Συντονιστής: University Editors
Kcr565 έγραψε:Και έλεγα ποτέ θα το σχολιάσουμε. Προφανώς είναι τεράστιο και ήδη εμένα 2 συμφοιτητές μου που ξέρω ότι δεν αντέγραψαν πήραν 0. Ελπίζω ο κ.Ευστρατιαδης να το έκανε για να δει ποιος θα παραπονεθεί για να πειστεί ότι δεν αντέγραψε, αν είχε αμφιβολίες για το γραπτό. Αλλά εν τέλει πως αποδεικνύει ένας φοιτητής ότι δε αντέγραψε άμα τον κατηγορησουν; Ένα μήνα μετά ειδικά μπορεί να έχεις χάσει τα προχειρα και να ξέχασες και τι έγραψες .... Θα δούμε.
μουχαλασετοspace έγραψε:Kcr565 έγραψε:Και έλεγα ποτέ θα το σχολιάσουμε. Προφανώς είναι τεράστιο και ήδη εμένα 2 συμφοιτητές μου που ξέρω ότι δεν αντέγραψαν πήραν 0. Ελπίζω ο κ.Ευστρατιαδης να το έκανε για να δει ποιος θα παραπονεθεί για να πειστεί ότι δεν αντέγραψε, αν είχε αμφιβολίες για το γραπτό. Αλλά εν τέλει πως αποδεικνύει ένας φοιτητής ότι δε αντέγραψε άμα τον κατηγορησουν; Ένα μήνα μετά ειδικά μπορεί να έχεις χάσει τα προχειρα και να ξέχασες και τι έγραψες .... Θα δούμε.
Μια από τα ίδια και δικός μου φίλος, κουλούρι ενώ έγραψε μόνος του. Δεν ξέρω τι σήμαινε αυτό που είχε γραφτεί εδώ μέσα ότι θα μηδενιστούν όσοι αντέγραψαν χωρίς καμία αμφιβολία αλλά μάλλον δεν έγινε έτσι. Αν έχει γίνει αυτό που περιγράφεις με το δόλωμα είναι επίσης τραγικό και ύπουλο. Ο καθηγητής πρέπει να αποδείξει ότι ο φοιτητής αντέγραψε, όχι να αποδείξει ο φοιτητής ότι δεν είναι ελέφαντας. Επειδή δηλαδή έγινε εξέταση με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε να είμαστε όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου?
dman έγραψε:μουχαλασετοspace έγραψε:Kcr565 έγραψε:Και έλεγα ποτέ θα το σχολιάσουμε. Προφανώς είναι τεράστιο και ήδη εμένα 2 συμφοιτητές μου που ξέρω ότι δεν αντέγραψαν πήραν 0. Ελπίζω ο κ.Ευστρατιαδης να το έκανε για να δει ποιος θα παραπονεθεί για να πειστεί ότι δεν αντέγραψε, αν είχε αμφιβολίες για το γραπτό. Αλλά εν τέλει πως αποδεικνύει ένας φοιτητής ότι δε αντέγραψε άμα τον κατηγορησουν; Ένα μήνα μετά ειδικά μπορεί να έχεις χάσει τα προχειρα και να ξέχασες και τι έγραψες .... Θα δούμε.
Μια από τα ίδια και δικός μου φίλος, κουλούρι ενώ έγραψε μόνος του. Δεν ξέρω τι σήμαινε αυτό που είχε γραφτεί εδώ μέσα ότι θα μηδενιστούν όσοι αντέγραψαν χωρίς καμία αμφιβολία αλλά μάλλον δεν έγινε έτσι. Αν έχει γίνει αυτό που περιγράφεις με το δόλωμα είναι επίσης τραγικό και ύπουλο. Ο καθηγητής πρέπει να αποδείξει ότι ο φοιτητής αντέγραψε, όχι να αποδείξει ο φοιτητής ότι δεν είναι ελέφαντας. Επειδή δηλαδή έγινε εξέταση με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε να είμαστε όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου?
Ρε παιδια ξετρύπωσαμε την κρυφή συνωμοσία του κ. Ευστρατιάδη και των λοιπών καθηγητών; βάζανε δόλωμα για να μηδενισουν επίτηδες κόσμο; μην τους δικάζουμε τόσο εύκολα! Υπήρχε θέμα με τις αντιγραφές. Κάτι έπρεπε να κάνουν. Προς τιμήν τους βάλανε σχετικά εύκολα θέματα(μπορούσες να περάσεις). Δεν διαλέξανε την εύκολη οδό των δύσκολων - ακατόρθωτων θεμάτων σε λίγο χρονικό διάστημα! Είχαν μια άλλη προσέγγιση! Και επίσης, πιστεύω ότι έχουν γνώση της δουλειάς τους! Μπορούν να καταλάβουν μια αντιγραφή! Αν έγινε λάθος, που φυσιολογικό είναι να γίνει, υπάρχει χρονικό περιθώριο για αναβαθμολογηση! Δεν έβαλε σε όλους μηδενικά, σε συγκεκριμένο αριθμό έβαλε (κάτι λέει και αυτό). Υπομονή λοιπόν.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες