sofian6 έγραψε:Για την ενέργεια αυτή καθ αυτή δεν είμαι δικαστής προθέσεων ούτε ξέρω αν έχουν κάνει άλλες παρόμοιες δράσεις για να έχω άποψη.
Δικαστής δεν είσαι, αλλά το μυαλό σου πού πάει;
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι τα παραπολιτικά έχουν δύο "λάιβ" ρεπορταζιακού τύπου (υποτίθεται μη στημένες) φωτογραφίες από την ώρα της διανομής των τροφίμων; Όλως τυχαίως πέρναγε ο δημοσιογράφος από εκεί; Και ο μεγαλόψυχος και ελεήμων δαπίτης που μοιράζει τα τρόφιμα δεν το αντιλήφθηκε να του πει "ρε φιλαράκι μη με τραβάς, δε χρειάζεται"; (υπόψην ότι η πλάγια διαφήμιση είναι και η καλύτερη)
Και πώς εξηγείς ότι ο τίτλος είναι "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας η ΔΑΠ"; (μιλάμε για τον ορισμό του click-bait)
Και γιατί στα παραπολιτικά, όλως τυχαίως;
Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και επειδή οι δήθεν ίσες αποστάσεις δεν σε τιμούν, είναι ηλίου φαϊνότερο το τι συμβαίνει. Όποιος ξέρει πώς λειτουργούν αυτά τα κόμματα χρόνια τώρα και όλοι οι γελοίοι βουλευτές τους κάθε φορά που πλησιάζει κάποια εκλογική μάχη, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.
Και για να είμαι ξεκάθαρος:
Δεν είναι ζήτημα δεξιού ή αριστερού εδώ πέρα. Δεν προσπαθώ να κάνω αυτό το διαχωρισμό με αυτό το ποστ. Το να σεβαστείς έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε μια εξαθλιωμένη κατάσταση και να μην τον εκμεταλλεύεσαι για πέντε γαμημένα ψηφαλάκια είναι ζήτημα ανθρωπιάς. Μπορεί κάποιος να είναι δεξιός και να την έχει. Μιλάω συγκεκριμένα για τη ΔΑΠ και για τη χυδαιότητά της.