SAKIL έγραψε:για να μην παρεξηγηθω επειδη γνωριζω τα περισσοτερα παιδια της επιτροπης,προσωπικα δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια για τις προθεσεις τους αλλα κ για τις διαδικασιες που ακολουθησαν..παρολαυτα δεν μπορει κανεις να αφαιρεσει το δικαιωμα στον οποιοδηποτε να ειναι δυσαρεστημενος ή να εχει τις αμφιβολιες του για την επιτροπη και για το θεμα των επιστροφων ή κ για το οτιδηποτε..ειναι δυστυχως για τα παιδια της επιτροπης ενα απο τα βαρη που οι ιδιοι επελεξαν να παρουν
Έχεις απόλυτο δίκιο πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τις αμφιβολίες του ή να είναι δυσαρεστημένος.
Η παρακάτω δημοσίευση όμως από τον recon δεν δείχνει απλά αυτό:
recon έγραψε:το νου σας, εγώ δεν χαρίζω ούτε ενα ευρώ σε κανένα δαπίτη-πασπίτη (μα μη βάζεις ταμπέλες ρε συ! -κρίμα, μόνο τέτοιοι ήταν στην δικιά μας επιτροπή)
μα καλά ούτε ίχνος ντροπής ρε??? τι είμαστε ρε, ζώα?? αν αρχίσετε απο τώρα να κλέβετε που θα φτάσετε???
ελα περιμένω και τον stalin απο ώρα σε ώρα να ''μου την πει''
Χωρίς να έχει γνώση της κατάστασης εν ολίγοις λέει πως τα 5 μέλη της επιτροπής κλέψαμε το υπόλοιπο από τον λογαριασμό.
Είναι σωστό αυτό; Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη, όχι μέσα από το φόρουμ, αλλά προσωπικά στα μέλη της επιτροπής. Κατηγορεί πως κλέψαμε τα λεφτά χωρίς να ξέρει τίποτα για την κατάσταση και χωρίς να έχει γίνει καν η συνέλευση! Έλεος.
Θα ήταν πολύ πιο φρόνιμο να έρχονταν πρώτα στη συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή και μετά να έκρινε.
Και στην τελική πολύ ασχοληθήκαμε και με τον recon, έχουμε όλες τις αποδείξεις και τα βιβλιάρια από τις τράπεζες, όποιος θέλει να τα κοιτάξει πολύ ευχαρίστως, εμείς εντάξει είμαστε.
Και το μέλος του φόρουμ ckotscv που ήταν στην επιτροπή για την εκδρομή στην Ολλανδία έγραψε πως συναντάνε τα ίδια ακριβώς προβλήματα με τις επιστροφές από το (ίδιο) γραφείο για την δικιά τους εκδρομή, δεν είναι λοιπόν τυχαίο. Προσπαθούμε και εμείς πάρα πολύ και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή.