Poll: Ρουφιάνος στη Γραμματεία ή δουλειά και μεράκι;

Συντονιστής: University Editors

Poll: Ρουφιάνος στη Γραμματεία ή δουλειά και μεράκι;

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 08 Μάιος 2017 10:08 pm

Όπως θα διαπιστώσατε, ένα από τα ευρήματα στο στέκι της ΔΑΠ, ύστερα από επίθεση που έγινε, ήταν και η επισυναπτώμενη φωτό:
dap1.PNG

Όπως μπορείτε να δείτε (θέλει ζουμ, πατήστε στην εικόνα ή στο λινκ από πάνω) πρόκειται για λίστα με ονόματα παιδιών της Σχολής, που φτάνουν τον αριθμό 197!! και πάνω γράφει 1ο έτος.

Αυτό που μου κίνησε την περιέργια είναι ότι η λίστα έχει ακόμα και τα δεύτερα μικρά ονόματα ορισμένων: "Κωσταντίνα-Μαρία, Ευλάμπιος-Σπυρίδων, Τρύφων-Ιάσωνας" κ.ο.κ.

Το poll είναι απλό:
Πώς απέκτησαν οι Δαπίτες λίστα με 197 άτομα από το 1ο έτος;

Α) Τους τα έδωσε κάποιος ρουφιάνος εργαζόμενος της Γραμματείας;
Β)Τα αντέγραψαν χειρονακτικά από το mycourses;

Ψηφίζω το Α και όποτε μπορέσουν οι συντονιστές ας φτιάξουν το poll.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Poll: Ρουφιάνος στη Γραμματεία ή δουλειά και μεράκι;

Δημοσίευσηαπό nikostt » Δευτ, 08 Μάιος 2017 11:27 pm

το θεμα για μενα δεν ειναι με ποιον τροπο πηραν τα ονοματα ..το θεμα ειναι οτι τα εχουν και προφανως τα παρουσιαζουν σε ανωτερους(οννεδ) σαν ετοιμα ψηφαλακια με σκοπο να κερδισουν χρηματοδοτηση αρχικα και μετα καμια θεσουλα...ακουγομαι γραφικος αλλα ετσι ειναι..το θεμα ειναι με αυτους που ψηφιζουν ΔΑΠ. ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ! ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ.."ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΙΓΑ"
Τελευταία επεξεργασία από nikostt και Δευτ, 08 Μάιος 2017 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
nikostt

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό r-evolution » Δευτ, 08 Μάιος 2017 11:28 pm

Στη χειρότερη και η Β επιλογή στέκει, για να ανέβει κάποιος στη σκάλα της ΟΝΝΕΔ χρειάζεται αγώνας και θυσίες :twisted: :twisted: :twisted: (αλλά ξέχασα η ΔΑΠ Πολιτικών Μηχανικών είναι αυτόνομη τι οχι?)
Άβαταρ μέλους
r-evolution

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό sofian6 » Δευτ, 08 Μάιος 2017 11:34 pm

Λίστες δεν έχουν όλες οι παρατάξεις απο τις εκλογές? Ή αλλιώς ο σύλλογός σας?
sofian6

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό RaR-RiP » Τρί, 09 Μάιος 2017 12:36 am

sofian6 έγραψε:Λίστες δεν έχουν όλες οι παρατάξεις απο τις εκλογές? Ή αλλιώς ο σύλλογός σας?

οχι αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. και αν θυμασαι στις εκλογες υπαρχουν μονο 2 καταλογοι της γραμματειας (ενας χωρισμενος σε δυο μερη). πως θα μπορουσαν να εχουν ολες οι παραταξεις? (επισης καταστρεφονται αμεσως μετα)
επισης, δεν εχουν ερθει οι εκλογες ακομα, αρα δεν δικαιολογειται να εχει μια πολιτικη δυναμη καταλογο με το 1ο ετος. αν πουμε οτι τον πηρε απο τη γραμματεια πριν τις εκλογες, αυτο απογορευται και αρα ειναι τουλαχιστον παρατυπο
RaR-RiP

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό κοντοκωνσταντής » Τρί, 09 Μάιος 2017 11:33 am

Τρομερό.. Διέρρευσαν τα ονόματα των παιδιών 1ου έτους.. Δεν πρέπει να περάσει έτσι.
κοντοκωνσταντής

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό TEL9021 » Τρί, 09 Μάιος 2017 11:48 am

Δεδομένου του ότι λαμβάνω κάθε μήνα περίπου στο προσωπικό μου email (όχι στο central ή στο mail.ntua.gr) διαφημίσεις για φροντιστήρια-σημειώσεις, τείνω να πιστέψω το Α.

Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος τι σκοπεύεις να πετύχεις με το τόπικ OxYdO. Έχουμε μαζευτεί εδώ πέντε παιδιά του χώρου (και ένας διδακτορικός σκεπτικιστής) και λέμε αυτά που ήδη ξέραμε ότι ισχύουν.

Προφανώς είναι ακραίως ανήθικο το φακέλωμα αυτό, αλλά δεν νομίζω να νοιάζονται οι φοιτητές για αυτό.

Από τη στιγμή που η ΔΑΠ προσφέρει στον κόσμο αυτό που πραγματικά θέλει και νοιάζεται για να πάρει το κωλόχαρτο πέντε λεπτά νωρίτερα, δηλαδή:

-Σημειώσεις
-Ανοιχτή σχολή

όλα τα άλλα είναι περιττά.

Δε θέλω να έχω δίκιο σε αυτά που λέω, αλλά αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που δεν τα ήξερε αυτά και πέφτει από τα σύννεφα, ας το δηλώσει.
Άβαταρ μέλους
TEL9021 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό RaR-RiP » Τρί, 09 Μάιος 2017 12:22 pm

Δεν ξερω αν θα έπρεπε να πέφτουμε από τα σύννεφα η όχι. Εγώ προσωπικα δεν πέφτω από τα σύννεφα. Πάντως το να δίνονται τα στοιχεια από τη γραμματεία είτε σε φροντηστηρια είτε στη δαπαρα θα έπρεπε να μας ενοχλεί κάθε μέρα και όχι μόνο τώρα που δημοσιεύτηκε. Ας χτυπήσει ένα καμπανάκι και σε αυτούς που δεν το ξέρανε αλλα και σε αυτούς που το ξέρουν και κάνουν σα να μη συμβαινει.
RaR-RiP

Δημοσίευσηαπό Anakin » Τρί, 09 Μάιος 2017 3:47 pm

Επειδή πολλοί πέφτουν από τα σύννεφα με τα ευρήματα στο στέκι της νουδου, η δαπ δεν είναι πρωτοπόρος στον τομέα, απλά συνεχίζει το έργο των προκατόχων τους
https://en.wikipedia.org/wiki/Gestapo
Άβαταρ μέλους
Anakin

Δημοσίευσηαπό gerakos » Τρί, 09 Μάιος 2017 7:25 pm

Πάντως μεγάλο μέρος των φοιτητών με τη συμμετοχή τους σε ακομμάτιστα πανελλαδικά συνέδρια ΠΜ συνέβαλαν στη περισυλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων προσωπικών στοιχείων και στο επακόλουθο φακέλωμα.
Μόνο ο ειδικός εκλογικός αριθμός δε ζητήθηκε...
gerakos

Έτος εισαγωγής: 2015

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες