Συνέλευση για τις επιστροφές της Εκδρομής Τεχνικής Γεωλογίας 2009-2010

Συντονιστής: University Editors

Re: Συνέλευση για τις επιστροφές της Εκδρομής Τεχνικής Γεωλογίας 2009-2010

Δημοσίευσηαπό mdag » Τρί, 21 Ιουν 2011 11:45 pm

stalin έγραψε:Εχω την τύχη τρία από τα πέντε παιδιά να είναι φίλοι μου. Οταν ο γιατρός ζήτησε κάποια υλικά τα παιδιά απο την τσέπη τους και όχι απο το <<ταμείο>>, πλήρωσαν το φαρμακείο και το ταξί. Δεν το λέω επειδή είναι φίλοι μου αλλά πρόκειται για αξιοπρεπέστατα άτομα που δεν θα καταδεχόταν να πάρουν ούτε ένα ευρώ. Εχει προκύψει ένα αρκετά σοβαρό θέμα με το πρακτορείο για το οποίο η επιτροπή είναι αρμόδια να ενημερώσει (και για το πόσες φορές πήγαν στο Σωτηρίου, που έχετε καταλάβει νομίζω τι ρόλο βαράει...)
Αυτό όμως που με θλίβει είναι οτι κάποιοι αναξιοπρεπείς, που κορόιδευαν συμφοιτητή τους κάτα όλη την διάρκεια της εκδρομής και φώναζαν μέσα στα αυτιά των αποκοιμισμένων συμφοιτητών τους για να τους ακούσει καλά αυτός που κορόιδευαν και δεν σέβονταν κανέναν και τίποτε, τολμούν να σπιλώνουν άτομα, των οποίων την αξιοπρέπεια και το ήθος, δεν μπορούν να φαντασούν... :silent:

++1!!
mdag

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 21 Ιουν 2011 11:49 pm

Πραγματικά για όλη αυτή την κουβέντα αξίζει μία φράση.

ΕΡΕ ΕΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΣ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΗΘΟΣ
Συνημμένα
βαγγελας.jpg
βαγγελας.jpg (9.94 KiB) 2047 προβολές
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό tommygunz » Τρί, 21 Ιουν 2011 11:50 pm

SAKIL έγραψε:για να μην παρεξηγηθω επειδη γνωριζω τα περισσοτερα παιδια της επιτροπης,προσωπικα δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια για τις προθεσεις τους αλλα κ για τις διαδικασιες που ακολουθησαν..παρολαυτα δεν μπορει κανεις να αφαιρεσει το δικαιωμα στον οποιοδηποτε να ειναι δυσαρεστημενος ή να εχει τις αμφιβολιες του για την επιτροπη και για το θεμα των επιστροφων ή κ για το οτιδηποτε..ειναι δυστυχως για τα παιδια της επιτροπης ενα απο τα βαρη που οι ιδιοι επελεξαν να παρουν

Έχεις απόλυτο δίκιο πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τις αμφιβολίες του ή να είναι δυσαρεστημένος.

Η παρακάτω δημοσίευση όμως από τον recon δεν δείχνει απλά αυτό:

recon έγραψε:το νου σας, εγώ δεν χαρίζω ούτε ενα ευρώ σε κανένα δαπίτη-πασπίτη (μα μη βάζεις ταμπέλες ρε συ! -κρίμα, μόνο τέτοιοι ήταν στην δικιά μας επιτροπή)

μα καλά ούτε ίχνος ντροπής ρε??? τι είμαστε ρε, ζώα?? αν αρχίσετε απο τώρα να κλέβετε που θα φτάσετε???

Spoiler: show
ελα περιμένω και τον stalin απο ώρα σε ώρα να ''μου την πει''

Χωρίς να έχει γνώση της κατάστασης εν ολίγοις λέει πως τα 5 μέλη της επιτροπής κλέψαμε το υπόλοιπο από τον λογαριασμό.
Είναι σωστό αυτό; Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη, όχι μέσα από το φόρουμ, αλλά προσωπικά στα μέλη της επιτροπής. Κατηγορεί πως κλέψαμε τα λεφτά χωρίς να ξέρει τίποτα για την κατάσταση και χωρίς να έχει γίνει καν η συνέλευση! Έλεος.
Θα ήταν πολύ πιο φρόνιμο να έρχονταν πρώτα στη συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή και μετά να έκρινε.
Και στην τελική πολύ ασχοληθήκαμε και με τον recon, έχουμε όλες τις αποδείξεις και τα βιβλιάρια από τις τράπεζες, όποιος θέλει να τα κοιτάξει πολύ ευχαρίστως, εμείς εντάξει είμαστε.

Και το μέλος του φόρουμ ckotscv που ήταν στην επιτροπή για την εκδρομή στην Ολλανδία έγραψε πως συναντάνε τα ίδια ακριβώς προβλήματα με τις επιστροφές από το (ίδιο) γραφείο για την δικιά τους εκδρομή, δεν είναι λοιπόν τυχαίο. Προσπαθούμε και εμείς πάρα πολύ και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή.
tommygunz

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τετ, 22 Ιουν 2011 12:01 am

αν ειμουν στη θεση σου την ιδια ενοχληση θα ειχα οποτε,μαζι σου..εγω γενικα μιλησα παντως κυριως για το πως θα μπορουσαμε να μη συζηταμε καν για τετοια πραγματα..και να σου πω κατι ρε συ, πολλα θεματα ειναι ζητημα οπτικης..καποιος βλεπει την επιτροπη σαν 5 ατομα , καποιος αλλος απλα σαν δαπιτες κ πασπιτες..ετσι και καποιοι χαρακτηρισμοι μπορει να γινονται πιο ευκολα απεναντι σε κατι ''απροσωπο''..λογικο ειναι βεβαια εσυ να το παιρνεις προσωπικα.ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.τελος παντων η παρασκευη νομιζω αυτο το ρολο θα εχει, ο καθενας να διατυπωσει τις ενστασεις του..θα συμφωνησω οτι μαλλον ειναι καταλληλοτερο μερος σε σχεση με εδω
SAKIL

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Τετ, 22 Ιουν 2011 12:16 am

SAKIL έγραψε:πριν την εκδρομη ειχε γινει κ μια αλλη ωραια συνελευση..ηταν τοτε που τα χερια των υποψηφιων για την επιτροπη σηκωνονταν δεκα δεκα αλλα τελικα ελαχιστοι απο αυτους συμμετειχαν στην ψηφοφορια που τελικα εγινε..γνωμη μου ειναι πως η κινηση τους εγινε σαν ''σαμποταρισμα'' μιας προτασης που ειχε πεσει τοτε για ανοιχτη επιτροπη..ενα κερδος που θα υπηρχε αν η προταση αυτη ειχε προκριθει ,θα ηταν αφενος οτι η κουραση των παιδιων θα ειχε μοιραστει σε περισσοτερα ατομα..ενα δευτερο θα ηταν οτι η ολη διαδικασια της οργανωσης δεν θα μπορουσε να αμφισβητηθει απο κανεναν καλη ωρα..

+1

Το ιδιο συνεβη και στην αντιστοιχη συνελευση ετους της χρονιας μου... Τελικως εγινε ψηφοφορια μεταξυ 7 ή 8 (δεν θυμαμαι) και εκλεχτηκαν οι 6!!!

Οι φετινοι ομως μας βαλαν τα γυαλια...
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό recon » Τετ, 22 Ιουν 2011 5:16 am

2 πραγματακια για να τελειωνουμε.

@ tommygunz
Θα ζητησω συγγνώμη και εδω και απο σενα και απο ολη την επιτροπή προσωπικα όταν δω οτι ολα πηγαν ρολοι και ολος αυτος ο καιρός δεν ηταν χασομέρι. Τα βιβλιαρια λες τα έχετε, τις αποδειξεις τις εχετε αλλα απο ενημέρωση........ (και δεν ειναι σωστο να λες να ρθω να σε ρωτήσω, είναι καθήκον της επιτροπής να ενημερώνει το κόσμο). Απο οτι καταλαβα εχουν γινει καποιοι λαθοι χειρισμοί για τους οποιους ομως τοσο καιρο δεν γινεται κουβεντα! Έλλειψη ενημέρωσης απο την επιτροπή δείχνει ανευθυνότητα προς το παρών και για αυτό δεν θα ζητήσω συγγνώμη γιατί μέχρι τώρα η ενημέρωση ήταν μηδαμινή! και αυτος είναι ο λόγος που εξοργίστηκα.

απο κει και πέρα το να ανακοινώνεται η συνελευση εν μεσω εξεταστικη στο site (ανακοίνωση Τριτη για συνέλευση την Παρασκευή) δεν το βρίσκω και πολύ φρόνιμο. Εσυ τι νομίζεις?? δεν θα ήταν καλύτερο να είχε ανακοινωθεί τελευταία βδομάδα στις αίθουσες που γινόντουσαν ακόμα μαθήματα και στο site για όποιον δεν ήταν εκεί? Αρα το τι νομίζω για αυτό το θέμα δεν είναι και πολύ άστοχο απο τη στιγμή που δίνεται δικαιώματα να τα σκέφτομαι αυτά.

Και ξαναλέω. Δεν είμαι τόσο κακός να αραδιάζω κατηγορίες για άτομα που δεν ξέρω και δεν μου δίνουν δικαιώματα να το κάνω. Μακάρι της Παρασκευης οι εξελίξεις (και κυρίως η ενημέρωση για το τι γινόταν τόσο καιρό) να μου βουλώσει το στόμα και να έρθω εκεί να σου ζητήσω συγγνώμη.
(αν και δεν θα έρθω την Παρασκευή, να με συγχωράς είμαι ερασμους στο εξωτερικό)

Δεν ξαναγράφω στο τόπικ τουλάχιστον μέχρι την παρασκευη και την ανακοινωση τως όσων ειπώθηκαν.

Να είσαι σίγουρος οτι αν όλα ήταν οκ και δεν μου έδινες δικαιώματα όχι μόνο δεν θα έλεγα τιποτα εναντιον της επιτροπής αλλα θα έλεγα και πόσο καλή δουλειά κάνετε και ας πέρναμε τα λεφτά όταν πέρναμε και το πτυχίο! Αρκεί να μην ήταν φταίξιμο της επιτροπής (όπως το να πανε παιδιά εκδρομή χωρίς να έχουν πληρώσει και μετά να τους κυνηγάτε για να δώσουν τα λεφτά, αλλά κολλήματα απο τρίτους και μόνό)

Αυτά!
Αντε να παίρνουν παραδείγματα και οι επερχόμενοι για επιτροπές ανοιχτές, με διαρκή ενημέρωση όπως η φετινή. (αν και το αποτέλεσμα ακόμα δεν έχει έρθει αλλα δε νομιζω να υπάρχει τέτοιο κόλλημα στην ενημέρωση και χώρος και αμφισβητήσεις)
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό tommygunz » Τετ, 22 Ιουν 2011 11:43 am

recon έγραψε:2 πραγματακια για να τελειωνουμε.

@ tommygunz
Θα ζητησω συγγνώμη και εδω και απο σενα και απο ολη την επιτροπή προσωπικα όταν δω οτι ολα πηγαν ρολοι και ολος αυτος ο καιρός δεν ηταν χασομέρι. Τα βιβλιαρια λες τα έχετε, τις αποδειξεις τις εχετε αλλα απο ενημέρωση........ (και δεν ειναι σωστο να λες να ρθω να σε ρωτήσω, είναι καθήκον της επιτροπής να ενημερώνει το κόσμο). Απο οτι καταλαβα εχουν γινει καποιοι λαθοι χειρισμοί για τους οποιους ομως τοσο καιρο δεν γινεται κουβεντα! Έλλειψη ενημέρωσης απο την επιτροπή δείχνει ανευθυνότητα προς το παρών και για αυτό δεν θα ζητήσω συγγνώμη γιατί μέχρι τώρα η ενημέρωση ήταν μηδαμινή! και αυτος είναι ο λόγος που εξοργίστηκα.

Για το ό,τι είπες πως είμαστε κλέφτες τι ενημέρωση να βγούμε να κάνουμε; Να ενημερώσουμε πως δεν είμαστε κλέφτες; Όποιος έχει αμφιβολίες έρχεται και μας ζητάει να δει βιβλιάρια και αποδείξεις, end of story.

Για να κάναμε ενημέρωση όσον αφορά το τι κάναμε τόσο καιρό, θα έπρεπε να κάνουμε twitter και να γράφουμε 2-3 φορές τη μέρα "Now @ Γραμματεία Σ.Π.Μ.", "Now @ Σωτηρίου" κτλ. Θεωρώ πολύ πιο παραγωγικό να κάνουμε ό,τι κάνουμε και να υπάρχει μια τελική ενημέρωση στο τέλος με όλα όσα κάναμε μαζεμένα, από το να βγαίνουμε και να γράφουμε συνεχώς τι κάνουμε κάθε μέρα. Πίστεψέ με αν βγαίναμε και γράφαμε κάθε μέρα τι κάναμε, εδώ στο φόρουμ για παράδειγμα, θα γέμιζαν πολλές σελίδες (κάποιοι από τους συμφοιτητές μας που είναι φίλοι μας και ξέρουνε πότε και πόσο τρέχουμε μπορούνε να το διαβεβαιώσουν). Και δεν θα νόμιζαν και κάποιοι σαν εσένα πως τόσο καιρό καθόμαστε. Αλλά κάποιοι προτιμάνε την ουσία όπως βλέπεις (και ουσία εννοώ το να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κάθε μέρα για να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερο αυτήν η υπόθεση).
tommygunz

Re: 24/06: Συνέλευση 4ου έτους για επιστροφές εκδρ. Τεχν. Γεωλογίας

Δημοσίευσηαπό kiraine » Τετ, 22 Ιουν 2011 6:43 pm

Που θα γίνει η συνέλευση?
Τελευταία επεξεργασία από Lost.in.Athens και Τετ, 22 Ιουν 2011 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μικρή προσθήκη μετά τη μεταφορά
kiraine

Δημοσίευσηαπό theocharis » Τετ, 22 Ιουν 2011 7:36 pm

Τελικα ποτε και που θιγει η συνελευση και π[οτε οι επιστροφες??Αφου φυγουμε για επαρχια??
πτυχιο να φυγουμε απο απο αυτη τη σχολη
theocharis

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 22 Ιουν 2011 7:39 pm

Για το ποτε υπάρχει ανακοίνωση στην κενρική σελίδα του φόρουμ. Μην είμαστε αλεξιπτωτιστες-ειδα φως και μπηκα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες