Εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

Συντονιστής: University Editors

Εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό p_dal » Παρ, 07 Απρ 2017 1:39 pm

Γεια σας. Εγω οπως και πολλοι αλλοι συμφοιτητες ειχαμε προβλημα με την δηλωση εαρινου εξαμηνου και δεν την πραγματοποιησαμε ηλεκτρονικα ειτε διοτι ειχε προβλημα το συστημα ειτε λογω αλλων προβληματων. Οπως εμαθα απο την γραμματεια εχουν αποφασισει να λειτουργησουν καταδικαστικα και να μην δεχτουν τις εκπροθεσμες δηλωσεις ειτε να δεχτουν οπως μου ειπαν μονο οσους ειναι επι πτυχιω και χρωστουν μεχρι 4 μαθηματα το οποιο εχουν ορισει οι ιδιοι αυθαιρετα και χωρις καμια λογικη κατα την αποψη μου. Οπως ενημερωθηκα την Μ. Τριτη θα γινει το συμβουλιο τον καθηγητων ωστε να παρθει η τελικη αποφαση για το ζητημα. Νομιζω οτι οσους μας αφορα το ζητημα θα πρεπει να οργανωθουμε και αν ειναι δυνατον να ειμαστε εκει την ημερα του συμβουλιου. Ειναι φαιδρο για τετοιους λογους να χασουμε το εξαμηνο σε αυτες τις εποχες με τοσα οικονομικα προβληματα που υπαρχουν. Διοτι περαν του οτι θα μεινουμε ενα εξαμηνο πισω το θεμα ειναι και οικονομικο διοτι πολυ εδω εχουμε ενοικια να πληρωσουμε (και ολες τις υπολοιπες υποχρεωσεις ενος σπιτιου) και τετοιες εποχες θεωρω αδιανοητο να συμβαινουν τετοια πραγματα. Οσοι λοιπον ειμαστε σε αυτην την θεση νομιζω θα πρεπει να επικοινωνησουμε μεταξυ μας ειτε απο εδω ειτε με ΠΜ και να δουμε πως μπορουμε να κινηθουμε και φυσικα θα πρεπει να βρεθουμε ολοι μαζι την Μ. Τριτη στο συμβουλιο των καθηγητων. Εαν υπαρχει λοιπον καποιος που αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα ας σχολιασει εδω ή ας επικοινωνησει με ΠΜ.
p_dal

Έτος εισαγωγής: 2014

Re: Εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό bandal » Παρ, 07 Απρ 2017 5:32 pm

νομίζω είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί,όχι μόνο όσων θίγονται
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό p_dal » Παρ, 07 Απρ 2017 5:44 pm

Εχει οργανωθει κατι διοτι δεν εχω ενημερωθει; Λογω προσωπικων λογων ελειπα απ την Αθηνα και μολις σημερα επεστρεψα για αυτον τον λογο ειδικα. Σε ευχαριστω.
p_dal

Δημοσίευσηαπό isauros » Παρ, 07 Απρ 2017 8:05 pm

Και τι μπορεί να αλλάξει αν βροσκόμαστε εκεί ;
isauros

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό scriptame » Παρ, 07 Απρ 2017 8:07 pm

isauros έγραψε:Και τι μπορεί να αλλάξει αν βροσκόμαστε εκεί ;

Να πιέσουμε για να μην χάσει ο συνάδελφος μας το εξάμηνο του.
Γενικά το site της σχολής είναι πολύ ελαττωματικό την περιόδο των εγγραφών
Άβαταρ μέλους
scriptame

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό p_dal » Παρ, 07 Απρ 2017 8:44 pm

Παιδια εγω που ειχα παει να κανω την αιτηση ακριβως μια μερα (εργασιμη) μετα την ληξη ειμασταν τουλαχιστον 15 ατομα. Φανταζομαι οτι και τις επομενες 2-3 μερες θα πηγαν κι αλλα ατομα. Για μενα προσωπικα ειναι καταστροφικο να χασω το εξαμηνο και θα μου δημιουργησει ακομα και οικογενειακα προβληματα. Πιστευω οτι και για τα υπολοιπα παιδια ειναι το ιδιο. Εγω προσωπικα εμπαινα την τελευταια μερα των εγγραφων και το συστημα με πεταγε εξω γι αυτο και δεν μπορεσα να κανω εγγραφη. Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα χασω ενα ολοκληρο εξαμηνο γι εναν τετοιο λογο. Θεωρω οτι ειναι καθαρα εγωισμος των καθηγητων να αποφασιζουν να μην μας επιτρεψουν να εγγραφουμε στο εξαμηνο και να χασουμε 2 εξεταστικες γι αυτον τον λογο. Δεν διανοουμε οτι δεν καταλαβαινουν τετοιες εποχες ποσα προβληματα θα μας δημιουργησουν με μια αρνητικη αποφαση τους. Πρεπει να μην επιτρεψουμε να γινει αυτο. Το να επικαλουντε οτι η σχολη υποβαθμιζεται απο τετοια πραγματα το θεωρω αστειο μεσα σε τοσα αλλα προβληματα που υπαρχουν στην σχολη μας. Παρολο που εκεινη την μερα ειδα οτι ειμασταν αρκετα ατομα, μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει συμμετοχη σε αυτο το τοπικ..
p_dal

Δημοσίευσηαπό PAMANTZ » Σάβ, 08 Απρ 2017 11:09 am

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αν κάποιος δεν γραφτεί σε μαθήματα στην αρχή να τα δηλώσει στην δήλωση πέραν των 12;
Άβαταρ μέλους
PAMANTZ

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό p_dal » Σάβ, 08 Απρ 2017 11:40 am

PAMANTZ έγραψε:Δεν υπάρχει η δυνατότητα αν κάποιος δεν γραφτεί σε μαθήματα στην αρχή να τα δηλώσει στην δήλωση πέραν των 12;

Οχι. Αν δεν γραφτεις στο εξαμηνο δεν μπορεις να δωσεις τα εαρινα μαθηματα ουτε το καλοκαιρι αλλα ουτε στην επαναληπτικη του Σεπτεμβρη.. Πας για τον επομενο χρονο μαζι με το επομενο εαρινο εξαμηνο!!
p_dal

Δημοσίευσηαπό p_dal » Δευτ, 10 Απρ 2017 12:47 pm

Για οποιον ενδιαφερεται η συνελευση των καθηγητων θα γινει αυριο Μ. Τριτη στην γραμματεια μετα τις 12 το μεσημερι οπως με ενημερωσαν αλλα δεν μου εδωσαν ακριβης ωρα απο την γραμματεια.
p_dal

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες