Προβολή ταινίας "Η Λευκή Κορδέλα" του Μίκαελ Χάνεκε στην κατάληψη της Σχολής

Συντονιστής: University Editors

Προβολή ταινίας "Η Λευκή Κορδέλα" του Μίκαελ Χάνεκε στην κατάληψη της Σχολής

Δημοσίευσηαπό akis » Παρ, 04 Δεκ 2009 10:19 pm

Το Σάββατο 5/12 στις 17:00 στο αμφιθέατρο 1,2 της Σχολής θα προβληθεί η ταινία "Η Λευκή Κορδέλα" του Μίκαελ Χάνεκε στο πλαίσιο των δράσεων της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης της Σχολής.

Μια απολυτα επίκαιρη κινηματογραφική πραγματεία πάνω στα κοινωνικά αίτια της βίας και τη γέννηση του φασισμού. Η σκηνοθετική μεγαλοφυϊα του Χάνεκε συνδυάζει αφηγηματική κομψότητα και πολυδιάστατη πολιτική σκέψη σε ένα αδιαμφησβήτητο αριστούργημα που απέσπασε το χρυσό φοίνικα και το βραβείο κριτικών στις Κάνες (σύντομη κριτική απο athinorama.gr).

Τέτοιες δράσεις δίνουν στην κατάληψη της Σχολής ένα ακόμα πιο ουσιαστικό νόημα προς όλες τις κατευθύνσεις: η Σχολή είναι κλειστή, αλλά ΑΝΟΙΧΤΗ σε όλους όσους θέλουν συμμετέχουν στις δράσεις που γίνονται αλλά και να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τα επίδικα της συγκυρίας και όχι μόνο. Για αυτό είναι καλό να είμαστε στην κατάληψη της Σχολής και να δίνουμε σ'αυτή ένα ζωντανό χαρακτήρα...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Προβολή ταινίας "Η Λευκή Κορδέλα" του Μίκαελ Χάνεκε στην κατάληψη της Σχολής

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 04 Δεκ 2009 10:26 pm

Μία μόνο ερώτηση; Γιατί στη Ζωγράφου και όχι στου Γκίνη η κατάληψη; Φοβάστε μην μπουν τα αναρχοκομμάντα και τη μπαχαλέψουν; :P
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Προβολή ταινίας "Η Λευκή Κορδέλα" του Μίκαελ Χάνεκε στην κατάληψη της Σχολής

Δημοσίευσηαπό akis » Σάβ, 05 Δεκ 2009 5:50 pm

Merde άσε τις ερωτήσεις και έλα να δεις την ταινία. Βιάσου... Θα αρχίσει... :lol: :lol: :lol:
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες