ΜΑΤ στο ΕΜΠ

Συντονιστής: University Editors

Re: ΜΑΤ στο ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό μουχαλασετοspace » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:00 pm

FutureTrunks έγραψε:Εισαι ντιλουζιοναλ? Αν δεν υπήρχαν κολλημένοι που πιστεύουν οτι μια συγκέντρωση υγειονομική βόμβα πρέπει να γίνει ,δεν θα υπήρχε αστυνομία έξω. Είτε αυτή η συγκέντρωση ειναι παρέλαση 28ης - Πολυτεχνείο ή το οτιδήποτε.

Μάλιστα. Αυτό τώρα δεν ξέρω τι σχέση έχει με αυτό που συζητάμε, το οποίο είναι ότι η αστυνομία έφερε διμοιρίες μέχρι και από την επαρχία, κλείνουν οι σταθμοί και απαγορεύονται οι συναθροίσεις για να σταματήσει σύμφωνα με εσάς 65 άτομα. Η μπάλα στη εξέδρα, όμως, βάλαμε και την ξένη τη λέξη μας, όλα καλά.
μουχαλασετοspace

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:05 pm

Μάζι με το σπεις μάλλον σου χάλασε και κάτι άλλο, είσαι χαμένος χρόνος, χειρότερος και απο τον Αμβρόσιο.
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό μουχαλασετοspace » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:13 pm

Καλά, ασχολήσου εσύ με τα Dragon Balls, αν δεν σου είναι δύσκολο δηλαδή να τα κατανοήσεις και αυτά, και άσε τις πορείες και τις εκθετικές αυξήσεις των ΜΕΘ (φσσστ μποινγκ) για κανέναν άλλον.
μουχαλασετοspace

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:18 pm

Νευριάσες? Με ότι και να ασχοληθώ πάλι παραπάνω εγκεφαλικά κύτταρα θα έχω απο εσένα επαναστάτη του καναπέ. Δεν βρέχει, σας φτύνουν.
Τελευταία επεξεργασία από FutureTrunks και Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:20 pm

Νομίζω και οι δύο πλευρές έχουν εν μέρη δίκιο, αν και τάσσομαι υπέρ του απλά μην κατέβεις εφόσον υπάρχει υγειονομική απαγόρευση, και πολύ απλά μετά την άρση της απαγόρευσης να πας και να υποβάλλεις τα σέβη σου, όπως προτίθεμαι εγώ προσωπικά να κάνω.
Από την άλλη νομίζω μπορούμε όμως να παρατηρήσουμε ότι η αντίδραση της αστυνομίας έχει μια υπερβολή μέσα της να 'πνίξει' έστω και το παραμικρό κούνημα στο να κατέβει κάποιος και όλα τα υπόλοιπα που παρέθεσε ο μουχαλασετοspace.

Μην ξεχνάμε ότι και 28η Οκτωμβρίου, αν και δεν είχαμε λοκνταουν, αλλα απαγόρευση παρελάσεων και συναθροίσεων, δεν είδαμε καμία αντίδραση της αστυνομίας σε υποτυπώδεις μικρές παρελάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Οπότε πέρα απο το υγειονομικό υπάρχει και μία πολιτική χρεία σε όλο αυτό.

Μη ξεχνάμε, ότι σιγά σιγά αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί έμμεσα να καταργήσει αυτή την επέτειο, π.x. στα σχολεία να αφιερώνεται μία ώρα μόνο και όχι ημερήσια εορτή με εντολή Κεραμέως, καθώς και πληθώρα δηλώσεων από την δεξιά παράταξη.
(Επίσης να θυμηθούμε ότι το, όχι και τόσο μακρινό όσο νομίζουμε, 1980, έγινε προσπάθεια κατάργησης της επετείου, με 2 νεκρόυς απο ξυλοδαρμό αστυνομίας)
“No one gets left behind, remember?”
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Δημοσίευσηαπό μουχαλασετοspace » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:25 pm

Με τι να νευριάσω? Με έναν τύπο που δεν ξέρει πού του πάνε τα τέσσερα, τα έχει κάνει σαλάτα στο μυαλό του και κουνάει και το δάχτυλο νομίζοντας ότι λέει και κάτι ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να κατανοήσει 5 γραμμές κειμένου? Στην καλύτερη γέλιο να προκαλείς.
μουχαλασετοspace

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:31 pm

Εσένα περιγράφεις τώρα? Μια σχολή ολόκληρη σας έχει περιθωριοποιήσει. Μαλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός τελικά. Πήγαινε τώρα να κάνεις κανέναν έρανο να πληρώσεις τα 300αρια απο τα συντρόφια και άσε εμένα να βλέπω πως ο τρανξ έκοψε στα 2 τον Ζαμασου.
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:34 pm

Jez are we back in 1946 again ...;
“No one gets left behind, remember?”
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Δημοσίευσηαπό μουχαλασετοspace » Δευτ, 16 Νοέμ 2020 11:49 pm

Μπα, εσένα περιγράφω. Μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό λες και ξέρεις τι είναι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι. Δε μου κάνει εντύπωση, όπως είπα και πριν αδυνατώντας να κατανοήσεις έστω 5 απλές προτάσεις και να απαντήσεις σε αυτές πετάς την μπάλα στην εξέδρα και επιτίθεσαι επί προσωπικού. Δεν ξέρω τι εράνους αναφέρεις, για σένα πάντως ένας έρανος θα χρειαζόταν γιατί είναι φανερό ότι χρειάζεσαι βοήθεια.
μουχαλασετοspace

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Τρί, 17 Νοέμ 2020 12:04 am

OK Αμβρόσιε ,καλό βράδυ και καλή πορεία αύριο με όλα τα μέτρα προστασίας.
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες