Προβλήματα Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειμερινού Εξ. 2020-2021

Συντονιστής: University Editors

Re: Προβλήματα Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειμερινού Εξ. 2020-2021

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Παρ, 19 Φεβ 2021 12:49 pm

Εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα...
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Παρ, 19 Φεβ 2021 12:53 pm

εμένα μου έστειλαν λέγοντας ότι είχα δηλώσει ότι δεν πρόλαβα να καταθέσω απαντήσεις ενώ δεν το δήλωσα πουθενά και αν επιθυμώ προφορική. Ναι 1 μήνα μετά είχα όρεξη με ήδη το εξάμηνο να έχει ξεκινήσει για yolo προφορική..
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Παρ, 19 Φεβ 2021 12:57 pm

Πραγματικά γελάω . Είχα κρατήσει τις απαντήσεις που είχα δώσει και με καθαρό μυαλό κάθισα μετά την εξέταση και τα απάντησα, πήρα ακριβώς όσο υπολόγιζα, ούτε καν τις ασκήσεις δεν έβαλαν στον βαθμό μου. Μάλλον κανονικοποίηση σημαίνει βάζω μερικά 5άρια ακόμα ώστε το ποσοστό επιτυχίας να είναι πάνω από 20-30% , όσοι πήγαιναν για βαθμό και δεν έγραψαν δεν μας απασχολεί καθόλου. Η επανεξέταση έγινε από όποιος το επιθυμεί σε όποιος είχε δηλώσει οτι δεν πρόλαβε να απαντήσει.

Η κυβίστηση[1] (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού.

Κατά την κωλοτούμπα ο δρων στηρίζεται αρχικά με το κεφάλι και τα χέρια στο έδαφος σε πρόσθια θέση και στη συνέχεια δίνει ώθηση ώστε το κάτω μέρος του σώματος να περάσει πάνω από το κεφάλι -το οποίο πάντα βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος- και να καταλήξει στο έδαφος σε ύπτια θέση[2][3].
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Παρ, 19 Φεβ 2021 5:02 pm

Το αστείο στην περίπτωση μου είναι ότι δεν δήλωσα πουθενά ότι θέλω προφορική και μου λένε αλλά αντί άλλων.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό politikos2 » Παρ, 19 Φεβ 2021 9:15 pm

Φίλε FutureTrunks, η δημιουργία εντυπώσεων είναι το φόρτε σου. Σε παραδέχομαι.
Προφανώς κανονικοποίηση έγινε. Αφού υπάρχουν δεκάρια. Το 10% μάλιστα βαθμολογήθηκε με 8 και πάνω.

Επίσης το ποσοστό επιτυχίας του μαθήματος ανέρχεται στο 56 %, πολύ μακριά από το δικό σου ''20-30%''.
Την επόμενη φορά να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος ώστε να είσαι και συ μέσα στα παιδιά που θα αριστεύσουν, αφού το θες τόσο . Εκτός αν κανονονικοποίηση για σένα είναι να ανεβαίνει ο βαθμός, εσού και των φίλων σου.

Κάποιοι γράψανε καλύτερα από σένα. Συμβαίνουν αυτά. Η γνώση, εφόσον την απέκτησες, μένει. Οπότε μην ανησυχείς.
politikos2

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Παρ, 19 Φεβ 2021 9:59 pm

Φίλε πολιτικός2 ελπίζω να έχεις κάποια θέση εξωτερικού συνεργάτη στο μάθημα της τεχνικής υδρολογίας και να μην γράφεις όλες αυτές τις αηδίες αμισθί. Το οτι πέρασαν κόσμο για να μην τους κράξουν δεν μου λέει κάτι , οπως δεν μου λένε κάτι οι 2-3 που είχαν την ψυχραιμία και παραπάνω απο έναν εγκέφαλο(ξέρεις πολύ καλά για ποιές περιπτώσεις μιλάω,2-3 άτομα που δίνουν παρεούλα) για να λύσουν όλες τις ασκήσεις. Ο κ.Μαμάσης είπε θα γίνει έξτρα εξέταση για όποιον το επιθυμεί? Που είναι η ανακοίνωση βρε? Που είναι?
Και για να σε προλάβω έχω πάρει αρκετά καλό βαθμό, απλά δεν μου αρέσει να με κοροιδεύουν κατάμουτρα, δεν έγινε σχεδόν καμία κανονικοποίηση στους πάνω απο το 5-6 , ναι είμαι στο "10%".
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Δημοσίευσηαπό mamassis » Παρ, 19 Φεβ 2021 10:34 pm

Αναρωτιέμαι FutureTrunks αν είσαι τόσο αγενής και όταν δεν είσαι στον υπολογιστή.
Έχεις το προνόμιο να κράζεις ανώνυμα και να αλλοιώνεις καταστάσεις λέγοντας χοντρά ψέματα. Ταυτόχρονα δίνεις πάσα στον κάθε περαστικό από τη σχολή και το φορουμ να εκτονώνει την οργή του στο «σύστημα».
Η επικοινωνία μου με τους φοιτητές δεν χρειάζεται μεσάζοντες ούτε ανακοινώσεις . Εδώ και 25 χρόνια όποιος μου στέλνει μαιλ παίρνει απάντηση αμέσως και προφανώς όποιος ζητήσει επανεξέταση θα την έχει.
Σου είπα και πάλι ότι οι ενέργειες μου αφορούν πολλά άτομα και προφανώς μπορεί κάποιοι να αδικηθούν ή να νευριάσουν. Τι προθέσεις μου όμως τις ξέρω πολύ καλά. Και αυτό που κάνεις ονομάζεται «δολοφονία χαρακτήρα» . Βέβαια η συστηματικότητα με την οποία το κάνεις με προβληματίζει.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου μέσα στο φορουμ (ελπίζω και έξω από αυτό) αλλά λυπάμαι αυτούς που θα βρεις στο δρόμο σου.
mamassis

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Παρ, 19 Φεβ 2021 10:39 pm

Ούτε εγώ θα ασχοληθώ ξανά με την τραγικά κακή εξέταση του μαθήματος σας, ελπίζω να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ταλαιπωρήσατε τόσο κόσμο χωρίς λόγο.
Αν ποτέ μας ανοίξουν μπορώ να έρθω από το κτίριο υδραυλικής να μιλήσουμε,να σας κεράσω έναν καφέ και να δείτε που στο τέλος θα συμφωνήσουμε οτι δεν έχω και τόσο άδικο.
Και ίσως θα ήταν καλό να ανεβάσετε και μια ανακοίνωση για την έξτρα εξέταση, δεν έχουν όλοι οι φοιτητές το "'βίτσιο"' να διαβάζουν και να γράφουν στο MQN. + οτι το mail σας δεν υπάρχει στην σελίδα του μαθήματος
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Δημοσίευσηαπό hulkmqn » Σάβ, 20 Φεβ 2021 12:16 am

FutureTrunks έγραψε:Ούτε εγώ θα ασχοληθώ ξανά με την τραγικά κακή εξέταση του μαθήματος σας, ελπίζω να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ταλαιπωρήσατε τόσο κόσμο χωρίς λόγο.
Αν ποτέ μας ανοίξουν μπορώ να έρθω από το κτίριο υδραυλικής να μιλήσουμε,να σας κεράσω έναν καφέ και να δείτε που στο τέλος θα συμφωνήσουμε οτι δεν έχω και τόσο άδικο.
Και ίσως θα ήταν καλό να ανεβάσετε και μια ανακοίνωση για την έξτρα εξέταση, δεν έχουν όλοι οι φοιτητές το "'βίτσιο"' να διαβάζουν και να γράφουν στο MQN. + οτι το mail σας δεν υπάρχει στην σελίδα του μαθήματος

Κατανοώ την αγανάκτησή σου αλλά κάθεσαι και εναντιώνεσαι με καθηγητές που τουλάχιστον έχουν διάθεση για συζήτηση και ασχολούνται με εσένα και εμένα. Αν σε αυτούς τους λίγους που ασχολούνται με εμάς συμπεριφερόμαστε έτσι τότε σε άλλους τι πρέπει να κάνεις; Δεν μπορώ να πάρω αντικειμενική θέση στο ζήτημα (δεν χρωστούσα το συγκεκριμένο μάθημα) αλλά απο την εμπειρία μου γνωρίζω ότι καποιοι καθηγητές όπως ο κύριος Μαμάσης είναι πολύ συνεργάσιμοι. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους, ακόμα και για τους καθηγητές. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατι στο τέλος καλλιεργείς την εικόνα πως οι φοιτητές βρίσκουμε παντού προβλήματα. Λογικό είναι σε αυτή την εξεταστική να υπάρξουν αρκετές αδικίες αλλά φιλικά σου λέω ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Καλό είναι να μην ακυρώνουμε την προσπάθεια όλων των καθηγητών.
hulkmqn

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Spyros23 » Σάβ, 20 Φεβ 2021 1:03 am

Καλησπέρα σε όλους! Αν και παρακολουθώ με ενδιαφέρον την συζήτηση, και συμφωνώ απόλυτα με τον hulkmqn (είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος για όλους), θα αναφερθώ σε κάτι δυσάρεστο. Κύριε Μαμαση, όντας και καθηγητής ΕΜΠ, και πραγματικά από παλιά μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής, η φράση « αλλά λυπάμαι αυτούς που θα βρεις στο δρόμο σου» δεν αρμόζει σε εσάς. Όσες «χαζομαρούλες» και να λέει ο FutureTrunks (αγαπημένο DragonBall Z), δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση να γράψετε κάτι τέτοιο. Εδώ είμαστε για να συζητάμε, και φυσικά να πούμε την άποψή μας, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Και από την μεριά των φοιτητών φυσικά, αλλά και των καθηγητών και οποίου αλλου καλοδεχούμενου επισκέπτη. Με αγάπη πάντα...
Spyros23

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες