλεύεσαι για πέντε γαμημένα ψηφαλάκια είναι ζήτημα ανθρωπιάς. Μπορεί κάποιος να είναι δεξιός και να την έχει. Μιλάω συγκεκριμένα για τη ΔΑΠ και για τη χυδαιότητά της.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό sofian6 » Παρ, 19 Μάιος 2017 2:29 am

Καταλαβαίνω τι λες. Και εννοείται δεν είναι ζήτημα αριστερού - δεξιού - κομουνιστή - κεντρώου - φιλελευθέρου κτλ. Ο δημοσιογράφος το πιθανότερο είναι να είναι φίλος με αυτούς που το διοργανώσαν και να τον πήραν ένα τηλ και να του είπαν έλα να βγάλεις δυο φωτογραφίες να το ανεβάσεις στο site. Ή και πιο απλά του στείλαν τις φωτος.
Το να βοηθήσεις κάποιον μόνο θετικό είναι.
Αν επιλέγεις όμως να διαφημίσεις τη βοήθειά σου δείχνει πράγματα για το χαρακτήρα σου.
Εσύ θες να αναδείξεις μια κατά τη γνώμη σου υποκρισία. Δεκτόν. Εγώ σου απάντησα χιουμοριστικά επειδή δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις τους (και με δεδομένο ότι ένα site με clickbait δεν αποτελεί και σοβαρή διαφήμιση - μάλλον δυσφίμιση είναι).
Γιατί αν βγει ο δαπίτης μετά και σου πει εμείς έχουμε οργανώσει 70 δράσεις σε όλη την Ελλάδα (όπως ισχυρίζεται μέσα στο κείμενο) μετά πως θα υποστηρίξεις ότι αυτό που κάνουν είναι υποκριτικό?
sofian6

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 19 Μάιος 2017 3:04 am

Θες να το κάνεις και να το πεις κιόλας; Δε βαριέσαι, πες το με μια ταπεινή ανακοίνωση.
Όταν βγάζεις τέτοια αισχρή φωτογραφία (στο σπόιλερ για να μην πάθει εμετό ο ανυποψίαστος κόσμος - ο άστεγος βρίσκεται ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο και ο δαπίτης σκύβει από πάνω του) και τη διαρρέεις στα ΜΜΕ τότε δεν είσαι υποκριτικός. Είσαι χυδαίος και σκουπίδι.

Spoiler: show
ξεφτίλα.jpg
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Παρ, 19 Μάιος 2017 11:04 am

Πάντως και η καθαριότητα γενικά είναι ένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Anakin » Παρ, 19 Μάιος 2017 1:25 pm

Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέτε, εγώ είδα ΔΥΟ (2) φωτογραφίες με φερόμενους δαπίτες να δίνουν κάτι σε αστέγους. Η κριτική μου ικανότητα υπαγορεύει ότι βάσει αυτών των εικόνων η παράταξη της νδφκ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι και κοινωνικές ευαισθησίες έχει και χρέος όλων μας είναι να τους δώσουμε την αυτοδυναμία που έχουν τόσο ανάγκη για να κάνουν ό,τι γουστάρουν στο τσιφλίκι τους (ε... συγνώμη στις σχολές μας ήθελα να πω).
Πάρτυ, πάρτυ στις 24 Μάη

Πού ήμασταν και τι κάναμε εκεί, πού έχουμε φτάσει και... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anakin

Έτος εισαγωγής: 2014

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες