13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή - carpooling

Συντονιστής: University Editors

13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή - carpooling

Δημοσίευσηαπό mike89 » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:42 pm

merde_conserve έγραψε:Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά αυτό (γράφω (και) αύριο) και εφ'όσον υπάρχει δυναμική είμαι μέσα. Όχι να απέχω από το σπίτι μου. Αφού ούτως ή άλλως θα ανέβω, να αποφασίσουμε εκείνη την ώρα αποχή αλλά μαζικά...

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός που θα σκάσει 20 και ευρώ για να ανέβει πάνω, θα απέχει από την εξέταση; εκείνη την ώρα λίγο δύσκολο να οργανωθούμε αλλά είμαι της γνώμης πως αν ένας φοιτητής δεν μπορεί να δώσει κάποιο μάθημα για λόγους που δεν είναι στο χέρι του, δεν θα πρέπει να δοθεί μάθημα..

Άσχετο μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα, ότι και να γίνει αύριο. Είτε μαζευτούμε για να δώσουμε κανονικά είτε για να αποχή: Προσωπικά έχω αμάξι και δίνω αύριο στις 8.30. Θα ξεκινήσω από Νέα Ιωνία γύρω στις 7.30. Όποιος δεν έχει μέσο και μένει κάπου κοντά ή είναι στο δρόμο μου (πάω από κηφισίας) να μου στείλει πμ να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι. Το ίδιο ισχύει και για την Παρασκευή μιας και δίνω πάλι στις 8.30. Προτείνω και στους άλλους οδηγούς να κάνουν το ίδιο..

Διαδρομή: Βυζαντίου-Καποδιστρίου-κηφισίας-φάρος ψυχικού-κατεχάκη
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Μετακίνηση προς τη σχολή 14 & 15/10

Δημοσίευσηαπό Alucard » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:48 pm

mike89 +1!

Kαι γω μεσα αν ειναι να απεχουμε... Γιατι τοτε τουλαχιστον κανεις δεν προκειται να αμφισβητησει το σκοπο αυτου που απεχει. Ελεος πια με την αδιαλλαξια καποιων που δεν καταλαβαινουν οτι οι εξετασεις ειναι για τους φοιτητες!

Γραφω Στατικη ΙΙΙ στις 12 αυριο. Θα κατέβω στις 10:40 απο Πευκη -> Αγιου Κωνσταντινου -> Κηφησιας -> Κατεχακη. Όποιος ενδιαφερεται, pm.

Επισης προτεινω την επικοινωνια απο σημερα με τους καθηγητες να δουμε που κινουνται...
Τελευταία επεξεργασία από Alucard και Τετ, 12 Οκτ 2011 2:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Alucard Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό lx1842 » Τετ, 12 Οκτ 2011 2:53 pm

Πολύ σωστά Mike! Είτε επιδιώξουμε αποχή είτε δώσουμε κανονικά: Θα ξεκινήσω και εγώ από Γλυκά Νερά μεταξύ 07:30 και 07:45. (Αγία Παρασκευή - Χολαργός - Παπάγου). Όποιον τον βολεύει ας στειλει πμ και ευχαρίστως να πάμε μαζί.

Ο merde έχει πάντως δίκιο, ότι αν είναι να γίνει κάτι, πρέπει να γίνει μαζίκά. Και εμένα με βολεύει (και τυχαίνει να μπορώ) να δώσω, αλλά αυτό που γίνεται από τη σχολή είναι ντροπιαστικό και γελοίο!
lx1842 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Μετακίνηση προς τη σχολή 14 & 15/10

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 12 Οκτ 2011 3:00 pm

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός που θα σκάσει 20 και ευρώ για να ανέβει πάνω, θα απέχει από την εξέταση; εκείνη την ώρα λίγο δύσκολο να οργανωθούμε αλλά είμαι της γνώμης πως αν ένας φοιτητής δεν μπορεί να δώσει κάποιο μάθημα για λόγους που δεν είναι στο χέρι του, δεν θα πρέπει να δοθεί μάθημα..

Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι, αλλά θεωρώ ότι αν είναι να κάνουμε κάτι δεν θα το κάνουμε από τα σπίτια μας, μπορούμε εκείνη την ώρα, όσοι τελικά μπορέσουμε και ανέβουμε, να το συζητήσουμε. Αν και είμαι σίγουρος ότι οι μισοί δεν θα θελουν καν.

Το carpooling είναι και αυτό μια λύση για όποιον μπορεί. Εγώ θα ανέβω 40 λεπτά με τα πόδια οπότε δεν μπορώ να πάρω κανένα δυστυχώς.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mike89 » Τετ, 12 Οκτ 2011 3:00 pm

Για Πέμπτη και Παρασκευή δίνω στις 8.30.
Θα ξεκινήσω από Νέα Ιωνία γύρω στις 7.30. Όποιος δεν έχει μέσο και μένει κάπου κοντά ή είναι στο δρόμο μου.
Διαδρομή: Ηρακλείου- Βυζαντίου-Καποδιστρίου-κηφισίας-φάρος ψυχικού-κατεχάκη

edit: (βασικά έβαλα μια πιο αναλυτική διαδρομή.. αν μπορεί να συγχωνευθεί.. thanks)
Τελευταία επεξεργασία από mike89 και Τετ, 12 Οκτ 2011 3:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό an_raft » Τετ, 12 Οκτ 2011 3:06 pm

Πέμπτη 8.30 κατεβαίνω για αποχή με παπί. Κατά τις 10.00 γυρίζω Βύρωνα. Αν βολεύεται κάποιος μπορώ να τον πάρω στον γυρισμό. (να στείλει πρώτα pm για να βρεθούμε)
an_raft Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό aleka » Τετ, 12 Οκτ 2011 3:21 pm

Για Πεμπτη δινω και εγω στις 8.30.
Θα ξεκινησω στις 7.30 απο Αγιο Δημητριο.
Διαδρομη: περναω απο Ηλιουπολη για να πιασω περιφερικο Υμητου. Δεν γραφω πιο συγκεκριμενη διαδρομη γιατι με τοση κινηση που θα εχει αυριο παιζει να μπω και απο στενα για να φτασουμε εγκαιρα!!
Αρα οποιος μενει κοντα,δεν εχει μεσο (ή ξεχασε να βαλει βενζινη) ας μου στειλει!
Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομοτεί για να τα καταφέρεις...
aleka

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 3:54 pm

ingenieurin26 έγραψε:Αύριο γράφω στις 12.00 Στατική 3, θα ξεκινήσω με αυτοκίνητο στις 10.30 από Κάτω Πάτησια, θα ακολουθήσω διαδρομή που περνάει από Κέντρο και Αλεξάνδρας και θα φύγω από την Πολυτεχνειούπολη κατά τις 15.30. Όποιος ενδιαφέρεται πμ.

Επειδή στο κέντρο θα έχει πιο πολύ κίνηση, είναι πιο πιθανό να ακολουθήσω διαδρομή Κάτω Πατήσια-Γαλάτσι-Κατεχάκη. Αλλά , πάλι αν ενδιαφερεται κανείς από κέντρο να μου πει. Θα δουμε αναλόγως.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Re: 13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή

Δημοσίευσηαπό manolios » Τετ, 12 Οκτ 2011 4:18 pm

Καλησπέρα , :D εδώ η διαδρομή που θα ακολουθήσω:
Παρασκευή δίνω στις 3:00 Αστικά υδραυλικά.
Είμαι πρόθυμος να πάρω όποιον (ή όποια ;) )θέλει να έρθει μαζί μου, απλά με μία προυπόθεση:
Δεν θα βάλουμε μετρητή στο ταξίμετρο!!!! :D :D :D
:lol:
Σοβαρά τώρα ... η προυπόθεση είναι η εξής:
Θέλω να φθάσω στο πολυτεχνείο 20-15 λεπτά πριν την εξέταση!
Να είναι όποιος θέλει 14:20 επι του δρόμου που βλέπετε,λόγω κίνησης και μονοδρόμησης της περιοχής
μου είναι αδύνατο να πάω να πάρω κάποιον από κάπου!
Όποιος θέλει όμως να είναι 14:20 στο δρόμο μου, εγώ θα τον πάρω!!!!!! :D
Συνημμένα
12-10-2011 3-49-42 μμ.png
Τελευταία επεξεργασία από manolios και Τετ, 12 Οκτ 2011 4:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
manolios Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: 13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:28 pm

Ας κρατήσουμε αυτό το topic για όσους προσφέρονται να βοηθήσουν κι άλλους να μεταφερθουν στη σχολή. Αυτός ήταν ο λόγος που διαχωρίστηκαν οι δημοσιεύσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες