Μα το σύνολο του φοιτητικού συλλόγου δεν είναι καμία ανεξάρτητη οντότητα από "εσάς" και "εμάς", πασπίτες και δαπίτες κ.ο.κ. Είμαστε ΟΛΟΙ ο φοιτητικός σύλλογος. Και εάν πάτε και εσείς και αυτοί και εγώ και οποιοσδήποτε και το παλέψετε, κατεβείτε, γιουχάρετε το καραγκιοζιλίκι, θα πάρουν το μήνυμα και τέλος. Δεν χρεώνω την αντίδραση σε κανένα, ούτε περιμένω να παίξουν μπουνιές, απλά περιμένω όλους μας να κατεβούμε, να παλέψουμε, να μην αφήσουμε τη διαδικασία να μπαχαλευτεί όπως θέλει μια συγκεκριμένη ομάδα.
Σε τέτοιες όμως στιγμές είναι που θυμούνται όλοι την ΔΑΠ, όταν έχουμε τους αριστερούς να κάνουν του κεφαλιού τους. Τις υπόλοιπες απλά είμαστε τα λαμόγια-τραμπούκοι-κτλ...
Εγώ προσωπικά δεν έχω πει ποτέ ότι είστε τραμπούκοι. Η αντίθεσή μου με την (παρα)πολιτική σας είναι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Και ναι, αν είχες κατέβει και το είχες προσπαθήσει θα σε παραδεχόμουν όπως την ΠΑΣΠ που είχε πιο ενεργό ρόλο και το προσπάθησε να το σώσει το μπάχαλο.
Υ.Γ Εμείς οι "ανεξάρτητοι" διαμαρτυρόμαστε ΚΑΙ στο ίντερνετ, ναι. Και πλέον από πιο πολυφωνική πλατφόρμα. Αλλά κόντρα στο σύστημα που έχετε κτίσει όλες οι παρατάξεις ως σύνολο, και διαφυλάσσετε σαν πιστά σκυλιά, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Έχουμε μιλήσει σε συνελεύσεις, κατεβάζουμε ψηφίσματα, προσπαθούμε. Αλλα φευ, οι "
γραφικοί" είμαστε εμείς απέναντι στα τρενάκια σας.